Jakou dobu vydrží kasein?

Jsem začátečník s dobrýma výsledkama.Zajímalo by mě, jak dlouho jsou k použití kaseiny,které měli dobu spotřeby do konce roku 2002. Autor diskuse: Míla - Profil , 10.2.2003 kaprařina - nástrahy, návnady

0x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NPetr.J | Po 10.2.2003 18:37:16

Kasein vydrží jak chceš dlouho v mrazáku , když někdy kápnu na slevněnej tak ho nakoupim do zásoby

NRobert | Po 10.2.2003 15:56:28

Nástrahy z vařeného tvarohového těsta nejsou problém. Je to to samé těsto, které se používá na ovocné knedlíky. Nesuším to, ale viděl jsem suchý švestkový knedlík a bylo to skoro jako bojlíz :-)

NHonzas | Po 10.2.2003 14:28:34

Robert : No, můžeš to zkusit a pak uvidíš sám.

NRobert | Po 10.2.2003 9:48:11

A nebylo by lepší místo kaseinu použít obyčejný tvaroh? Samozřejmě čerstvý. Občas mi z té chemie bojlísářů jde hlava kolem.

Nvladys | Po 10.2.2003 7:50:30

Piskotus> kazein(kasein) je hlavny mliecny protein. Pouziva sa ako komponent pri vyrobe boilies na dosiahnutie vyssej proteinovej hodnoty nastrahy ako aj teoreticky optimalneho aminokyselinoveho profilu,...
Mila> ak mas kasein uzatvoreny vo vzduchotesnom obale, bez pristupu vlhkosti tak jeho trvanlivost je bez problemov aj viac ako rok (18 mesiacov).

NPiškotus - Profil | Po 10.2.2003 6:24:27

co to je.