MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Plněný pstruh

Grilování ryb

pstruh (200g)
10dkg anglické slaniny
1/2 citrónu
zelenina dle chuti
sůl
rybí koření
kmín
pepř
1 špejle, párátko
alobal

Vykuchaného pstruha osolíme, posypeme rybím kořením, opepříme, pokmínujeme. Připravíme si dle chuti zeleninu, kterou předem mírně podusíme. Vezmeme pstruha a dovniř vložíme plátek slaniny (popř. nakrájenou slaninu na drobno), trochu zeleniny a na půlměsíčky nakrajený citron. Pstruha poté sepneme u břišních ploutví nebo na více místech špejlí nebo párátkem, tak aby obsah, který jsme do pstruha dali nevypadával. Na pstruha (na boky) položíme plátky anglické slaniny a zabalíme do alobalu. Poté pstuha položíme na gril a opékáme cca 20-30 min.

 

Tomáš Konvičný - ®, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Mořský Rybolov Mořský Rybolov

Mořský rybolov na kanárských ostrovech. Spojte letní dovolenou s lovem MARLINU, obřích tuňáků a rejnoků! Sezóna po celý rok. Ryby až 500kg!...