Stolek či odkládací plocha

Už si nějakej čas lámu hlavu, kam si budu na jaře u vody odkládat krmítka, červíky, návazce a všeljaké nutnosti, abych je měl po ruce. Zatím jsem to měl vždycky v malé misce na zemi, což je naprd. Co používáte vy za odkládací plochu při feedrovém chytání? Nějaké doporučení?
Autor diskuse: MartinPr - Profil , 9.2.2012 feeder - náčiní, doplňky

Suicide - Profil | Ne 11.12.2016 23:20:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Klasická vodárenská objímka 0,20-0,23 - původně jsem jí chtěl taky sundávat ale není to vůbec třeba.
Plastový šroub do vodárenské objímky na stejný závit m8
Hliníkový jekl 15x15 a do něj koupené plastové ucpávky. ze spodní strany je do ucpávky navrtaná dírka a přišroubovaná podložka o vetším průměru, je to z důvodu aby se nezabořila do země. Do Hliníkového jeklu stačí navrtat 2 díry o vetším průměru a pak vyřezat vhodnou drážku pro nastavení výšky stolku a zároveň skladnosti. doporučuji vyfrézovat drážku nejlépe do půlky jeklu , tak jak je to vidět na předešlém obrázku.
Co se týká plastu doporučil bych sílu nejméně 0,6cm az do 0,8cm více je zbytečnost.
šrouby bud pro utažení na stolek nebo zafixování jeklu jsou vždy z druhé strany zakontrovány na danou velikost aby se jen vždy protáčely ale nikdy neutahovaly.

Co se týká velikosti stolku je jen na Vás ;) ale doporučuji ho nedělat větší než je sedák křesla, protože ho vetšinou převážím přímo v křesle.

Video s jednoduchou instalaci :

Suicide - Profil | Ne 11.12.2016 20:13:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Stolek je skladný a montáž jednoduchá,složeny je do pul minutky a stabilita je taková že bez problému unese i kýbl plný vody :-P Vše je namontováno bez zásahu do židle která je ještě v záruce. boční noha není teleskopická ale nastavitelná pro terén i transport a snadno složena.

Výrobek obsahuje 3 šroubové matky pro lepší utažení, jednu hliníkovou fixační nohu a kousky plastu.

kadlan - Profil | Ne 11.3.2012 17:36:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Domácí výroba

plavan - Profil | Čt 9.2.2012 21:59:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

MartinPr - >> následující roky jsem si ale oblíbil více skládací stoleček. je rychleji rozložený a dá se použít i na postavení kbelíků na prudším svahu. Na rovnější ploše ho používám pro pohodlí, krabičku s červy, nůž, obústek, bižu, foťák apod.
není to nezbytně nutná věc, kdybych se dopravoval na ryby pěšky nebo na kole, netahal bych to. Ale auto to uveze a místa to moc nezabere. Mám ho ve velké placaté tašce, spolu s podběrákovým očkem a Fenclovými vidličkami.