voľný čas

čo ste vymysleli na kolegu ak práve neišli?
Autor diskuse: mmatko - Profil , 29.5.2002 všeobecné - příhody, kuriozity

kamil | So 1.6.2002 18:39:05

kdyz se sel vysrat, tak sem mu pripnul minibrocek na splavek...a ten se pak tak krasne a pomalu potapel....to byly zaseky.A TY SLOVA, KDYZ NA TO PRISEL....

Vydra - Profil | St 29.5.2002 22:35:18

Loni jsem byl s kamosem na "vyprave za kapriky" a vony supikove na to nejak dlabaly... cely den nebralo, bylo teplo a navic vecer byla klasicka letni bourka... proste jeste ze jsme byly ve stanech a kecaly pres platene steny... no a v tom piiiipanec jak vystrizeny! kamos vyletel v tom nejvetsim lejaku ven ze stanu jenom v ponoskach a slipech, jak vyletel tak malem rozbil stan, navic pred stanem bylo uz z toho deste + hliny dobre blato, takze sebou skrabnul, pak popadnul prut seknul a skrabnul sebou zas, nebot na druhem konci nebyl zadny odpor (proste tam nebyl kaprik) tak zalezl mokry a spinavy spatky do stanu, ale za chvilku mu doslo, ze ten super piiipanec nejak nejprestava, nebot hlasic rval porad;-) takze znova vylezl a cumakoval na hlasic... no proste mu do nej nateklo! takze jsem se super pobavil a ani jsem nemusel nic vymyslet!

Raďošek | St 29.5.2002 22:16:55

Já jsem se s bratrem střílel prakem naplněným šrotovým těstem :))

Jaromír - Profil | St 29.5.2002 21:38:11

Už je to dávno, ale jednou jsme na Sázavě kolegovi, který "zmožen" usnul, přivázali na háček staré umyvadlo a hodili daleko do vody. Naviják hrčel a nedovedete si představit, co to v proudu řeky dělá. Docela věrně to simuluje pohyb tažené a bránící se ryby a to byly hlášky, jakou obludu táhne ... Ale potom, to jsme to schytali...

Siro | St 29.5.2002 17:29:15

Vychytávka je jak psal Zalewsky,při nočnim lovu na rolničku,přivázat k vidličce vlasec a tahat.Po dvou hodinách sekání byl kámoš na mrtvici složil pruty(po té co snad 10x vyměnil sestavu) a šel se vožrat :o)
Další vychytávka:Stejná oběť co se mnou chyta,ví že nerad sundavam okouny a ježdiky.Sedíme na Berounce a něco tam pořád strašně smrdělo.Byl to chcíplej švec na břehu,kterej už skoro tek.Opatrně jsem ho napích na háček.Se znuděnym ksichtem povidam"Karle zase švec sundáš ho prosim".Ježdik mu rukou doslova protek a celej večer ve stanu smrděl a kafral.
A takovejch by se našlo mnohem víc(většinou se smeju jen já):o))
Rybaření není přeci jen o rybách.

Vydra - Profil | St 29.5.2002 14:13:27

...nevymyslej na kolegu ale na ryby, teda kdyz jses na rybach;-)

red.foot - Profil | St 29.5.2002 11:43:14

nic. vždycky usnu. to je na bobkařině nejlepší :-)