jaké gumy na hlubinou přívlač? jaké woblery?

Máte prosím nějaké typy na gumy na hlubinou přívlač na Orlíku např od RELAX? :-) ideální délka, hmotnost jigu, velikost háčku, typ háčku, typ gumy, způsob návazce, a jestli hraje roli i barva... Případně prosím o odkazy nějaký šikovný články. Chci trofejního sumce, jsem názoru že v hloubce jde hlavně o to aby nástraha vytvářela vibrace a pracovala podobně živé rybě, které sumec loví. Koukal jsem i na různé napodobeniny úhoře, máte s nimi prosím zkušenosti? Děkuji moc za odpovědi. Případně prosím i o linky na videa s hlubinou přívlačí.

scjsci - Profil | St 29.4.2015 14:01:17

ITALIAN STALLION >> jasně je to super nástraha tu 16 cm mi občas hltali i candáti ( když netrefí ten stinger nedobírají) pokud chceš imitaci úhoře tak sg má real eel ( velikej tvistr) real eel slug (hladinovej gumovej jerk) a hard eel kterej má první půlku tvrdou a konec těla je tvistr

ITALIAN STALLION - Profil | Út 28.4.2015 21:01:46

doporučujete tedy prosím hering shad gumu?

stačí 16cm, 43g?, třeba toto:
http://www.rsp-fishing.cz/umele-nastrahy/gumy-savag​e-gear/gumova-nastraha-savage-gear-herring-shad-bb-​3

Sytchi - Profil | Út 28.4.2015 18:03:29

ITALIAN STALLION - >> Tak tá farba pri sumcovi určite žiadnu rolu nehrá, takže s tým si nelám hlavu. Ďalej je o sumcovi známe, že pri love si tie rybky "premeriava" a zaútočí väčšinou na tú najväčšiu, bolo to tu už písané v nejakom článku a ukazovali to aj v RRR myslím... .na tú napodobeninu úhora som lovil na mieste, kde asi 5 min pred mojim príchodom strhol kolegovi plotičku, ale ani ťuk...chytal som tam ešte asi 3-krát, ale bez úspechu, možno som tomu dal málo času...síce je pravda, že tam kde chodím ja je sumcov veľmi málo...počul som iba o úlovkoch na rybku...tak veľa úspechov ;)

MiNoNaHo - Profil | Út 28.4.2015 17:31:31

Plne souhlasim a doporucuji take hering shad, uz kdyz jsem to poprve vyzkousel, uspech byl okamzity.. ;-)

scjsci - Profil | Po 27.4.2015 16:13:40

zkus hering shad od savage gear

Matroš - Profil | Po 27.4.2015 16:07:42

ITALIAN STALLION - >>

http://vmfish.cz/umelenastrahysladkovodniimorske/sg​woblery/savagegear3dherring%5B2099%5D

-SG Herring by na sumce mohl fungovat jen je potřeba vyměnit háčky,protože ty co tam jsou by na sumce nejspíš nestačily.

http://vmfish.cz/umelenastrahysladkovodniimorske/me​kkenastrahy-gumytwistry/sg3dtroutrattleshad3dtroutl​ineswimjerk/

-SG Real Trout a Trout Shad. V tvém případě by byl spíše vhodnější Trout Shad,protože vydává hodně zvuku a pracuje jako kopyto..

http://vmfish.cz/umelenastrahysladkovodniimorske/sa​vagegearlbrealealfiretigernl%5B1993%5D

-SG Real Eel by taky mohl fungovat.