Filé se zelenými fazolkami a hruškou

Pečení ryb

file /opravdu!-kolegové rybáři promiňte, ale ne vždy se přinese úlovek a toto je opravdu vynikající/, KVALITNÍ a VOŇAVÁ slanina, lahev zelených fazolek ve slaném nálevu,3 hrušky, zakysaná smetana, trochu mouky, citron.šťáva, sůl a koření

File pokapeme citronem, obalíme v mouce a opečeme na oleji dozlatova. V remosce nebo v zapékací misce osmažíme nakrájenou /na jemno/ slaninku, přidáme fazolky bez nálevu a nadrobno rozkrájené hrušky - může být i kompot. Osolíme a dusíme doměkka - asi 20 minut. Zalijeme smetanou, promícháme a ještě chvíli dusíme. Dochutíme a poklademe opečenou rybou. Tato vzláštní kombinace vás určitě překvapí lahodnou, jemně nasládlou chutí s vůní slaniny. Jako příloha vařené brambory nakrájené na kolečka a opečené s česnekem a rajčatový salát s bazalkou. Bíle víno je samozřejmností

 

Adam - Profil, 30.11.-000
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.