krmení na pateční trenink

Ahoj.Pokud jedete na kaják ,nebo poharovy zavod,chytate při pátečním treninku na ostre krmeni,které pak date na zavod?
Autor diskuse: pn1 - Profil , 22.12.2010 plavaná - závodní sektor

Pedruna - Profil | Pá 21.1.2011 10:59:28

Nevím, jak tady budete reagovat na názor takového amatéra jako já, ale když zkouším krmení před závodem, rozhodně zkouším to, na které budu chytat. A ne, že budu trénovat na levnější krmení, protože by mě to pak stálo moc peněz. Budu pak natěšený, že i to bralo a druhý den si sednu k vodě s drahým ale špatně zamíchaným krmením a můžu se tam celou dobu dloubat v nose....... Pokud se nějakého tréninku zúčastňuji, tak s krmením, na které budu chytat a pokud funguje, neměním. Pokud nefunguje, dělám vše proto, abych zjistil proč.... Toť názor amatéra....

karel.datel - Profil | Čt 23.12.2010 7:56:53

Na tréningu zas tolik lidí nebývá, tak používám zpravidla levnější krmení než do závodu. Jak píše Iva, v tréningu popícháme těm sto rybám na úseku tlamy a o závodě je po veverkách.

iva - Profil | St 22.12.2010 20:19:03

Plus máš šanci zjistit, jak se chová tvoje krmení v konkurenci okolosedících závodníků. Když sedíš sám, funguje každé krmení, když je kolem tebe xxx dalších bláznů, ukáže se, jak jsi míchal...Když použiješ něco jiného, nezjistíš nic.
Pozor: funguje zákon pátečního úspěchu. Prostě - v pátek to jde jak o život, všechno se zdá fungující a funkční, ryby se můžou strhat a v sobotu na trati samá bezrybka:-)

hraji - Profil | St 22.12.2010 14:02:40

Smyslem tréninku je vyzkoušet krmení, sestavy a popřípadě různé typy lovu, třeba dělička, boloňka či odhoz. Tedy je rozumné odzkoušet i krmení v té podobě, v jaké ho chceš použít do závodu. Dává ti to šanci vyzkoušet jeho vlastnosti a například přidat lepivou složku a nebo víc hlíny, pokud se ukáže, že je potřeba lepivější či těžší a nebo něčeho ubrat, pokud se ukáže, že není třeba těžké a nebo lepivé krmení.