Vlasové adaptéry na háček

Zdravím. Měl bych jeden speficický dotaz. Oblibil jsem se celo FC návazce a řešil jsem jak se co nejjelegantěji vypořádádat s realizací vlasu (abych ho nedělal z FC, nebo kombinací ze šnurky, nebo přes kroužek a ring kity atd). Velice se mi libili pro tento učel gumové adaptéry, který se jen napíchnou očkem na háček.Jak s kroužkem na pelety,nebo jen tyčinky (Stonfo) nebo dokonce celoplastové stromečky (Sema). Promlém je však v tom, že ve většině případu po nahození (s 120g olovem) vytáhnu jen háček, bez adaptéru !!!! Nevim zda se to uvolní nárazem o hladinu, nebo ukroutí při stahování, zůstane v bahně atd. Měl jste někdo prosím podoný problém ?
Autor diskuse: SIOLA - Profil , 12.5.2010 kaprařina - náčiní, doplňky

SkulalukS - Profil | Čt 13.5.2010 8:57:28

Čím míň toho na háčku je, tím je účinější.

Patan - Profil | Čt 13.5.2010 4:42:56

SIOLA - >> Zkus to nahradit treba timhle..

Venatik - Profil | St 12.5.2010 22:29:01

SIOLA - >> Také jsem se setkal s tímto problémem a dá se lehce vyřešit. Těsně před dopadem nástrahy na hladinu zabrzdi rukou vymotávající se vlasec z navijáku,a máš klid... :-)

Cloud - Profil | St 12.5.2010 22:09:53

SIOLA - >> už jsem se stím setkal,a myslím,že je to zapříčiněný váhou olova po dopadu na hladinu a následné rychlé potápění.Jelikož voda na nástrahu působí velikým tlakem,a zřejmně ten adaptér praskne,než dopadne na dno.při lehké zátěži a při použití pvá sáčku je to vždy ok,pokud se nepřitahuje nástraha z vody velkou rychlostí.
Začal jsem si adaptéry dělat sám za použití plletenky a malýcch gumových kroužků(nějaké těsnění).Přivážu k háčku a můžu si i zvolit vzdálenost od háčku a je klid-vydrží to vše.