Má niekto skúsenosti s nástrahou ako je propagovaná v teleshopingu?

Už nejaký čas sme oblbovaní reklamou v televízii na gumené nástrahy na vláčenie. Sú to tie, ktoré sa pod vodou pohybujú smerom od rybára. Opakovaným poťahovaním sa dostáva nástraha aj na neprístupné miesta. Už ste to niekto vyskúšali?Aká je úspešnosť a ako sa vám takáto nástraha pozdáva?
Autor diskuse: jozo - , 9.5.2002 dravci - nástrahy, návnady

Siro | St 15.5.2002 18:14:48

Lukáš J.:jestli myslíme oba to samé televizní banjo,tak to bylo úplně na h...o.Dostal jsem jich pár od kamaráda.Systémky s chytlavostí..na nic(ty však šli vylepšit).Ocásky byly rovné(ne jako nyní),takže práce nic moc.Doma mi ještě leží 1ryba+žába(ta je úplně na h..) k tomu ta cena=z teleshopingu nikdy nic.

Roman C. - Profil | So 11.5.2002 12:57:29

Podobna otazka tu jiz byla - ale napisu to znovu. Veseke nabidky z teleshopingu stoji za prd(!!) a jsou predrazene. Nekdo si mozna rekne, ze vysoka cena=kvalita, ale neni to pravda. Vysokou cenou jen zaplatite vysilaci cas, propagacni shot, platy lidi a naklady na distribuci. Nekoupil bych od nich nic. Kdo se diva na "ahoj Bobe, ahoj Tome" tak snad pochopi - sice je to pojate hodne humornou formou, ale od skutecnosti se to temer nelisi. Fligny typu : hrabe do kapsy za 2000Kc a k tomu ZDARMA motycka do kapsy me fakt neoslovuji :-) Stejne tak sady prut, navijak, vlasec + nastraha v ruznych hypermarketech...

Lukáš J - Profil | So 11.5.2002 12:14:11

Taky bych je z TV nebral, protože byly předražené a některé z nich bych nevyužil. Žáby, které v té sadě jsou, se v březnu a dubnu stejně vláčet nesmí.

Ychtyl | Pá 10.5.2002 16:10:28

Jako blbec jsem si je koupil už před čtyřmi lety a vesměs jsou úlovky velmi sporadické, nástrahy jsou velmi lehké a špatně se nahazují, nelze je přidělat na karabinu nebot ztratí chod a v proudu jsou úplně nepoužitelné, podtrženo sečteno - pár okounů a malých štiček a jinak nic.

SUMEC | Čt 9.5.2002 20:23:54

Lukáš J- Bajno ja veľmi nepoznám, je rozdiel aké reklamy dávajú na SR a v ČR. Ja len konštatujem aké mám skúsenosti s podobnými výrobkamy. Ale každopádne by som takú vec nekupoval z TV.

Lukáš J - Profil | Čt 9.5.2002 19:02:08

SUMEC>a co takové Banjo- to je přece skvělé a taky ho Relax dával to TVschopu,ale myslím, že asi vyjde levněji koupit v obchodě. U nás stojí 3cm -8-10kč,5cm 10-17kč,13cm - 20-23kč, cena taky záleří na barvě a množství flitrů uvnitř.

SUMEC | Čt 9.5.2002 18:21:17

Jozo- môže byť na tých nástrahách niečo pravdy, ja už však televíznej reklamen neverím, aj u nás sa ma na to pítali.
Ja by som skôr položil takúto otázku: prečo práve v televízii- v teleshopingu dávajú reklamu na rybárske nástrahy. Keby sú také dobré ako o nich hovoria tak by ich už dávno predávali v každom lepšom rybárskom obchode a nie v TV.
A keď si pozreš tú cenu -- veď je to vlastne len kus gumy, a pár háčikov.
Podľa mna je to len reklamný trik ako dobehnúť neskúsených rybárov. veď zhruba pred rokom vysielali reklamu na udicu - teleskop aj tá stála za...
Naši kúpili už viac vecí z tejto ponuky ale v každom prípade to nie je také ako to vysielali. či už ide o ryb. nástahy alebo kosmodisk/aj to je dobrá blbosť/.... N
Nenechaj sa zvábiť TV reklamou a odporúčam ti skôr už mnohými overené TWISTERY, rypery, a woblery.