Vyhodnocení sezony na trofejním revíru

Kategorie: Všeobecné

Bývá zvykem po roce hodnotit výsledky minulé sezony a tak jsme se rozhodli rekapitulovat výsledky a dění kolem stále ještě kontroverzního trofejního revíru 431 025 Mže 1 PR 03. O důvodech jeho vzniku jsme publikovali již celou řadu článků. V tomto příspěvku bychom se rádi ohlédli zpět a pokusíme se podat ucelenou informaci o dění na tomto revíru.

Celoroční povolenku si koupilo 43 rybářů, denní 130 rybářů s tím, že někteří lovící navštívili revír opakovaně. Z uvedených čísel vyplývá, že zájem o návštěvu dobře zarybňené vody není velký. Největší zájem o revír byl v průběhu června, po vysazení trofejních pstruhů, kdy se ukázala nutnost změnit pravidla rybolovu pro rok 2013. Od 16. června byla na revíru povolena přívlač s omezením na jeden háček bez protihrotu, která však více zájemců nepřilákala. Pesimistická předpověď, že všechny vysazené ryby budou migrovat mimo trofejní revír se nepotvrdila.

Z vyhodnocení jedné sezony nelze činit objektivní závěry a teprve letošní rok ukáže, zda má udržení trofejního revíru smysl i pro následující období. Od 1. ledna 2013 platí na revíru nová pravidla!

Odkaz na článek: http://www.crsplzen.cz/novinky/136.html

foxxx, 4.6.2013

Diskuse k bleskovce

Kesam - Profil | Čt 6.6.2013 17:33:16

A nevimigrovala vám to tam ted ta velká voda?

AntonM - Profil | Út 4.6.2013 17:53:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Největší problém je to že US Plzeň považuje za dobře zarybněnou vodu tu kam se nasype sádkový duhák či siven.

Kolik lidí chce za ty peníze lovit granuláky ??

Za pěkným Potočákem , Lipanem by zcela jistě rybářů přišlo víc.

Jenže tady chce každý všechno hned a proto se radši vysazují velcí granuláci než roček, půlroček Potočáka ,lipana nebo parmy.

Prostě se hospodaří "Kapřím způsobem" - vysadit maso a pak co nejrychleji to maso pochytat aby byl "rybář" spokojen.

Bohužel. :-(((((((((((((((((((((((((