Lov štik na makrely - poradí někdo ?

Po přečtení několika chytrých článků o lovu trofejních štik na makrely jsem se rozhodl pro tento způsob lovu i já. Hádejte co jsem kromě výsměchu okolo sedících kolegů chytil ? Uhodli jste.....Proto rád uvítám postřehy či zkušenosti někoho z vás na tyto nástrahy.
Autor diskuse: Radek Ch. - , 26.11.2001 dravci - techniky lovu

Mates | Út 27.11.2001 15:53:28

V dávných dobách jsem chytal candáty na filety z cejna,ale musel jsem nejdřív toho cejna chytit,to vždy nevyšlo tak jsem milého cejna nahradil klasickým filem z krámu no a bylo to docela beze změn.

Goba | Út 27.11.2001 9:10:22

Mořské ryby mají silnější aroma a je to vlastně chuťovka pro zdejší potvory - letos jsem to chtěl vyzkoušet v proudu na sumce, ale asi ze zvyku jsem zůstal u živých nástrah.
Myslím, že je potřeba toto zkoušel v lokalitě, kde nějaká metrovka je....a odsedět celý týden u vody - sledě nebo makrelu může ze dna zobat klidně v noci. to je jako s boiliesem - musíš jim dát čas, aby to našli a ochutnali a teprve potom zjistit tu správnou dobu, kdy to žerou...

Mates | Út 27.11.2001 8:42:07

Taky jsem to slyšel,ale neskoušel.Jestli ti to pomůže tak mám na štiky wobler v barvě zelené makrely a ten docela funguje ne tak jako okoun,ale funguje.Podle mě by to mohlo jít už jenom kvůli silnému aroma mořského masa.:-))))