Indian spice

Nástrahy > Boilie

  • Úspěšné období: Leto zaciatok jesene
  • Druhy ryb: Kapor
  • Finanční náročnost: cca 200sk/kg

Ryby nan reagovali velmi slusne.

Ingredience

sojova muka odt. 200g, psenicna krupica 150g, kuk. krupica 100g, Vitalakt 100g, Vtaci zob 100g, mlete pst. granule 250g, gluten 50g , robin red koncentrat 50g

8-10 vajec
20ml olej/arasid.
2 kav. lyz. Betain HCL
2 Kav. lyz. Chut. stim Spice
1 Pol. lyz. sol
6 ml Aroma Indian spice

Postup přípravy

Priprava klasicka, pre lepsiu pracu s cestom pridat trochu vody/ lepsie sa vytlacaju valce/ Mozno pridat drvene skrupiny.

 

pipo - Profil, 2.12.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k nástraze/návnadě

Azeal - Profil | Po 13.2.2012 22:37:50

Pipo >> pipo - >> takze nikto nic? vase skusenosti... da sa ta prichut/ aroma k niecomu prirovnat?