Doplňky k biči

Rád bych si koupil bič Deimos od Mila a do něho chci zkusit dat amortizer. Ale můžu si ho koupit jen přes net, ale nevim jakou velikost kostřiček, průchodky a ostatně i max tloušťku amortizeru. Jak vypadá špička, s očkem nebo bez? Kdo ho má a amortizer do nej nekdy pouzil prosim napište presny velikosti pořípadě odkazy. Všechno z Mila.Díky
Autor diskuse: Bernard - Profil , 7.6.2008 plavaná - náčiní, doplňky

Tami - Profil | So 7.6.2008 12:32:01

Amortizer bych nedával je to jemnej proutek a doporučuju osobní výběr prutu na krámě.Já si Dejmose objednal naštěstí na prodejnu byl moc fešnej akorát poslední díl byl ustřelenej do boku a to by se ti asi nelíbilo.

HP - Profil | So 7.6.2008 12:03:17

Nejsel nějakej velkej odborník, ale do biče guma nepatří kazí se tím akce. Prosě to není prut na extra velke ryby a ty menší zdoláš v pohodě a s radostí.

klaxon - Profil | So 7.6.2008 11:59:08

Nechapu k cemu chces bic s amortizerem, pokud bys uz bic mel a mel pocit, ze je hrozne tvrdej, tak si do nej ten amortizer treba narvi, ale kdyz si chces koupit novej bic, tak je asi nesmysl premejslet hned i o amortizeru....kdyz se ti libi ten deimos, tak si ho nech poslat i s konektorem na pridelani vlasce(to ti urcite poslou ten spravnej) a chytej s nim a kdyz budes i potom mit pocit, ze potrebujes amortizer, tak... ..si porid delicku...:))