MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

Jahodový losos

Pečení ryb

Suroviny:
očistený naporciovaný losos, 10 dkg jahôd, 10 dkg banánov, 10 dkg mandarínok, čerstvý špenát, sladká smotana, kyslá smotana, sladká sójová omáčka, maslo, štipka drvenej rasce, muškátový orech, mleté čierne korenie, soľ alebo vegeta.

Lososa natrieme vegetou (alebo posolíme), pokvapkáme sójovou omáčkou a dáme na panvicu, na ktorej sme si predtým rozpustili maslo. Jemne pridávame jahody, mandarínky banány. Posypeme muškátovým orechom, ešte troskou vegety, prikryjeme a necháme podusiť. Odkryjeme, pridáme špenátové listy a necháme podusiť. Opäť odkryjeme, podlejeme sójovou omáčkou a na záver posypeme drvenou rascou. Vyberieme z panvice lososa a ovocie, výpek so špenátom prikryjeme a necháme podusiť. Pridáme kyslú a sladkú smotanu, rozmixujeme a takto vzniknutou penou polejeme lososa. Podávame so zemiakmi.

 

Pablo-fish, 11.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniAkce Abu Garcia Venerate

Akce na všechny přívlačové pruty Abu Garcia Venerate

akce, rybareni-1600Kč sleva JRC Extreme 3D

Akční nabídka na jeden z nejkvalitnějších spacích pytlů na trhu. Nyní máte možnost si zakoupit tento vynikající výrobek za neuvěřitelnou cenu. Akce platí do vyprodání skladových zásob. Doprava ZDARMA!!!


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské Centrum Olomouc Rybářské Centrum Olomouc

Olomouc, Pasteurova 8a