Sumcařina na rybníku Rohožník

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s lovem sumců na rybníku Rohožník v Dubči, popřípadě jestli tam sumci vůbec jsou a jestli má cenu je tam lovit. Díky Míla
Autor diskuse: Míla34 - Profil , 19.11.2020 dravci - revíry, cestování

Míla34 - Profil | Út 24.11.2020 12:48:24

P!F >> P!F jen sem se zeptal. Za pokus nic nedáš. Ale je evidentní, že spíš trolíš než že bys chtěl někomu poradit. To, že většina rybářů svoje místa neprozrazuje, je věc jasná, takže asi neni důvod to furt opakovat. Na druhou stranu nechci jen tak sedět někde a chytat něco, co v tom rybníce není, to asi každej pochopí. Zrovna ty nejseš ten, kdo by měl určovat, kdo je rybář a kdo je něco jiného. Pokud jsi mi chtěl nějak pomoct, tak mi pomoz, anebo se odeber do příslušných míst.

P!F - Profil | Čt 19.11.2020 22:02:29

Určite tam sú, zväz by nedopustil, aby tam neboli. Cenu to samosebou má, minimálne sebaobetovania...
Čistá irónia.
Myslíš, že ak tam sú a niekto ich tam úspešne chytá, že ti to povie?
Je veľmi jednudoché zistiť, kedy bol rybník naposledy zlovený, koľko bolo nasadených sumcov, koľko bolo privlastnených sumcov. Ľahké ako facka, to sú údaje, z ktorých môžeš vychádzať. Bohužiaľ dnes všetko podstatné najdeš na internete, maximálne to vybavíš jedným telefonátom. Všetky techniky a fígle nájdeš na youtube. To fakt potrebuješ niekoho, čo ti tú rybu napichne? Aspoň ten kúsok snahy by každý rybár mal mať... Potom tom to nie je rybár, ale niečo iné.