Co říkáte na Blade Dance od Berkleyho?

Co říkáte na Blade Dance od Berkleyho?Jeden jsou koupil a zkusil si ho vyrobit, makáto super!
Autor diskuse: Rybarikkk - , 31.3.2006 dravci - nástrahy, návnady

pppp - Profil | St 5.4.2006 13:41:58

Dejte pozor - bojovná štika vyrazí z tlamy každou nástrahu,která je napevno spojena s háčkem. Měl jsem něco podob. od rapaly.Jak už to má 10g,jak švihne hlavou,lehce se toho zbaví.Tolik moje zkušenost.

Vendax - Profil | Po 3.4.2006 8:35:19

Rybarikkk : přesně, taky jsem pájel cínem, předtím jsem v plíšku provvrtal dirku, aby tam cín zatek a drželo to i z druhé strany. Jinak jsem myslel použít háček s očkem a klasický ocelový kroužek, ale nevím, co by to udělalo s chodem nástrahy. Experimentům zdar.

Cerebro - Profil | Pá 31.3.2006 17:13:35

je to určitě zajímavé a chtělo by to zkusit ale zdá se mi to příliš drahé. a těch kusů při větší velikosti je málo. radši si koupím wobler a ten vydrží víc

rybarikkk | Pá 31.3.2006 17:13:00

To Vendax: Jak jsi přidělával k sobě háček a ten plíšek???Já to zkoušel z vrbového listu třpytky a háček jsem přidělal cínem a zalil dvousložkovým lepidlem, ale to se mi moc nelíbí, okouna to udrží, ale jinak asi nic moc.Napadlo mě spojit to drátkem - očko háčku,plíšek a oško v plíšku, jako osičku a vést ji spodem plíšku a drátek vytvarovat podle plíšku. Prostě nějak jako woblerem. Ten cín je dobrý jen jako zátěž.

Vendax - Profil | Pá 31.3.2006 13:17:33

myslím, že by to mohlo fungovat. vlastně je to kombinace plandavky a gumy (twisteru riperu). Taky by si to moh průměrný kutil vyrobit i doma, vlastně jsem to zkoušel a fachá to. Co tomu budou řikat ryby je věc jiná. Zkoušel někdo dát u rotačky místo tělíčka twister, taky to funguje, tak proč ne tohle.

strejka - Profil | Pá 31.3.2006 10:36:03

chod to ma docela zajimavy, ale moc mi nesedi ten zahnuty hak, netusim z jakeho je to materialu ale bal bych se, ze to kilova ryba narovna a bude po chodu, slo by to urcite ohnout zpet, ale kolikrat nez to ulomim? ani ten zasek "do zatacky" ve me prislisnou duveru nebudi, kazdopadne testujte a dejte vedet...

ViktorPalaček - Profil | Pá 31.3.2006 9:49:02

Vypadá to velmi dobře má v té reklamě výborný chod jen mám strach ,že ty ryby v té reklamě jsou v nějakém chovném jezírku či řecece měsís o hladu. Takových reklam již bylo hodně a nikdy jsem nezaregistroval chválu našich rybářů. Chtěl bych vidět učinnost na našich vodách a ne někde v USA!