Hloubka Dyje 7 u Drnholce a Jihlavy 1 Pod Iváňí

Zdravím kolegové,mohl by mě někdo říct jaká je hloubka cca na těchto dvouch úsecích?

millihaus - Profil | Ne 3.5.2009 19:41:28

Kolegové,které rameno Dyje by jste mě doporučili na kapříky a boilis.Nechceme na jezera.

millihaus - Profil | Ne 3.5.2009 17:32:42

Hevlín:Chtěli by jsme jet cíleně na kapry,ale nechce se nám na jezera.Myslíš,že mezi mostem a Iváňí by to šlo.Nebo doporučil by jsi něco jiného?
Ps:Chceme chytat na boilis

hevlín - Profil | Ne 3.5.2009 17:18:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nejde říct, že by na těch úsecích bylo např. metr vody, protože reliéf dna se na každé řece mění podle podmínek.
1. Drnholec - nevím kam tam chceš jít na ryby, ale když vezmu řeku přímo u vesnice u mostu, tak tam bude tak max. do pasu. Dřív tam byla pod mostem větší hloubka, ale před asi dvěma lety to tam nějak z druhé strany bagrovali a je tam prd. Když to jde, tak se tam dá ale chytat dobře. V profilu máš, že jsi bobkař, tak jeď radši z drnholecké strany, nebo i z druhé asi 2 km po proudu k čerpačce, nebo ještě kousek dál. Tam už to vůbec netáhne a bývalé koryto by mělo jít východní stranou, jestli se tomu po každoročnímu přísunu naplavenin dá říct koryto. Ale jak říkám, když to jde, tak to jde a je jedno kde jsi. Každopádně hloubka nic moc.

2. Jihlava pod Ivaní je něco podobného. Nějaký kousek to tam od mostu směrem po proudu ještě teče rychleji, ale hloubka nic moc. Taky bych to odhadl na průměrně metr, někde možná něco víc. Směrem k mostu pod ivaní, tedy konci revíru Jihlava 1 je ale občas někde pěkná naplavenina, kde by mohlo být to pravé ořechové místo.

Takže na závěr. Řeky jsou to podobné, Jihlava možná lehce proudnější. Druhová skladba ryb totožná. Kdybych si měl já osobně vybrat, tak jako bobkař jdu k čerpačce pod Drnholcem a feeder, nebo vláčecí prut bych provětral někde pod Ivaní.