Celoroční rybářské oblečení

Zdravím všechny,
chystám si pořídit si nějaké oblečení (kalhoty + bunda) a rád bych Vaše zkušenosti, tipy. Požaduji, aby to přežilo deštík, zároveň, prodyšnost aby se v tom člověk nepotil jako pr.se, nejlépe vyjímatelná vložka (mikina), kdy v zimě si ji člověk dá a má zimní bundu, v létě vydělá a má nepromokavou větrovku. To samé i u kalhot. Díky za Vaše tipy zkušenosti. I negativní a odstrašující ohlas je přínosem :-)
Autor diskuse: Wenger - Profil , 11.9.2017 kaprařina - náčiní, doplňky
4 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nwlcakk - Profil | Čt 5.9.2019 7:51:24

nazdar pánové, nechci zakládat nové téma tak to hodím sem.

Nevíte někdo o nějaké bundě v camo stylu co je na fotce? Jedná se mi hlavně o bundu na podzim a jaro.
Nikde nic nemůžu dohledat a ta co je na fotce je screen z obchodu z Anglie - což nechci pak řešit následnou výměnu za jinou velikost.

Díky za info

NZdenal77 - Profil | Po 1.1.2018 20:08:52

Tohle jsem dostal jako dárek tak doufám že jaro a podzim v tom bude zase o něco příjemnější. Už se těším.
Určitě otestuju už teď v zimě.

Ndrvoštěp - Profil | Ne 15.10.2017 17:06:22

Wenger >> Foto od vody.

NBomber76 - Profil | Pá 22.9.2017 9:45:41

Wenger - >> Zdar. Nedávno jsem si koupil kalhoty a bundu Prologic LitePro Thermo. Sháněl jsem hlavně vysoké kalhoty. Tyhle jsou lehké, velmi teplé, mají voděodolnou membránu TPU, s vodním sloupcem 8.000 mm a podlepenými švy. Super jsou ty zatavené zipy. Přišlo mi to na sobě, jako bych měl klasické zimní oteplovačky. Ta bunda je ze stejného materiálu. Akorát se to neprodává jako komplet, ale každý zvlášť. Po prvním víkendu u vody opravdu velká spokojenost. Nebyla na ty hadry ještě taková zima, ale lilo jak z konve a opravdu dobrý. Oproti shitu od Jrc, který půjdu pověsit na popelnici, je to opravdu rozdíl. Ale na objektivnější hodnocení je ještě opravdu čas. Škoda jen, že ta bunda ve xxl není krapet větší.
http://www.uhabakuka.cz/index.php?ma=artdet&de=2197​4
http://www.uhabakuka.cz/index.php?ma=artdet&de=1990​2