Feeder na revíru Štít

Za týden vyrážím na tento revír na ryby a rozhoduji se ,jestli se mi vyplatí brát s sebou feeder.Byl jsem tam minulý rok úplně poprvé a feederem jsem za týden chytil jenom 2 menší kapry a pár menších cejnů.Nejde mi o to chytat obrovské kapry ,ale chci si přes den zachytat ,když přes den větší kapři u bójky neberou.Prosím poraďte všechny vaše zkušenosi ,co se týka krmení,montáží,vzdálenosti atd.
Autor diskuse: Zejbr - Profil , 17.7.2016 feeder - ostatní

Willow - Profil | Po 18.7.2016 23:27:06

Napiš,co máš za vercajk,hlavně gramáž prutů,velikost navi a hlavně,vlasec ,pletenka průměr,krmítka košík nebo method ,pelety,kuku koule.ATD.

1975 - Profil | Po 18.7.2016 22:01:00

Ja tam byl loni a kamarad me rek at to ani nerozbaluju je to ztrata casu ja tam byl poprve ale on tam jezdi castejc takze jsem vybalil jen kapraky

Lidl01 - Profil | Po 18.7.2016 21:52:34

Jednoduše řečeno, Štít prostě není revír, kde by sis s feederem parádně zachytal - taky jsme se o to několikrát pokoušeli :-)).

RK - Profil | Po 18.7.2016 9:47:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Takhle jsem tam vyrazil s kamarádem taky.S úmyslem zachytat si plavanou a Feeder.Katastrofa. Jestli jsi chytil dva cejny,tak je to na zlatej odznak. V hospodě jsme se dozvěděli,ze se nedaří juvenilním stadiím ryb.Tedy,co se nenasadi,to tam není.A nasazujou se kapři.Abych napsal i něco pozitivního.Na céčku je absolutní klid,nadherna příroda a koupání,kde tě neruší splouchani od vyskakujicich a lovicich ryb.Na Feeder koukat nemusiš,muzes se natáhnout na krovky a popíjet pivko a pak se vrátit autem k místu následného spánku.Jelikoz je prostor bezpečný před dopravní policií😃