Savage gear prey 7.1 cm

Zdravím, chci se vás zeptat, zda neznáte místo, kde by se dali sehnat tyto woblery? Případně a nejlépe v místech Brno, Zlín, Vsetín. Jsou to mé srdcovky, ale bohužel se k mé nelibosti už nevyrábí. Budu rád za každý tip.
Děkuji

Dave1989 - Profil | Čt 13.6.2019 10:32:13

Filosof s prutem - A - >> Pokud jsou to tvoje srdcovky, tak bych vůbec neřešil, kde je koupíš - jestli někde z netu, nebo v krámě, ale vzal bych jich co nejvíc do zásoby. Časem už nebudou. Já to tak udělal alespoň. Můj nr.1 wob je rapala shallow tail dancer, ale Rapala ho snad vyráběla jen jednu, nebo dvě sezóny. i když nechápu proč, mě na řekách na štiky nikdy nic nefungovalo víc. Tak jsem našel poslední místo kde byly, a nakoupil jich na pár let dopředu :D I tak je ale dávám jen na místech kde to znám, a vím, že to pravděpodobně neurvu.

MrSuperLuda - Profil | Čt 13.6.2019 8:34:04

Filosof s prutem - A >> Tak za me je dost velka motivace uz jen to, ze nekde maj neco, co se.spatne shani a ja to chci.... ;) Jinak mam taky top woba, kterej v jiny barve proste nefunguje. Kdyz sem vorval posledniho, nasel sem na netu oznaceni a na krame mi je kamarad pres dealera nekde nejak sehnal, i pres to, ze uz bezne k mani nebyli. Tak zkus treba kram, kdes je kupoval, jestli by to taky nejak neumeli no...treba to klapne

Filosof s prutem - A - Profil | Čt 13.6.2019 7:53:43

Nemáte někdo zkušenosti s
SPRO Basara nebo Salmo rattlin stingem?
Nebo zkrátka s obdobným suspending neno mírně floating wobem kolem sedmi cm, který pracuje v hloubce cca do metru?

Filosof s prutem - A - Profil | Čt 13.6.2019 7:51:09

MrSuperLuda >> s netem nemám problém, na zboží jsem koukal i na heureku, ale nevím jak velkou motivaci mám kupovat z avizované obchodu. Při nejhorším to však zkusím. Jinak kde mi především o barvu Lemon Black tj. Chartreusse, měl jsem na ni desítky candátů minulou sezónu. Zkoušel jsem podobnou barvu např. u Rapaly HJ, Xrapů, Shadow rap, Shadow rap shad, Yozuri minnow a pinn, Spra ikiru, Aniru, Salmy, Prey ve větších velikostech, atd. Ale zkrátka na lemon black nic nemělo.

Filosof s prutem - A - Profil | Čt 13.6.2019 6:27:00

rici2 >> Nemají 7.1 velikost, které právě hledám 😒

rici2 - Profil | Čt 13.6.2019 6:24:43

Sawage gear Prey woblery jsou k mani na www.ebay.co.uk , nevim presne jaky typ hledas, ale treba tam najdes, je jich tam dost vsech moznych velikosti.