Sýr na parmu

Ahoj všichni chtěl bych se zeptat jaký druh sýra je nejúčinější na parmu ?( eidam,čedar,hermelím....)
děkuji za odpověďAutor diskuse: Vojta92 - Profil , 1.7.2009 všeobecné - nástrahy, návnady

1x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NVojta92 - Profil | Čt 2.7.2009 12:56:14

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Netipa >> Nevím, na sýr jsem ještě nechytal....:)

NNetipa - Profil | Čt 2.7.2009 12:37:58

Na samotný sýr jsem nikdy nic nechytil. Jenom na sýrový těsto (taveňák se strouhankou) Jestli to zadavateli otázky nebude vadit, tak bych se chtěl zeptat, jestli máte na sýr větší úspěchy, respektive, jestli se vám zdá lepší než červy nebo rousnice

NMachy* - Profil | Čt 2.7.2009 12:26:41

já taky používám jakejkoliv tvrdej sýr a nakrájím ho na kostičky a dám do krabičky a zamíchám s taveňákem je to ještě účinější delá to kolem té kostičky pěknej oblak

Nčtverda - Profil | Čt 2.7.2009 9:31:58

Tak jak píše kolega, dobré je i přikrmit sýrovým krmením, já používám od sensasu...

NShimPaul - Profil | Čt 2.7.2009 9:24:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já používám jakýkoliv sýr tvrdšího typu tak v 70% eidam.Den do předu ho nakrájím na kostičky vel 3x3 mm a dám ho louhovat do mléka,ale jestli ti jde o parmy tak udělej ty kostišky klidně i 5x5 mm.