Na co chytate uhore?

V Kajmanovi jsem kdysi cetl clanek o vnadeni uhoru a rovnez o moznosti jejich lovu na jakesi uhori boilies (myslim, ze se jedna ze slozek smesi na jejich vyrobu jmenovala ecoeel). Jeste drive jsem cetl neco o moznosti je chytat na syr. Mate s tim nekdo zkusenosti? Pripadne znate jine netypicke nastrahy na uhore?
Autor diskuse: Karel - Profil , 29.5.2002 dravci - nástrahy, návnady

Jirka - Profil | So 8.6.2002 3:14:52

V USA berou na kureci prsa.

Karel - Profil | Čt 30.5.2002 17:21:03

Alan: nevim zda myslis tu hlavu, tam je fakt zbytecne slapat, ale u kozy to bylo v zajmu urychleni, aby vonavoucka nastraha mohla zase rychle do vody, nez se rozpadne.

Karel - Profil | Čt 30.5.2002 17:18:43

Robert: docela chapu, nakonec by to mohl byt duvod, proc prave na ne chytam nejradeji, ale je fakt, ze zadnyho uhore jsem na ne jeste nechyt :-).

Robert | Čt 30.5.2002 15:18:43

Přečetl jsem manželce na co chytá úhoře Sergo As a bylo mi vyhrožováno, že jestli to zkusím taky, poohlédne se po někom jiném, kdo chytá ryby výhradně na ty hezoučké barevné umělohmotné rybičky...

Alan | Čt 30.5.2002 14:51:30

Opět připomínám jednu z ústředních scén z knihy/filmu Plechový bubínek. V hlavní roli koňská hlava na špagátě. Šlapat asi není třeba, vyjdou sami.

Karel - Profil | Čt 30.5.2002 14:46:06

Alan: No nevim, takova sardelova pasta je taky docela chutovka. Nekdo nekde psal, doufam ze srandy, ze ponorena a jiz hnijici rozrizla koza je uplna mnamka pro hejnko uhoru. Kozu pak vyndas a trosku ji proslapnes a uhorici se vyplazi sami. Takova slapana na nekolik dni stare rozrizle koze, to je fakt zabava jen pro valecne veterany.

Roman C. - Profil | Čt 30.5.2002 12:45:26

To co popisuje Sergo As je k videni tady.

Alan | Čt 30.5.2002 12:34:25

Podívej se do historie otázek. Najdeš neskutečnou vychytávku od Sergo Aš. Jde o návnadu, jakou svět neviděl. Jen pro silné povahy.

Karlos - Profil | St 29.5.2002 18:45:56

Na Berounce byly pijavky lepší než rousnice.

MichalR | St 29.5.2002 10:22:05

Cetl jsem to taky, ale nemam cas takovy veci zkouset, proto klasika: rousnice, mrtva rybka

Piškotus - Profil | St 29.5.2002 7:35:24

Nemám jinou skušenost.Jen a jen žížalu,rousnice,hnojáček rozhodně ne kameňák(kopaná žížala).Od léta pak na mrtvou rybku.