Planek na vyrobu sig. zaberu

Mily kolegove,chtel sem se vas zaptat jesli nekdo nema planek na vyrobu pipaku.(indikat.zaberu)Jestli ano byl bych mu velice vdecen kdyby mi ho poslal na mail.diky mirek a.
Autor diskuse: Mirek Andrassy - , 8.3.2004 všeobecné - domací dílna

Johny_Paratko - Profil | Po 24.10.2005 20:03:15

Ahoj ja byc chtel taky abystre mi zaslali na mail ten scheam pipaku dekuji michal.kluc@seznam.cz

Mário | Po 15.3.2004 13:49:50

Mirek ja som chcel tiež postaviť neaký ten vlastný pípak ale nakoniec som volil lahsiu cestu zakúpenia. Chcel som flajzary ale chcel som aj reguláciu citlivosti a tie už boli pre moj rozpočet neúnosné.
Mira aj ja mám 2x videotronic microprocesor - nastavenie výšky nočné osvetlenie, pamäť, tónu, hlasitosti, a čo je pre mna hodne dôležité aj citlivosti. Nemám im čo vytknúť šlapú ako hodinky. Prežili už všetky nečasi zimu, lejak, hrozné horko - bez akýchkolvek následkov alebo zníženia funkčnosti. Dostal som k nim aj ochranné puzdrá ale nepoužívám ich lebo ich pokaždé neávam z vidličiek dole. Spravil som si vlastné. To že sa môžu samé v batohu zanúť rieši náhradný obal -ale ten je z futrovanej látky aby ked náhodou zmoknú mali možnosť vyschnúť. Jediné čo im možno/nemožno vytknúť je spotreba . Na začiatku som do nich dal kvalitné alkalické batérie a po roku už som musel jednu vymeniť. Ja viem neni to nič hrozné ale flajzary vraj vydržia dlhšie :o))

Honza - Profil | St 10.3.2004 11:31:44

Jure: Jasně, každý má jiné nároky, jiný vkus a jiné zkušenosti, jen by mě teď zajímalo, kam a proč zmizel můj příspěvek?! To je jakoby se tady znašil někdo mazat kritiku na Flajzara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jure - Profil | St 10.3.2004 6:38:28

Honza>Asi čo človek to iné skúsenosti.Vlastnou vinou som si poškodil púzdro na Flajzarovi (prehodil som stojan) a bola to bezplatná výmena (servis do týždňa).Kamarátovi prevrátil vietor stojan a prasklo púzdro na Foxe.Čakal 6 mesiacov na opravu a po oprave-strašné zvuky.

MIRA | Út 9.3.2004 6:07:14

Jednu chybičku bych mu vytknul....vypínání na boku a tak se stane, že ho někdy nechtěně zapnu.

MIRA | Út 9.3.2004 5:53:49

Ahoj,
taky přispěju se svojí troškou do mlýna. Mám 2x videotronic ZX3 už rok a jsem sním maximálně spokojen.Má regulaci výšky, hlasitosti,a 3 diody. Důležité je, že hlasitost můžeš tlumit až do minima a nerušíš tak ostatní. Stál mě tuším 700 Kč.

MIRA | Út 9.3.2004 5:53:17

Pablo - Profil | Po 8.3.2004 21:10:48

A máte zkušenosti s pípákama od fy Videotronic?

spinningman - Profil | Po 8.3.2004 20:34:52

mirek:ja jsem videl kvalitni pipaky okolo 600kc za kus.regulace tonu a hlasitosti,vodeodolny.sam taky jeden vlastnim!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedro | Po 8.3.2004 17:55:30

Mirek
Pred časom som uvažoval tiež nad tým, že si signalizátor vyrobím. Pozháňal som nejaké plániky.. Sú tam rozne typy a konštrukcie.. No tak ako už nižšie spomínajú chalani, taký signalizátor dnes už fakt zoženieš za pár korún a skutočne aj ja sám som sa presvedčil, že nemá veľkú cenu sa s tým trápiť a je rozumnejšie kúpiť to hotové...Tiež som nakoniec kúpil hotové... No ale v prípade, že inak nedáš a trváš na vlastnej výrobe, tak sa ozvi a niečo ti pošlem..

Honza - Profil | Po 8.3.2004 15:15:11

Jure: Nechápu, jak si přišel na to, že je Flajzar lepší než Fox, znám 5 lidí kterým se Flazary rozbily a jednoho, kterému zatím fungují, znám spoustu lidí, kteří mají Foxe, ale nikoho komu by se porouchalyl! Možná ta nová serie Flajzarů je už kvalitnější, ale tvrdit, že je lepší než Fox to bych si nedovolil!

mirmen - Profil | Po 8.3.2004 12:46:55

Zajímavá jednoduchá legrácka je na
www.republika.pl/wobler/bzyk/bzyk.htm
Připevňuje se přímo na prut a možná by pro ni bylo dobré využití např. při nočním lovu na feeder.

Jure - Profil | Po 8.3.2004 12:23:42

Pri dnešných cenách el.súčiastok sa neoplatí stavať "pípaky".Nechápem len,prečo v ČR nekupujete signalizátory od FLAJZARA.Sú porovnateľné s takými firmami ako Fox,Carpsounder,Mosella,atď. ,ak nie lepšie.Pri výbere treba dať pozor na samovybýjanie batérií a kúpiť signalizátor,ktorý má napájanie cez dve-tri tužkové baterky a nie 9V jedna batéria.Po vlastných skúsenostiach Vám vrele odporúčam kúpiť signalizátor od firmy FLAJZAR a typ Ultracarp.Získate výborný servis vo vlastnej republike a kúpite si naozaj kvalitný výrobok za veľmi prijateľnú cenu a nie reklamný brak.

Honza - Profil | Po 8.3.2004 12:15:45

Ahoj Mirku, plánek nemám, ale dnes je pípák relativně levná záležitost, myslíš si, že se ti vyplatí si ho zkonstruovat sám a že tě vyjde levněji a bude kvalitnější? Já nevím, asi máš důvod proč ho scháníš, ale radši bych koupil třeba ten nejlevnější výrobek (od Foxe, Carpsounder) a uvidíš, že budeš spokojen. Snad ti nevadí, že sem odpověděl na úplně jinou otázku než si chtěl, jestli ano, tak se omlouvám...