osvědčené recepty

Nástrahy > Boilie

  • Úspěšné období: sezona
  • Druhy ryb: kapr, cejn, amur
  • Typy revírů: Labe, Koblov, Morava, Štít
  • Finanční náročnost: ceny komponentů na www.carpservis.cz

Volit boilies osvědčených příchutí a docela dost testovat. Je to v teplých dnech něco jiného než když je po zimě kapr vyhládlí. Myslím, že by bylo docela i za to se vyvarovat na revíru hodně použitých nástrah, tím zase docílíte i změny kterou kapr očekává. Jak se říká o co se spálil tak na to si dá chvíli pozor.A tomu opravdu věřte, že jak se říká čuchat umí dobře.

Ingredience

MASOVÉ BOILIE – VYSOKÝ OBSAH MOUČEK (esence oliheň)

9 vajec
15 dkg masokostní moučka
15 dkg rybí moučka
7 dkg oliheň moučka
7 dkg GLM moučka
7 dkg mořská řasa
50 ml olej z tresčích jater
10 ml melasa
betain, kasein, esence oliheň, dohuštěno směsí 50/50

BOILIE ROBIN RED HNV (esence Robin oil complex Frank.klobása)

6 vajec
80 ml Robin Red koncentrát mouka
50 dkg směs Robin Red HNV
10 ml olej z tresčích jater
30 ml Robil oil komplex – frank. Klobása
betain

BOILIE BIO SALAMON (esence Amino komplex Kol.losos)

5 vajec
25 ml Amino komplex Kolínský losos
80 dkg směs Bio Salmon
5 ml olej z tresčích jater
betain, melasa
tuhá směs.

BOILIE RYBA (esence Amino komplex Nahn.krab

5 vajec
20 ml Amino komplex Nahnilý krab
10 ml olej z tresčích jater
50 dkg směs Ryba
betain, melasa, mořská řasa (bez kaseinu)

BOILIE RYBA (esence Amino komplex Frank.klobása)

5 vajec
20 ml Amino komplex Frank.klobása
10 ml olej z tresčích jater
50 dkg směs ryba
betain, melasa, kasein,

Fotografie:

 

Jarda Rabiňák - Profil, 1.12.2006
Průměrná známka: 2,27

Diskuse k nástraze/návnadě

lubos666.p - Profil | Čt 30.6.2011 15:25:24

Zdena1 >> Myslím,že už si poradil.Měl na to víc jak 2 roky:-)

Zdena1 - Profil | Čt 30.6.2011 15:15:40

Betain a tu řasu davaš dle vyrobce co doporučuje, maš to napsané na škatuli.

kysa - Profil | Ne 1.2.2009 21:05:52

a kolik betainu

kysa - Profil | Ne 1.2.2009 21:03:34

mám dotaz kolik tý mořský řasy do půl kila nahnilýho kraba