Lín v papilotě

Grilování ryb

Suroviny :
600g lína
100g slaniny
cibule, česnek, mletý kmín
2 lžíce strohaného křenu
600g brambor
petrželová nať, kelímek kysané smetany
majoránka, sůl a pepř, alobal
Postup :
Předem osolené porce ryby zprudka opečeme ze strany s kůží, vyjmeme a ve zbytku omastku osmahneme kousky slaniny a půl kolečka cibule. Přidáme na hrubé plátky krájený česnek a vše zasypeme trochou mletého kmínu. Na konec do směsi dáme kousky vařených brambor. Směs rozdělíme na připravené alobaly, přidáme opečenou rybu s troškou petrželové natě a majoránkou. Vše pěkně zabalíme a položíme na gril. Kysanou smetanu smícháme se strouhaným křenem a hotové porce jím ozdobíme.

 

Rybatorstr - Profil, 4.7.2012
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.