Podzimní den na kaprech

Diskuse k rybářskému videu Podzimní den na kaprech

Autor diskuse: Martin M. - Profil , 31.10.2016
148 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy. (Začít číst od prvního z nich.)

NŠáruše - Profil | Čt 3.11.2016 8:03:42

Takže pánové ,vím s čím jsem šla na trh. Někomu se to dá zvláštní a nesmyslné krmit ve studené vodě, ale po zkušenostech z loňské zimy ,kterou jsme z velké části strávila na rybách a nachytala jsem pěkné kapry se mi krmení partiklem osvědčilo.Takže nehážu do vody nesmyslně krmení a ač se to nezdá používám u toho i mozek.
O mém stylu házení ,kam potřebuji dohodím.Nejsem chlap a nehážu 150.
Výrobky, které jsem u vody měla běžně používám. Není to návod aby jste museli mixovat dva druhy peletek do pva .Tak to dělám já a tak to bylo i řečeno .Bylo to o mne ne o tom jak to máte dělat vy.
Neustále slyšíme jak jsou chlapy nadšení když vidí ženu u vody ,že by chtěli taky aby jejich ženy chytaly. Ale pokud si některá přečte tuto diskuzi, nevím jestli bude mít ještě chuť s vámi k té vodě vyrazit .
Ti co jsme posílali nechutné obrázky by se nad sebou měli zamyslet, mě tím neurazili jen ukázali jací to jsou chudáci.Každý má právo vyjádřit svůj názor.Ale jako člověk ne jako primitiv
Každý učený z nebe nespadl a možná si zkuste proti sobě otočit kameru .Uvidíte jaké to je.

NCloud - Profil | Po 31.10.2016 16:33:40

Je fajn slyšet u vody od ženský,že koule voní!! :-)

NWlnic - Profil | Po 31.10.2016 17:42:41

Pánové, slušnost by byla namístě. Slečna je z natáčení evidentně nesvá a pokud chceme její příjemný obličej ještě někdy vidět na MRKu, je potřeba ji trochu podpořit... Za monitorem jsou všichni siláci - ale před kamerou ... to je jiná káva. Zvláště, když budete vlastní rozumy publikovat před velmi početnou kaprařskou komunitou která zde je.
Takže díky za video a držíme palec.

PS: Těšíme se na letní videa v bikinách ... :-)

NMIŇAS - Profil | St 2.11.2016 13:19:16

Dlouho tu nic nebylo,těšil sem se jak malé děcko na nějaké fajné videjko,ale toto mi vyrazilo dech.
Takovou kupu ( z prominutím) cypovin na kousku vlasu sem eště neviděl.A ty šílene odhozy z takovým vercajkem !!!??? Že ty si to Marťas UDĚLAL naschvál,aby sme se zařechtali ?

NMichal Kučera - Profil | Pá 4.11.2016 10:44:07

....nechce se mi to pročítat celé, ale...video jsem viděl krátce před zveřejněním a také mě hned trklo, že osobně bych při nízké aktivitě po velkém ochlazení vnadil méně či téměř vůbec, že bych se snažil nahazovat a krmit přesněji, že...ale nikde není psáno, že bych já nebo někdo jiný v tu chvíli byl úspěšnější než Šárka. Zkušenosti mě naučily, že rybařina mnohdy nemá logiku a viděl jsem nesčetněkrát, jak fungují věci, které mě v tu chvíli připadaly jako úplná hovadina. Proto bych si netroufl kritizovat kohokoli za jakoukoli techniku, taktiku, návazce a pod. Maximálně bych si sám pro sebe řekl, že já bych to udělal jinak. Navíc vím, jak je těžké během pár hodin, co na to máte, udělat video, kde něco ukážete a pokud možno u toho něco chytíte. Proto mě fascinuje, že mnozí, kteří nikdy nestáli před kamerou, nikdy se veřejně neprezentovali, ví naprosto přesně, jak by se to mělo dělat, kde je chyba atd. Připadá mi to, jak když chlap s obtížemi vyjde dvě patra, se zpoceným čelem si sedne k telce, otevře pivo, Ronaldo právě nedá penaltu, chlap to vypne s tím, že na ty čučkaře koukat nebude, že on by to dal poslepu....zpět k rybařině. Ano, Šárka neháže jako David Beran, nemá odsezených 150 dní v roce u vody, aby měla zkušenosti těch nejvychytanějších rybářů, přesto si troufám tvrdit, že je bezpochyby jednou z nejšikovnějších a nejsamostatnějších rybářek u nás. Viděli jste někdy hrát hokejistku srovnatelně s Crosbym? Asi těžko, přesto to některé hrají líp než mnozí z nás, co o tom umíme jen kecat...

NFishky - Profil | Út 1.11.2016 12:07:36

quietJT >> je to taková hra na hlupáky. Fígl je v tom, dělat z "nováčků" nebo lidí co si nejsou úplně jistí (ruku na srdce - prostě většina) totální blbce, kteří pak skočí na nastraženou udičku a ani si to neuvědomí. Dělat z kaprařiny děsnou složitost a z kaprů delfíny... to už tu bylo, jen teď je tam ženská... S pařeným rohlíkem by v ledové vodě udělali asi tak stokrát větší parádu...

V chladné vodě platí jednoduché pravidla - minimalizace, jednoduchosti a efektivity. Složitá montáž by nebyla efektivní ani v létě, natož se stále víc a víc chladnou vodou, chápu že rohlík není dostatečně "kaprařský" a přiznám se, že sám na něj také nechytám v zimě mám mnohem raději partikl. Směs fermentovaného partiklu - jedno zrnko pod háček a přesné krmení - raději blíž břehu, ale opravdu přesně. Pak se dá krásně zachytat i v ledové vodě o Vánocích...

PS: asi jsem konzervativní, ale jsem moc rád, že moje polovička mě čeká doma, když se vracím z ryb, je navařené, uklizené a doma pohoda... obráceně si to nedokážu a ani nechci představit :)

PSS: prodeje takhle před zimou asi váznou, když se nasadí těžký kalibr a vytasí se ženy. Ještě jsou obrovským tahákem zvířátka a děti :)

NMichal Kučera - Profil | Pá 4.11.2016 15:00:37

Jarda Š. >> jenže takhle, po těch výlevech na její adresu, si Šárka a mnohé další, ale i mnozí další, šeredně rozmyslí, jestli něco točit či se tu na MRKu nějak prezentovat. Kdyby tu zazněly kritiky typu pěkné video, ale osobně bych tolik nedokrmoval, zkusil bych to a to,...tak to člověk přijme a třeba si z toho i něco vezme. Tohle ale spíš člověka znechutí...

NTomVl - Profil | St 2.11.2016 20:41:02

To je zase snůška výlevů machrů, když to čtu po celém dnu. Nemyslím to na všechny. Chudák holka. Taky se mi něco ve videu nezdá respektive bych to asi dělal jinak, ale sakra, která z našich bab by toto dokázala. To by mne teda fakt zajímalo. Prý neumí nahazovat.... tak nahazuje 70% rybářů. Samozřejmě příslušníci "Carp teamů" jsou výrazně lepší. Tak můžou páskovat...Je to sestříhané z celého dne a tak to vypadá, že krmí celý rybník. Nebo závidíte, že skoro naházela do vody vaší týdenní výplatu ? Taky krmím spíš míň než víc, ale jistě rybám neuškodila, aspoň je před zimou nakrmila. :)))))) Celý to video je pojato jako "holčičí rybařina" no a co. Aspoň se člověk nemusí koukat na holohlavé monstrum v maskáčích , ale kouká na hezkou holku v kulichu. :)))))))) Reklama to je teda překvapení, když je to natočeno pod hlavičkou Mikbaits, co se od toho asi dalo čekat jiného než reklama. Začíná se mi to video čím dál víc líbit...... :)))))))

Nhunter - Profil | Út 1.11.2016 19:57:59

Fascinuje mě tahle diskuse, jak někteří dokážou ohodnotit video pozitivně, jenom proto, že je v něm žena. A taky mě fascinuje, jak někdo ohodnotí video negativně kvůli čepici. Řeknimě si to na rovinu, část rybářů nevypatlá tolik krmení za celou sezonu, natož pak, aby si koupili 3 druhy peletek a všechny je kombinovali do jednoho PVA. Které jsou ty top ? Nebo si musím koupit všechny zaráz, abych to zjistil? Nejlepší moment celého videa je, když je dotyčná obklopena 10 kýblama a 10 pytlama Mikbaits.To sou ty momenty, kdy si člověk uvědomí, že biznis ničí rybařinu. Nemám nic proti logicky mířené reklamě, podpořenou ukázkou z lovu. Tohle ale vážně nemělo hlavu ani patu, co se týče cílené reklamy, jedině že se cílilo na rybáře, kteří mozek nepoužívají. V tom případě trefa do černého!
P.S: mikbaits mám taky v repertoáru

NPr3v1t3k - Profil | Út 1.11.2016 12:29:42

Za mě tohle video ztělesňuje všechno co je na moderních rybářích špatně. Počínaje mrvením mateřského jazyka jako např. nabůstříme, až po zcela evidentní překombinování všeho sponzorovaného krmiva a zbytečně složité metody s výsledkem jednoho násaďáka, žlutá bambule na čepici za kterou by mi dědek urazil palici kdybych se s tím přiblížil k vodě, prostě je to takové celé od pražáků pro pražáky mno...proti gustu žádnej dišputát, ale v tomhle případě je to jasná degenerace rybářských hodnot i lidské inteligence...

Npažoutica - Profil | Út 8.11.2016 20:36:11

Taky něco z telefonu 😉

NŠáruše - Profil | Čt 3.11.2016 9:01:06

ToFra73 >> Nenechám se odradit. Dělám to proto, protože to miluju .Je to můj styl života ne jen koníček.Ano další video bude.

Nyvana - Profil | Čt 3.11.2016 8:14:51

Tak jsem si dala tu práci a přečetla jsem celou diskusi.Šárka asi netušila co tímto videem způsobí.Vytýkáte ji tady úplně všechno.Jestli jsem dobře koukala,tak používala na zakrmení partikl,peletky..to je myslím úplně v pořádku.Jistě,že na plavačku,krmítko,foukačky,feedr by toho nachytala víc,ale ona chtěla ukázat něco jiného.Chytala na boilies,popky..ale zatím co vidím u vody,tak takhle chytá plno rybářů,když teda pominu krmítka....Chytala na WS2,kolik z vás rybářů na tohle boilies chytalo?Tohle boilies je moc dobrý do chladný vody,má rychlejší rozpustnost a já sama ho používám na Orlíku.Proč taky nenatočíte video a nedáte ho na MRK?Kritizovat je snadné,ale ukázat něco lepšího to už je horší.Taky jsem tu četla kritiku na oblečení.Pánové koukáte u vody okolo sebe?Já vidím plno rybářů v montérkách a je to pouze jejich věc v čem chodí k vodě.Ten kulich je málo nápadný,já bych si vzala červený:-)A jestli neumí nahazovat,tak vám můžu říct,že nahazuju ještě hůř:-)

Nil padrino - Profil | Po 31.10.2016 17:22:55

Do vody naházeno za tisícovku a z toho jedno mimino :D A videa od Mikbaitsu jsou už jen jedna velká reklama..HRUUUZA!!

Nandreina - Profil | Út 8.11.2016 20:05:54

Bušák >> mam v telefone len tuto... snad staci...;)

Npažoutica - Profil | Ne 6.11.2016 19:53:03

pořád každý zdůrazňuje reklamu, ale Já jsem si nevšimla že by Šárka urputně propagovala Mikbaits. nevím jak jste k tomu došli? To že má na sobě oblečení a 3 Pytlíky peletek? Kdo Opravdu na to video koukal, tak si určitě všimnul neskryté poznámky, že kapřík byl chycen na dumbles od CC MOORE 😉 které i na videu znovu vracela pod háček. A montáž? Proč by ne, chtěla udělat něco jinak a ukázala jen její běžný den na rybách. To že vypadá jako by pořád krmila? Je To celý den v 15 ti minutách,což vysvětluje i to že háže na jiná místa. A narážky na čepici? Ruku na srdce Pánové, kdyby tam byla silikonová bomba v křiklavě růžových plavkách tak by jste neřekli ani popel a většina by si po nocích to video nejednou pustila 😀😀😀

NTomVl - Profil | Pá 4.11.2016 11:14:32

Fishky >>

tomuto říkáš slušný a konstruktivní názor :

Fishky - ® Pá 4.11.2016 8:28:36
a není to jedno? Paní Šárka má kapraření jako životní styl, že chytat neumí je druhá věc, proč to řešit a dohadovat se o celkem jasných věcech? ;-)
MB - tímto bych se Ti chtěl moc omluvit, že jsem řekl že neumíš házet. Promiň, vedle té paní ve videu hážeš uplně božsky!!!

Nebo je to vrcholný výkon hulváta? To je jako konstruktivní kritika? Laskavě nemávej slovy jako " Totalita" a pod, když ti bylo 6 a ona skončila.... "Víš hovno jak se kalila ocel" Víš prd co to znamená totalita. Jednou větou by jsi se ty troubo odepsal na celý život a ne že by ti pouze někdo oponoval......

NRybanemyta - Profil | St 2.11.2016 21:13:55

Panove, zejmena Kruan, Busak, Hanyking, Fishky, Diki.rm. Obdivujem Vase mile prispevky k videu. Hlasi se parta rybarek a timto vas vyzyvame ke spolecne rybarine s holkama. Jednak budete mit moznost sdelit Sarce do oci Vase nazory a navic si s nami zachytate, ci muzem pro srandu dat zavody. Jdete do toho? Misto a datum pripadne domluvime. Zdravi rybarky z Cech a Slovenska.

Nfheavy - Profil | Po 31.10.2016 18:16:18

Tohle je asi nejhezci video za posledni dobu co jsem tady videl.
Cumet vecne na/promin martine tady nemuzes konkurovat/na MM ,nebo kaprare to je sice mnohdy poucny
ale kdyz to poda jine pohlavi tak to ma hned jinou uroven,
Fakt takovych videi vic .Šárka za 1++++!!
Edit:a jestli chyta na mikbaits nebo nikla to je mne uplne šumák.a jestli chytne 1 nebo 10 kapru to taky neni pointa,akorat nekteri to nechapou

Npažoutica - Profil | Pá 11.11.2016 11:52:42

viceroy >> holky ti vzkazují...JEDEN MYSLEL A DRUHÝ SE POS**L ......😂

Npažoutica - Profil | Út 8.11.2016 21:23:43

TomVl >> tenhle je Můj letošní osobák z Orlíku 19,85 kg. Fakt nádherná ryba

Nbady-87 - Profil | Pá 4.11.2016 15:20:11

Řěší se tady sran...ce jak tak čtu. Tyhle videa beru, jako pro zlepšení nálady v práci a nebo takhle v zimě, když se dostanu na ryby jednou za dva týdny. Jestli je taktika taková nebo maková je jedno. Jsem kaprař, ale podívám se i na martina, když chytá malý cejn atd. Jsem rád, že ty videa někdo natočí a dá je do kupy a já se na něj můžu doma v klidu podívat. Za mě palec nahoru a doufám, že Šárku a její tým tyhle komentáře neodradí a naopak vrhne se na další a ukáže všem spoustu krásných chycených ryb 👍👍💪😉

NPetr Havlíček - Profil | Čt 3.11.2016 10:37:11

Šáruše >> Nenech se otrávit.

Když stejné věci ukáže Míra Kratěna (nic proti němu), tak je to borec, když ženská, tak je všechno špatně.

Nhanyking - Profil | Út 1.11.2016 23:07:57

Jaj more kočka super ale tím vše kladné končí. Zneužili ji jako cvičenou opici na propagaci. Sice bez podpory výrobců by taková videa nevznikla ale to by asi nikomu nevadilo. Chce to aby o kaprařině publikoval kaprař kterej nic nevyrábí a neprodává. Prostě svobodnej normální lovec kterej není vázanej na nic.

Nandreina - Profil | St 9.11.2016 6:41:42

viceroy >> hmmm alergicky na nechty... :D

NRybaumyta - Profil | Út 8.11.2016 20:15:54

Rybky z neděle,ze svazovky....

NMrkLa - Profil | Po 7.11.2016 19:38:50

supinna >> A to má být jako to super video co natočil? 8 minut koukat jak zdolává kapry bez nějakého kloudného slova? Takových videií je na netu miliarda, akorát tady se z toho dělá bůhví co. Toto video má přínos informací nula. Prostě se mu dařilo na rybách a co jako? Jo, neukázal na které koule to vlastně chytil, takže je to super video bez reklam. Jde vidět, že už tu některým zamrzá mozek, tolik keců kolem jednoho videa. Lepší koukat na Šárku, která se o něco snaží, než na video kde se zdolává jedna ryba za druhou.

NFishky - Profil | Pá 4.11.2016 12:10:49

Šáruše >> cokoliv bych napsal, by tě nezajímalo, protože cizí názor nebereš, máš svůj styl - když má někdo nevhodné nářadí, které nedokáže a ani nemůže utáhnout, ani kdyby volné chvíle trávil ve fitcentru budou jeho snahy marné. S cílem házet dál a rostoucí vzdáleností tak narůstá i diference a nepřesnost - když si zakrmíš cik cak a pak hážeš cik cak... předurčíš si tím výsledek lovu, v chladné vodě dvojnásob. Zlobit by ses měla na toho, kdo ti tyhle pruty nebo navijáky poradil, nikoliv na mě - a v případě že se ti právě tyhle pruty líbily a proto je máš - OK, to beru, ale pak nerozumím proč se pohoršuješ nad tím, že ti někdo řekne že hážeš nepřesně? (a přitom stačilo vynechat krmení, dát větší PVA a házet klidně na pasblint - efekt method krmítka v chladné vodě). Rybařina má logiku a ti co tvrdí opak se jen snaží omluvit své dovednosti, nic víc v tom není. Platí to v plavané - Pepa Konopásek, platí to ve feedru - Martin Maťák, platí to i v kaprařině - Miroslav Ešpandr... všichni pravidelně vyhrávají závody a jsou špičkový rybáři, nedokáží ovlivnit místo, které jim los přidělí, ale svou snahou a zkušenostmi dokáží ovlivnit výsledek. A o to tu jde.

Šárko, kdybys natočila video sama za sebe a řekla takhle to dělám já - já žena rybářka, tak neřeknu ani popel a smeknu, protože vím jaké to je točit sám za sebe, vím jaké to je chytat sám za sebe, vím i jaké to je nenechat se strhnout davem a byla bys jedinečná. Ale tohle není video Šárky, tohle je reklamní video ve kterém účinkuješ a má spoustu chyb, bohužel. Kaprařina je krásný koníček, dokud se do ní nezačnou míchat prachy, pak to jde do kytek. Měj se.

NTomVl - Profil | Pá 4.11.2016 9:14:34

Juraj >> Prosím Tě ty chytáš pouze Feeder ? Pokud ano, ty tady poučuješ kapráře jak to mají dělat ? No to je teda masakr.... Ne že bych já byl nějak extra zkušený, abych mohl někoho poučovat ani bych si to nedovolil, ale aspoň chytám obě techniky tak půl na půl a musím se fakt pousmát. Na feeder nedám dopustit, ale kuličky s 3lb prutem mne taky baví. Martin to píše, ty posuzuješ postup krmení podle feederu ? Jasně pokud jdeš na násaďáky a cejny s feederem, tak se moc nekrmí, ale pokud míříš na větší rybu ( ona řekla, když pouštěla toho dorostence ať pošle zpátky mámu jestli se nepletu a to asi nemyslela násaďáka z jara), tak ve vodě o 10 stupních krmíš podobně jako Šárka.. Na ten víkend co se točilo video jak Martin píše se přesně pamatuji. Sobota bylo poměrně teplo a neděle se ochladilo a to po celý republice. Ty dny hodně kolísalo počasí a ryby ani u nás moc nebrali a to i když voda měla stále ca 10 stupňů. Jak jsem si všímal všichni okolo mne ještě taky tehdy úplně nepřepnuli na zimní chytání. Ona totiž ještě zima nebyla....pouze se ochladilo. Byl jsem taky na rybách.....jedno dopoledne a debakl. Vedle mne kluk s feederem a chytil taky prd o 100m vedle další s feederem taky prd a byli jsme na naší vodě kterou známe a kde si běžně pěkně zachytáme. Když jsme šli tak jsme tušili, že to moc nepůjde, ale jindy jsme neměli čas. Také jsem si původně myslel, že krmila moc, ale je to asi nesmysl. Prostě nekousali. Jinak ve videu prostě chtěla ukázat nějakou montáž, kterou většina z nás nezná a která se jí v létě osvědčila. Bylo jí i řečeno, aby ukázala něco co bude pro mnohé novinka.... To byl základ, že předvedla tu montáž....... Nechci polemizovat zda je obecně dobrá nebo špatná, protože to nevím... Slušně jsem se jí soukromě v poště zeptal, slušně a mile mi bylo odpovězeno. Další expert se přidal, že neumí nahazovat. Vy volové vždyť je to holka a nikdy se nerozmáchne jako chlap.. vždy bude mít jiný styl práce s prutem a jinou koordinaci pohybů pokud to není mužatka.......Zkus natočit nějaké takové video. Vřele ti to doporučím. Nemyslím to zle, ale je rozdíl se natočit s rodinou na pláži v Chorvatsku nebo točit video pro více lidí profi kameramanem, kdy na tebe míří kamera a ty musíš souvisle něco říci, aby to mělo hlavu a patu. Skoro každý pokud si před něj stoupne kameraman začne koktat. Obdivuji každého jak Martina , Šárku i ostatní, že jsou schopni pěkně a plynule mluvit do kamery bez např. čtecího zařízení a podobně. Věř, že vím o čem mluvím. Ano, nesou vědomě kůži na trh, ale i tak smekám. Ono totiž, kdyby si to každý kdo něco kritizuje zkusil, mluvil by jinak . To jsem se zase sakra rozkecal, chřipka je svinstvo nemohu na ryby a mám roupy Howg......

NMartin M. - Profil | Čt 3.11.2016 9:33:56

Juraj >> sleduejs ted prenos z Anlgie, kde mistni typek nahazel 2kg boilie k jednomu prutu? Vedle toho je par raket repky s kukurici (z vetsi casti pro cejny) jen spetka soli. Kdyby chytla desitku, a ta sance tam byla, budes premyslet, jestli ty nekrmis malo.

Nyvana - Profil | Čt 3.11.2016 8:18:47

Šáruše >> Moje vyjádření máš nad sebou.Rybařím už dost dlouho,ale za klávesnicí je každý geroj.Vidím na Orlasu mraky rybářů a svůj úsudek jsem si už udělala.Už jsem zažila dost posměváčků,třeba na moje oblečený,výbavu...ale tohle ryby nechytá....jdi si svou cestou a přeju ti hodně úspěchů.

NFishky - Profil | St 2.11.2016 9:08:36

Martin M. >> ano, "malé pohlavky", protože tve videa mají od začátku "smysl" i ty první a jsou pro lidi - a tohle z Tebe všichni cítí. A upřímně, videa firem nejsou pro diváka, jsou na lovení diváků a to je dost podstatný rozdíl a ta husí kůže je na místě. Tohle je ale traptá blbárna. Kdyby toto divadlo natočil borec, tak by dostal čočku ještě větší, teď se místní testosteronové osazenstvo ještě drží při zemi... :) Za mě raději budu koukat na profika co chytá na feeder cejny, než na ženskou obsypanou sáčky s logem co s prutem neumí.

NDeFoRt - Profil | Po 31.10.2016 22:55:24

pekne video ale preboha preco vsetko tak komplikovat? ved to ani nie je relax pri vode ked clovek vozi cele to laboratiorium so sebou pri kratkej vychadzke k vode.

Nyvana - Profil | Čt 10.11.2016 8:46:02

andreina >> Tady máš pro představu vypuštěný Orlík.

Nsupinna - Profil | Po 7.11.2016 15:57:39

Nestačím žasnout. Jedno video, který sem dá ženská a do vánoc se to bude řešit. Milion stupidních a rádoby uměleckých počinů tu klidně dřímá v pokoji a nic...

Nviliam1735 - Profil | Po 7.11.2016 13:57:18

Treba si uvedomit rozdiel medzi testerom a spolupracovníkom.
Spolupracovnik je osoba ktora reklamuje uz boilies ktore je v seriovej vyrobe za urcite vyhody.
Tieto vyhody su napríklad nakup boilies za velkoobchodne ceny.Mikinu,tricko,siltovku ma zadara,ale to je asi tak vsetko.Vsetko zavisi od v zajomnej dohody medzi distributorom a zákazníkom,respektive potencionalnym spolupracovníkom.
Testery maju podpisane zmluvy na zaklade ktorých maju na jeden rok urcite mnoztvo boilies,rozdielom su preteky.Moze to byt od 50kg az do 400kg na sezonu.Opat je to na dohode.
No treba si uvedomit ze v dnesnej dobe nikto nic zadarmo nerobi.
Dalej su testery ktori testuu pruty,navijaky a reklamuju veci ako Nash Fox atd.Toto su naozaj testery.Spolupracovnik je osoba,ktora ma oblecene tricko a reklamuje uz otestovane za minimalne vyhody.
Sa smejem ako v dnesnej dobe vidim po vodach behat chlapcov s kyblami a trickami od roznych firiem a hovoria o sebe ze su testery a samotny majitalia firiem ich ani nepoznaju.Kyble a trika maju z netu :))

Nmartinkosak - Profil | Ne 6.11.2016 21:06:39

Zdravím všechny přítomné. Nějak jsem si pročítal oč zde jde a nestačím se divit..... Nemá snad ani cenu napsat, že něco chápu či ne, jelikož by se ihned strhla lavina.... Radeji bych povýšil video Šárky. Myslím si, jak zde bylo již několikrát psáno, že je video pěkné. Pěkná řeč, plynulost, příjemné vystupování. Ti, co tu "kritizují" video, nebo asi možná i Šárku.....zajímalo by mě, zda vy, kterých se toto týká, zda právě vy by jste dokázali alespoň něco takoveho, co Šárka ve videu. Klobou dolů. Šárce přeji mnoho dalších povedených krásných videií. 👍

Ntydra56 - Profil | Pá 4.11.2016 15:58:23

Mám nápad co kdyby Fishky natočil video a nám všem blbcům ukázal jak se to dělá.

Ndosec - Profil | Pá 4.11.2016 15:40:48

Video mě ničím nezaujalo nesmyslně složitá montáž se mě už vůbec nelíbila,a nebo naopak😊. Za mě 👎

NŠáruše - Profil | Pá 4.11.2016 11:10:37

Fishky >> Jenže vy narozdíl od negativní reakce člověka jen urážíte a nebo se o to snažíte.Kdyby hloupost nadnášela možná bychom se divili.A pane Fishky nebo jak se to vlastně jmenujete mě urazit rozhodně nemůžete.

NNAVI73 - Profil | Čt 3.11.2016 22:00:42

tuzemak >> vsimni si ze kazda z tech holcin ma v karte vyplneno jmeno a bydliste ,na rozdil od vetsiny mistnich velkohubych borcu schovanych za prezdivku

Ndiki.rm - Profil | St 2.11.2016 18:24:50

Tak já čekám jak hňup na chytačku s Martinem a dostanu takovou sadu nesmyslů... Nasrat příště :(

NKruan - Profil | Út 1.11.2016 22:26:42

"naspombuju, naboosterovany, plovky, pva, antitagl, fluotesto , misto vlasce vyplet do tenisovych raket, uz chybelo jen infantilni "šupík" a bylo tam vse....po dvou minutach jsem to vypnul...to uz pro me neni rybarina....zlata Martinova "Hrube lehka plavana"

NRK - Profil | Út 1.11.2016 9:23:53

Video hezké,Šarka sympático+++
Jinak jak už zaznělo.Proc tak komplikovaně.Stači houska,krmitko a je to Relax a bude více nasadačků.Toho krmení je moc a spíš vhodného na sezónu.Tady je vidět v realu,jak to vypadá,kdyz se nezačne v dětství se špuntem od šampáňa na lískáči.

NBušák - Profil | Po 31.10.2016 22:17:40

nato co tam naházela a na co chytala tak holka čapla pěkný prd,hlavně šlo o reklamu ,tak tohle si nikdy nekoupím,nic na to nebere ,fertik

Npažoutica - Profil | St 9.11.2016 21:56:00

viliam1735 >> půjčím ti manžela 😉😀😀😀

Nyvana - Profil | St 9.11.2016 16:24:42

andreina >> Tady máte jeden z úseků kde budete chytat.

Nviceroy - Profil | Po 7.11.2016 13:29:58

Fishky >> fishky delas z toho kupu hnoje ....... mi uz to pripada ze mas z holek komplex .....neublizovaly ti jako malemu na piskovisti ? ..... :-)

Nstavitel - Profil | Po 7.11.2016 12:35:52

Šárka je přijemná žena a její vyprávění je na úrovni a zajímavé, opravdu asi neni lehké pokud člověk neni profík z televize o něčem jen tak povídat na kameru.Ale spíš k opsahu vyprávění,nejsem přímo kaprař,tak že asi můj názor je zkreslení,ale stále nák mám proti srsti přijít k vodě a mít kýbl s krmením a kybl s bojlís a to vše tam naházet a čekat na kapra.Je jasně že Šárka jelikož firmu propaguje má vše zdarma,ale opravdu by mně zajímalo na kolik příjde takové jedno chytání pro normálního rybáře??????????????? Děkuji

NJarda Š. - Profil | Po 7.11.2016 2:05:17

xLonghandx >> Šárka je členkou týmu Mikbaits a video natáčela pod jejich patronátem, tak považuji za naprosto pochopitelné, že chytala s jejich logem na bundě a na jejich výrobky. Myslím, že třeba T. Walter Daiwu nebo G. Döme Haldorádo ve svých videích propagují ještě víc, než Šárka Mikbaits, takže nějak extrémně komerční mi tohle videi rozhodně nepřišlo.

NRK - Profil | Pá 4.11.2016 16:16:20

dosec >>jak tak pozoruju tak negativní reakce nejsou vítány.



Musíš jako doma. Bylo to vynikající miláčku. Příště uvař něco jiného a moc ti to dneska sluší. Dej tomu prostě invenci, neboj se toho, ale zase to nesmíš přeťápnout...:-)
Jinak video jsem zkouknul už po čtvrté a Šárka mě úplně očarovala. Bez prdele. Prostě moc hezky podané, krásný hlas, milý úsměv, sluší jí to. Jak říkám, hlavně to nepřeťápnout............-:)

N1568 - Profil | Pá 4.11.2016 15:42:51

Pro mně,jen další reklamní howna,dost blbě podaný:-((((((

NJuraj - Profil | Pá 4.11.2016 7:54:39

Martin M. >> Dobře tedy, nejsem kaprař a a asi víš co píšeš. Takže když jdu s feederem ve stejných podmínkách chytat kapry, použiju trochu metoďáku, tu a tam zrníčko partiklu a stejně to nebere, ale mám nějakou šanci. Naházím-li tam co Šárka, tak se moje šance určitě nezvyšují, bo aktivita je prostě nízká. ALE...!!!
Kapr jede okolo, vidí hromadu partiklu, říká si séřu na to - nemám hlad. Pak vykoukne z vody koukne, vidí tripod, pípáky swingery. "Áááá, tak to je tedy panečku něco jiného. Musím honem pro kámoše a jdeme futrovat."
Prostě nemám logické vysvětlení, jak kapr při stejném množství krmení, rozliší kapraře od feederaře, aby věděl, že má brát.
Pořád beru v potaz, že v obou případech se jedná o jednodenní vycházku, nikoliv o několikadenní výpravu!!!

NRybaumyta - Profil | Čt 3.11.2016 20:29:50

lihomil >>I vám pěkný večer. Vážně nebojujeme,to je tah jak vytáhnout lidi na ryby...😀😀😀

Nandreina - Profil | Čt 3.11.2016 20:22:09

lihomil >> dobry vecer... my sa nehadame my len diskutujeme...;)

NMartin M. - Profil | Čt 3.11.2016 1:16:06

Juraj >> po precteni teto diskuse tezko.

Nandreina - Profil | St 2.11.2016 21:52:15

Tak tak ja sa pridávam.... ale neviem ci sa chlapci nezlaknu...tolko báb pri vode.... ;) potvora sk

NDida - Profil | St 2.11.2016 21:13:52

Poslední dobou je to tu zase samej mudrc a odborník navšechno, jak už někde zaznělo...MRK = Vzdělávací centrum pro super mega ultra rybáře, aneb skladište nejvetsich mozků v oboru.

NTomVl - Profil | St 2.11.2016 20:45:03

Ondrej 84 >>
přesně je vidět, že jí to baví a "vo vo vo vo tom to je" :))))

NOndrej 84 - Profil | St 2.11.2016 20:37:35

Na začiatok musím pochváliť autorku videa Šárku, len tak ďalej.
Ktokoľvek chce negatívne reagovať na akékoľvek video nech si najskôr vyskúša natočiť vlastné video a zverejní ho tu a uvidí sa kto skoho.
Čo sa týka rybárskeho vercajku nie je až tak dôležitý ako si myslíte dôležité je že Šárku to baví a dáva do toho kus seba.
Šárka je srdcom rybárka nie ako podaktorý rečami.

Njelda1993 - Profil | St 2.11.2016 12:42:16

Uvědomuje si vůbec někdo ze to video je sestříhané ? Takže to působí že furt přehazuje a krmí nepresne. Raketou krmila plosne. A poznámky typu že na housku by nachytala víc mi nepřijdou úplně pravdivé seděl jsem vedle a chytal jsem na housku a červy a za celý den jsem nechytil ani toho nasadaka. Prostě když ryba nejde tak nejde s tím nikdo nic neudělá. A ty poznámky že ženská patří ke sporáku si prosazuje doma

Ntuzemak - Profil | St 2.11.2016 11:15:48

Video hezky,i děvčica vi o čem mluví...bambulu a blby kecy o reklamě si strčte jantaři do....

Nmarius - Profil | Út 1.11.2016 20:15:48

Jste jak malí kluci, řešíte bambuli,/možná si všimnete, jakou barvu má teď listí/, možná byste mohli pro méně zkušené popsat svůj způsob lovu, možná byste se mohli - bez sarkasmu a urážek- věnovat tomu, co byste dělali jinak, tak něco jak psal fishky. Tedy: takhle bych touto dobou asi nechytal, protože bych se bál, že:
1/ překrmím - konec října, a vůbec pokud nejedu na víc dní krmím spíš opatrně.
2/ pokud nechci chytat trofejní ryby, řekl bych, že je skutečně lepší sladká kuku, pšenka, rohlík-boil, dobré těsto - když bahno, tak s malým kouskem korku. Nestydím se trochu voňavější do krmítka.
3/ pořád bych ještě měl v zásobě živou.
4/ touhle dobou už spíš chodím a hledám s jedním prutem.... ale to je jiná píseň
neřešil bych reklamy- když se tady díváme zadax, tak bychom to mohli občas polknout, co říkáte, už by se do toho nemuselo střílet, ne? Je to už nuda. Podívejte se na zahraniční weby.
tak asi tak.....

NFishky - Profil | Út 1.11.2016 15:56:22

Michal1 >> v ČR je několik lidí, které beru jako kapraře, ne kašpárky a nikdo z nich žlutou ani jinou bambuli nenosí. A úsměvné fotky prasečkynů na tom nic nezmění, raději pětikiláče ze zapadlé tůně, kam nikdo nechodí, protože tam jsou jen karásci, než fotku s prasetem z Francie s dodatkem, že je ze svazové vody.

NxDanielS - Profil | Út 1.11.2016 15:36:24

Pr3v1t3k >> A svou míru hodnot a inteligence jsi předvedl ve svém komentáři k rybářům otraveným splodinami z topení.

NRK - Profil | Út 1.11.2016 15:30:10

Pr3v1t3k >> Tak pražáky bych do toho nemontoval, lidskou inteligenci už vůbec ne, rybářské hodnoty jsou taky kapku nadsazené. Bambule taky násaďáky asi neplašila.
A tvůj děda byl moc přísnej-:) Hned urazit palici, no potěš pánbůh.
Prostě nedramatizovat. Spíš bych neřekl třeba svému synovi: ,,a takhle na ně prďolo musíš, našetři, protože v zimě musíš hlavně řádně krmit." Ale bambuli bych mu odpustil, tím spíš, že mu ji třeba spíchla babička, aby ho nepřejelo auto...........

NMichal1 - Profil | Út 1.11.2016 15:30:03

já 2 >> to snad nemyslíte vážně, že chcete řešit žlutou bambuli na čepici ? :-) hoši drogy můžete brát, ale buď změňte značku nebo dodavatele tohle už je fakt peklo:-) P.s: i když máš žlutou bambulku jde chytit ryba 

NPetr Havlíček - Profil | Út 1.11.2016 11:28:31

Pánové s "pařenou houskou" nebylo spíše smyslem videa ukázat nějakou montáž, než na housku mrskat kapříky?
je příjemné vidět hezkou holku, jak vládne rybářským náčiním.

Npažoutica - Profil | Pá 11.11.2016 11:10:11

viceroy >> teď jsi se sám pěkně nakopal do prdele 😂😂😂 těším se na další zápis za měsíc až uděláš další rozbor 😂😂😂

Nviceroy - Profil | Pá 11.11.2016 7:14:55

Takze panove nejakou dobu jsem cekal a dle meho nazoru jste to bud nevideli nebo nevim ale ta montaz 360 ° je u Sarky konstrukcne spatna tim prevlekem na hacku pres obratlik totiz tu funkcnost 360° totalne zabila .... 360° spociva prave v tom otaceni hacku v obratliku a u cisteho popa se ma prave postavit pouze ten hacek nahoru ale jak pisu to rovnatko na hacku tuhle funkci uplne zmenilo ......cekal jsem ze to zde nekdo napise s tech kritiku toho videa ale koukam ze vazne nikdo ....doporucuju otevrit oci a myslet nez kritizovat a kritizovat kokotiny typu krmeni atd ........ klidne me zde ukrizujte ale doporucuju vam to shlednout jeste jednou at vite kde je zakopany pes nez soudit zlutou bambulku na cepici ........... a ted do meeeeeeee :-):-):-):-)

Nviceroy - Profil | Čt 10.11.2016 6:42:50

viliam1735 >> :-):-) porad mas misto ve spacaku Vilo ?

Nyvana - Profil | St 9.11.2016 17:40:10

viceroy >> O tvých přednostech nepochybuju,ale zatím je marně hledám:-))

Nviliam1735 - Profil | St 9.11.2016 9:26:20

pažoutica >>

Pekne rybky.Chlapci to tu beru obklukou ja idem rovno na vec. :))
Mam dvojmiestny spacak a samému mi je v nom smutno.:)))

Nviceroy - Profil | Út 8.11.2016 21:51:16

Bušák >> ryba jak ryba ale ten lak na nehty ten je krasne ,, in,, :-).....jen by mne zajimalo na ktery pruty se bude chytat a jestli to vse bude CH a P ........ :-)

NBušák - Profil | Út 8.11.2016 19:36:25

andreina >> ahoj,a co takhle dát nějaký foto z těch chytaček ? myslím že se všichni tady rádi podívají na pěkný rybářky,a hlavně se budeme více těšit na ten mač ,jestli teda nějaký proběhne ,díky a boskávam

Nviceroy - Profil | Po 7.11.2016 13:39:14

pažoutica >> hele me se zase nelibi oznaceni ,, tester ,, ...... asi bych to nazval blizsi spolupracovnik s 30% slevou na vse u mne je ,, tester ,, ten kdo se podili na vyvoji dane veci a svym nazorem pracuje na vylepseni dane veci aby fungovala jeste lepe popr. Kdyz se budeme bavit o boili tak tam ubrat nebo pridat atd.ale ne ze jsem priznivec xy fa kde mam dolu 30% a hazim koule v mikine ..........

NRK - Profil | So 5.11.2016 5:42:17

bobrman >> ve videu šlo o nějakého toho kapříčka-to zaznělo v začátku.A od toho by se mělo všecko odvijet.Tak proč těžká kaprařina, nebo feedrařina a kapři od 60ti? Je třeba se držet zadání,které bylo ve videu.
A proto byly ty reakce.Kdyby Šárka řekla,ze se bude snažit vyhnout menším kaprům a pokusí se o nějakého ,,kapitána",tak tady ubylo diskutujících včetně mne a o rohlíčku by nepadlo ani ťuk.
Vem si,hezke video,sluničko,čepička,chytit nějakého kapřička a potom se do vody pere to, co se pralo.Ted těch krámů,obaluje se modrá švestka těstem atd.To nedávalo smysl.A teď se z toho udělá kaprařskej závod ,,Největší kapr bere vše" s buřtama a družičkama😃

Nviceroy - Profil | Pá 4.11.2016 21:36:48

Rybaumyta >> na polozenou povolit vse :-P

Ndosec - Profil | Pá 4.11.2016 16:33:36

viceroy >> to víš oboustranej anální alpinista přece si to nerozhází,na obou stranách 😊😊

Nviceroy - Profil | Pá 4.11.2016 16:31:38

RK >> twl snad nemas koupene uz prstynky :-):-):-):-) ....... jsi jako ZORRO mezi Vlky :-)

N1568 - Profil | Pá 4.11.2016 16:07:19

Rybaumyta >> Ale,ale:-)))))Dost lidí co tu psalo,mně zná:-))))))))Je špatně že kritizuju blbou reklamu?????Je špatně že ji kritizuje i moje tříčtvrtka?????Každej kdo nesouhlasí je zákeřnej kritik za noťasem?????:-))))))))

NLuděk Černý(Lc1) - Profil | Pá 4.11.2016 15:46:12

Za mě video pěkný. Z moji strany mě nejvíce zajímalo jak se popere s nahazováním a bez klipování pod stromy jako pán, oproti jiným specialistů, kteří to zavezou lodičkou. Tak nějak mě to bylo ještě nedávno proti srsti, ale pánové i ženy tady v rybařině mají svoje místo.

NRK - Profil | Pá 4.11.2016 14:59:53

Jarda Š. >> Takže fotogenická, dobrá a šikovná herečka se zdravou suverenitou, kterou kamera miluje. Ty jsi filuta, smekám až k zemi-:)-:)-:)

N1568 - Profil | Pá 4.11.2016 14:31:17

DanL >> Nebudu to tu opakovat:-)))))Ale pro hlavní "aktérku" velmi negativní,ať se jednalo o způsob lovu,prezentaci reklamy atd.... Žena má chytat a chovat se jako žena:-))))))To jí připomenu,až bude chtít zase chytat moje pruty!!!!:-)))))))))))

Ndosec - Profil | Pá 4.11.2016 12:50:55

Nějak pořád nechápu vymýšlení takto složitých montáží

NTomVl - Profil | Pá 4.11.2016 12:23:12

Fishky >>
Kdyby jsi to hned napoprvé napsal takto, tak mnoho lidí včetně mne nic neřekne .....
Za sebe: netvrdím, že se vším souhlasím, ale aspoň o tom přemýšlím.....

Nandreina - Profil | Pá 4.11.2016 9:33:21

TomVl >> krasne napisane dakujeme... nehadzeme ako chlapy to je jasne ale sama ti mozem povedat ze to dost trenujeme aspon v poslednej dobe...lebo su jazera kde ked nedohodis tak nezachytas ... u mna je to tak ze si nahodim a popri tom mam prut ciste s olovom a hadzem ako blbec a smazim sa doladit techniku...

NMichal1 - Profil | Pá 4.11.2016 9:10:57

Fishky >> a co když nahazim hromadu krmení abych zaujmul co nejvíce ryb a budu chytat kousek bokem na nějakou atraktivní nastrahu větší ryby co budou stát v pozadí ? Snazis se jen degradovat a ponižovat snahu , pritom si sam dokázal uplne hovno.

NMartin M. - Profil | Pá 4.11.2016 1:47:08

Juraj >> podle mne opet vis prdlacku, ale delas z toho nezvratna pravidla. Mnozstvi krmeni mi v tomto lovu nevadilo, Sarka tam nahazela postupne dohromady tak 2 litry partiklu. To co ty povazujes u feederu za letni kaprove krmeni, to je pro kaprare zimni special.

Ntuzemak - Profil | Čt 3.11.2016 21:43:23

NAVI73 >> i ty už holka?potěš koště.D

NOttar - Profil | Čt 3.11.2016 21:15:35

andreina >> budou výmluvy a cuknou,bude to menší ostuda než dostat napráskáno od bab 😉😁To je můj tip.

Ntuzemak - Profil | Čt 3.11.2016 20:40:53

Petr12 >> musiš dobře číst,klobásy maji jinou souvislost...nic ohledně holek,ale jo,jak si poznamenal,žvanit a napadat za monitorem někteří umí..

Nandreina - Profil | Čt 3.11.2016 20:16:12

Petr12 >> nikdo uceny z neba nespadol... a ja tiez nie tiez sa ucim a kazda hodina pri vode mi dava strasne vela....

NRybaumyta - Profil | Čt 3.11.2016 20:03:31

Petr12 >> No ráda tě uvidím...😀😀😀

NPetr12 - Profil | Čt 3.11.2016 20:00:39

andreina >> přesně pro toto se mnoha diskusí neúčastním, je tu spousta takych individuí, co jen zvaní a napadají za monitorem, přitom u vody silně pajdaji. Čuzí Andres, jak se daří?!!

NJuraj - Profil | Čt 3.11.2016 19:01:42

Rybaumyta >> Když někteří musí dodržovat stavy a to není žádná legrace!!! Jsem místopředsedou šovinistického kroužku v Humpolci... :-)

NRybaumyta - Profil | Čt 3.11.2016 17:24:56

Ondrej 84 >> Bohužel největší kritici co byli vyzváni,se kromě jednoho neozývají....ale jinak kdo se bude chtít přidat tak bude vítán...😀

NRybaumyta - Profil | Čt 3.11.2016 17:21:32

viceroy >> To mě těší,že oželíš oblíbenou činnost...😀😀😀

NRybaumyta - Profil | Čt 3.11.2016 17:10:35

andreina >> Myslím,že pán vůbec neví o co jde,jen se chtěl rychle zapojit a ukázat ramena....😔

NRybanemyta - Profil | Čt 3.11.2016 17:10:34

Nemam ted moc cas musim zas letet, ale vubec pro me neni ostuda nevyhrat zavody. O to prece nejde. Ale zatim, co se zde lidi schovavaji za prezdivky a kritizuji, tak my holky jsme se postavily celem. Nechce psat take urazky, ale misto toho jsme navrhly, at si jdete s nama zachytat. Nemusi to byt zavody ofiko o ceny, klido jen tak symbolicke pro srandu, pro obhajeni zenskych rybarek. Proc tady urazet video Sarky, pojdme si to rozdat k vode s prutama.

Červené karty: 1568