Ekologové kritizují chystané stavby na Labi a Odře, vůbec nedávají smysl.

Pedro1 - Profil | Út 28.3.2023 11:03:41

Honza7 >> Ministr ví podle mě úplný hovno, co se řeší. Stejně jako lidé kteří tomu trošku rozumí. A je to takhle všude. Úředníci dělají to, za co dostanou větší obálku, případně s čím je méně práce. Na nějaké předpisy/rozum/přemýšlení sere pes.
Kdybych jich byla desetina s kontrolou těch, co danému problému rozumí, ušetřilo by se 80% nákladů a ta rozhodnutí by měla hlavu a patu.
Banda darmožroutů.

TEZAR - Profil | Po 20.3.2023 19:44:12

Honza7 >> To jsi napsal přesně. 👍

Honza7 - Profil | So 18.3.2023 20:37:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Posudků na splavnění v případě vybraných vodních toku máme tolik, že jediný kdo má z toho radost jsou pouze papírny a výrobci tonerů do tiskáren. Je s velkým podivem, že do této chvíle ještě nikdo nenakopal zadavatelům těchto posudků do spodní části těla za to, že vůbec neví kolik těch posudků mají pro konkrétní projekt zpracovaných a nejsou schopni doložit proč vyžadují další zpracování už několikrát zpracovaného projektu.
Obávám se, že personál na některých ministerstvech by měl pravidelně se podrobit vyšetření na parazitologii. Agresivní činnost mozkožrouta je tak markantní, že to co vypadne z takového úředníka s dutou hlavou rozhodně není a nebude nic smysluplného.
Rádoby smysluplná činnost těchto jedinců :
- solidarita penzistů - 1000 Kč/měsíc - s průměrným důchodem cca 20 000 Kč, dutá hlava cca +10 000 Kč/měsíc - s platem cca 100 000 Kč.
- rekreační plavba v letních měsících, když není dostatečný průtok na našich tocích
- investování do zábavy, když nemalá část národa má kolosální finanční problémy
U těchto jedinců nikdy nebude slušnost a solidarita v top 10 jejich vlastností, ale do konce i to racionální uvažování má v jejich podání úplně jinou dimenzi, protože díra ve státním rozpočtu stále umožňuje dutým hlavám rozhazovat peníze daňových poplatníků za úplné sračky.
Pan ministr asi zbožňuje rekreační plavbu v zimních měsících, poněvadž se za státní prachy bude vozit svoji prdel za darmo. Důchodce bude rád, když bude schopen zaplatit za energie a při tom se nezadluží.