Feeder s vlasovou montáží na řece

Zdravím.Chtěl bych vyzkoušet tenhle druh lovu a nevím čím krmit.Nerad bych krmil dlouhodobě protože mím úmyslem neni flek krmit jiným:-)Pod háček bych dával kukuřici.Řeka je klidně tekoucí.Krmil bych vždy třeba večer před lovem,dýl ne!Jaké krmení zvolit?Když tak i vaše zkoušenosti s vlasovou montáží.Díky moc:-)
Autor diskuse: Ma®ekB - Profil , 4.7.2010 feeder - techniky lovu

Šlapeto - Profil | Čt 15.7.2010 20:58:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

MIPS >> Ma®ekB - >> to hlavní je zde již napsáno, krmit den předem stačí a není potřeba nijak moc. Cca 10-20 menších raket, dělám to vždy v pátek, když jedem okolo labe na chatu. Vozím si jen teleskopák s raketkou a kyblík uvařeného partiklu ( hlavně kukuřice a řepka, občas rýže či trocha hrášku nebo i naklíčenou čočku) a také jsem začal celkem s úspěchem přikrmovat i halibut peletkama 8 nebo 6mm, které dávám i pod háček. Ráno po příchodu k vodě ještě naházím pár mandarinek a pak už jen krmítko. Paráda, jak dědousové labáci ( kterí tam mají chatky) koukají, protože tam sedí týden a nemají záběr od kapra a já jich vytáhnu třeba 5, ale jsou slušní a nikdy mi na místo nešli, přestože mě pokaždé v pátek vidí a ráno pozorují.
Pod háček dávám většinou kukučici z plechovky, nebo i tu vařenou.

Toncek <*))))>< - Profil | Čt 15.7.2010 20:36:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já mám s vlasovou montáží na řece dobré zkušenosti. Používám návazce z vlasce 0,16 mm (0,18 mm) /podle cílové ryby/. Háčky velikosti 10 až 12. Na vlas dávám jedno zrnko kukuřice a kukuřici přidávám i do krmení. Před lovem zakrmím cca 3 až 4 krmnými koulemi a poté krmím už jen krmítkem. Na záběr většinou dlouho nečekám ;-)

RTckar - Profil | Po 5.7.2010 22:25:42

Pokud dáváš kukuřici pod háček tak proč s ní i nekrmíš? Určitě by nebyl špatný i nějaky partikl jako řepka,konopné semínko atd.

ondiktt - Profil | Po 5.7.2010 12:13:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

MIPS >> Ma®ekB - >> Do vnadiacej zmesi daj vela, vela partiklu. Skus mensie peltety, kukuricu, repku.Pridam nejaku lepivu zlozku- pouzivam hladku muku, pekne to zalepi a natlacim to do krmitka. Pred lovom nahodim par krmitiek do lovneho miesta a rybacka sa moze zacat. Minuly tyzden po vysvedceni sme sli na Vah, a darili sa kaprici aj karasy. Prikladam foto 49cm kaprika.

Pavel S. - Profil | Po 5.7.2010 9:33:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

MIPS >> Ma®ekB - >> krm večer před lovem,vařenou kukuřicí z řepkou,dávej si pozor ať tě nikdo nevidí,nenech na břehu žádná zrnka a zakrm si takhle třeba dva tři fleky a pokud nepůjdou na jednom zkus ten druhý,nezapomeň vždy chytat pár metrů pod krmnym místem,většinou kuku trochu splave s proudem.Mělo by ti stačit na jednu krmnou dávku 3-4 litry vařený kuku.

SamoMo - Profil | Ne 4.7.2010 19:49:56

sak ked chces chytat na kukuricu krm nou,...
na riekach to je vyborna nastraha aspom podla na
dalej pouzivam nakrajane boilies a hodne pelety,....
na riekach sa mi osvedcilo varit kukuricu s nejakym posilovacom,....
na ovocnu breli krasne jalce,...