Lov na feeder na Moravě

Čau chtěl bych se zeptat zda má někdo zkušenosti s lovem na Feeder na Moravě v úseku od místa kde se do Moravy vlévá Oskava u té malé elektrárny po most v Černovíře?Jo a ještě zda sou na tomto úseku řeky nějaká omezení nebo zákazy. Díky moc
Autor diskuse: Kouby - Profil , 6.5.2012 feeder - revíry, cestování

Juraj - Profil | Po 7.5.2012 10:17:16

Kouby - >> Není to o špicích, ale o prutech. Tam kde chytáš ty to neznám. Já chytám občas v UH a záleží jak to teče. Někdy se to dá odchytat s mediem, jindy s heavíčkem. Údaje na špicích jsou jen orientační a každý výrobce má jinou představu o tom, jak se má např chovat špička 1oz.
Klidně budu chytat s heavíčkem krmelcem 60g a špicí 1oz, která je např na Amnesii měkčí, než 1 oz z Beasta. Každý si musí najít, co mu vyhovuje. Hodně štěstí.

FILKO - Profil | Ne 6.5.2012 21:09:06

ja se k vam take vlozim, na morave pokud vim nejsou zadne zakazy az na nejake jezy a cisticky. Na feeder chodim jak na moravu v olomouci, tak v litovli, vsude staci pridat do krmeni hlinu, nasadit 2-3oz spicku, navnadit a chytat. Morava neni nijak tezka voda, nemusi se nad ni nejak rozmyslet. Staci drzet se klasiky, maximalne vyhledat nejakou hranu stareho koryta a hazet to na ni.

veselka2 - Profil | Ne 6.5.2012 19:02:02

zdravim,asi ti moc neporadim,jen pridam otazky
chytam od litovle vis,nebo bych se o to spis chtel pokusit doposud jsem uprednostnoval stojaky a pri sve prvni vychazce s feedrem na moravu jsem zjistil ze mam asi spatny cajk(prilis meka spice) jake na moravu pouzivate spice? mam max 1,5 OZ a jake mate skusenosti s rybolovem na tomo useku reky? predem diky za jakekoliv info