plavana do 60eur

Potrebuejm novy vybavu čo sa tyka pruta a navijaka..
Autor diskuse: Garo - Profil , 6.11.2014 plavaná - náčiní, doplňky

JJanekk - Profil | Pá 7.11.2014 12:25:12

splávkař >> podchlazený had... :) to je dobrý

splávkař - Profil | Čt 6.11.2014 23:56:55

JJanekk >> Prut s navi na plavanou nevidím jako neřešitelný problém, ale je třeba být soudný a držet se při zemi. 3,9m match za 1200 když se trefí nějaká akce či doprodej nemusí být vůbec hrozný a kdejaký navi za pár stovek bude taky nějakej čas vlasec namotávat..
Možná pamatuješ doby, kdy Plavaná na MRKu byla víceméně marketingovým oddělením a tech. podporou jednoho eshopu kde na podobný dotaz vyskákaly odkazy jak na nějaký match, dva modely bolo a když sis stovku přidal, nabízela se ke koupi rovnou dělička. Když si neznalý přečetl popis, nabyl dojmu, že je to vcelku fajn a pak aniž by tušil, jak taková bolo či dělička ve skutečnosti vypadá stavěl ten svůj skvost do kouta neb měl zkušenost s jinými současnými pruty a tak není divu, že ho lehká plavaná se skoro půlkilovou 6 bolo či bezmála kilovou 9 děličkou co se chová jak podchlazený had nezaujala.
Před časem jsem si dal inzerát, že koupím pro děti slušný dlouhý bič a dostal jsem tři nabídky minimálně použitých bičů od lidí, co dali na ony rady a vyhodili nezanedbatelný peníz za věc, které se pak chtějí zbavit neb rychle zjistí, že je to k h...u nebo si udělají závěr, že tohle rybaření pro ně není...

JJanekk - Profil | Čt 6.11.2014 17:44:24

splávkař >> na tom co píšeš je určitě kus pravdy, ale když si vzpomenu na svoje začátky... coby dítě jsem vlastnil jeden jedinej laminátovej bič značky Sona, kterej mám dneska ze sentimentu ve skříni jako těžkou a klátivou relikvii. Ale ta plavačka mě s tím bavila stejně jako dneska, kdy mám biče za x tisíc. Kolega nemá vyplněnou kartu, takže nevíme jestli mu je 40 nebo 15, ale pokud je mladej, nemá prachy a chce chytat, tak bych v koupení levné výbavy neviděl takovej problém.

splávkař - Profil | Čt 6.11.2014 16:55:10

tomato >> Doba je zlá a kšeft je kšeft. Obchodníků co rybáři řeknou, že za 60e si na plavanou koupí leda rozumnej podběrák je pomálu neb nedaleko za rohem číhá kolega, konkurent který za 60e přidá k prutu s navi i vlasec grátis. Co na tom, že onen nešťastník, co si myslí, že loví s boloňkou se u vody ve skutečnosti pere se skoro půlkilovým teleskopem který záhy odloží do kouta a jde si za dalších 50e zkusit třeba vláčku.....

tomato - Profil | Čt 6.11.2014 16:30:16

hraji >> hraji obdivujem ťa... Naozaj, tvoja trpezlivosť je nekonečná.
Garo napíš čo chceš chytať. Ale za tých 60 € by som si kúpil 7m bič a začal s ním, lebo za 60 nekúpiš ani poriadnu udicu, nie to ešte s navi.
Pozeral som, že si z Topoľčian. Vaši chalani chytajú ligu, skús sa opýtať ich. Prípadne choď s nimi na nejaký pretek.

hraji - Profil | Čt 6.11.2014 8:07:13

Vážený kolego, na nějakou radu jste nám poskytl moc málo informací. Chcete chytat plavanou, to je zřejmé z toho, kam jste svoji otázku zadal, ale plavanou s boloňkou, nebo s odhozovým prutem, nebo s bičem a nebo dokonce s odkládacím bičem?
A budete chytat na rybníku a nebo na tekoucí vodě?
A budete chtít chytat kapry, parmy, amury, tedy velké ryby a nebo se spokojíte s lovem ostroretek, podouství, jelců, plotic a podobných ryb?
Když trošku napovíte, můžete dostat konkrétní radu