Narovnané řeky musíme opět zvlnit. Pro krajinu jsou meandry vhodnější, jde i o podzemní vody

Pedro1 - Profil | Út 7.5.2019 15:39:18

Lasskoun >> Hele tímhle svým textem ses na 100% popsal.Paráda,pěkně sis nastavil zrcadlo.

"jak zacházíš s pravdou a se skutečností = upravuješ (/překrucuješ) si je dle svých potřeb k obrazu svému + potom to bez skrupulí neochvějně vydáváš za jedinou možnou pravdu ... a pokud tě někdo v dobré víře upozorní na chybu v tvých tvrzeních (/ ve "smyšlenkách"), tak si přesto dál meleš tu svou (a ani nezamýšlíš se nad tím, co ti druhý chtěl sdělit) + ještě ho navrch urážíš ... "

Každopádně to nic nemění na tom,že Ty,venybit a karvo jednou zachráníte zemi.Až přiletí mimozemšťani,venybit s nima promluví aby je zdržel,ty naroubuješ sedmi-metrovou ačokču na strom vysazený karvem na dno Orlíku,ten strom vydechne milion hektolitrů vody na vesmírnou loď,zlí mimozemšťané se utopí a vy tři si následně připijete kotvičníkem.
K tomu hraje v pozadí Jožin s Bažin,zapadá slunce a celá země Vám děkuje.

Lasskoun - Profil | Út 7.5.2019 14:17:39

kakr >> ... OOT ... např. protože píše naprostý blbosti (a nemyslím tím ty jeho "mimozemské" a konspirační [ty k němu patří, bez nich by to nebyl on], ale pouze ty technické, matematické atd.) + na základě nich ještě uráží ostatní? ...

... jak už jsem napsal, pokud prokáže, že má papíry i na hlavu, tak je potom možno se přestat zabývat jeho zásadními překruty proti vědě i jeho urážkami ... to, že je vozíčkář, přece jeho chování nijak neomlouvá ... a pokud ho někdo opraví (uvede jeho totální překrouceniny na pravou míru), tak mu to jeho postižení přece automaticky nedává žádné oprávnění, aby ho za to ještě napadal ... nebo snad ano?;-) ...

---------------------
.. to je asi stejné, jako bych zrovna u tebe měl brát v potaz to, že jsi geront (navíc místy dosti protivnej ";-)) ... a pokud se zrovna chováš jako vůl, tak mám snad (vzhledem k tvým šedinám a plešinám) držet hubu a neříci ti to? ... ale jak jinak se to potom dovíš? ... ":-) ...

kakr - Profil | Út 7.5.2019 13:46:48

Lasskoun >>
Venybit je vozíčkář a má právo na svůj názor i když se může mýlit. Ale věří tomu co píše. Tak proč mu oponovat?

Lasskoun - Profil | Út 7.5.2019 13:31:44

venybit >> ... OOT ...
- fakt nevím, jak jsi přišel na to, že snad chci slyšet "mainstreamový zdroj" ... ":-DDD ... :bhead: ...
- ale velmi silně mi vadí, jak zacházíš s pravdou a se skutečností = upravuješ (/překrucuješ) si je dle svých potřeb k obrazu svému + potom to bez skrupulí neochvějně vydáváš za jedinou možnou pravdu ... a pokud tě někdo v dobré víře upozorní na chybu v tvých tvrzeních (/ ve "smyšlenkách"), tak si přesto dál meleš tu svou (a ani nezamýšlíš se nad tím, co ti druhý chtěl sdělit) + ještě ho navrch urážíš ...

... a vzhledem k tomu, že se mi též dostalo elektrotechnického vzdělání (původně vzděláním jsem totiž elektronik + mikroelektroniku mám jako celoživotního koníčka), tak si ještě dovolím uvést na pravou míru to tvé již zmíněné zcela naprosto mylné tvrzení:

... "Odpovídající proud Země je všude kolem nás. Problém je že teče pořád stejně jedním směrem , když už si hraješ na chytrého, mohl by jsi vědět , že přeměnit napětí v proud je naprosto primitivní. Každý GENERÁTOR na této Planetě PŘEMĚŇUJE NAPĚTÍ V PROUD." (https://www.mrk.cz/diskuse.php?idzapisu=15284072&id​=757307 )

... a později jsi to ještě rozvedl do této podoby (kde však stále znovu opakuješ onen stejný naprostý nesmysl): ... "Každý GENERÁTOR na této planetě PŘEMĚŇUJE NAPĚTÍ V PROUD. Ano ,ale potřebuje k tomu energii! Tupoune.Co asi točí "tím každým" generátorem ? To já neměl sílu reagovat na tebe. Protože když ti musím vysvětlovat základy všeho ,které ví snad každý .To je potom umorné" (https://www.mrk.cz/minidiskuse.php?idzapisu=1541747​6&id=758013 )

... říkáš "základy všeho, které ví snad každý"?:-)) ... dovol abych se zasmál ... evidentně si totiž pleteš pojmy, jelikož: ...
- klasický el. generátor vyrábí el. energii za použití jiné energie = mění jednu energii v jinou = v případě generátoru např. v elektrárnách je to přeměna mechanické energie na el. energii (+ ztráty = tepelné, např. z tření v ložiskách + indukční proudy + hluk atd.) = rozhodně však NEMĚNÍ napětí na proud!!!!
- napětí totiž může existovat i bez proudu = viz kupř. různé primární i sekundární články (baterie, akumulátory, nabitý kondenzátor apod., rovněž tak i ebonitová tyč, přelísknutá liščím ocasem ":-)), ale též aj v tom generátoru, pokud běží naprázdno (tj. když je nezatížený) ...
- el. proud VZNIKÁ!!! až teprve po el. propojení dvou různých el. potencionálů!! (zjednodušeně řečeno) ... tj. např. až po připojení nějaké zátěže k tomu nezatíženému generátoru, do té doby běžícím naprázdno ... = teprve až POTOM dráty teče el. proud (a to i uvnitř generátoru) ... a aby to bylo komplet, tak proud teče i při zkratu toho generátoru ... už CHÁPEŠ? ...

- neb pokud by to bylo tak, jak říkáš (že každý generátor mění napětí Planety na proud), potom by logicky nefungoval žádný točivý generátor (ani žádný jiný), pokud bys ho zavřel do klece páně Faradaye ... ale on tam přitom funguje = energii vyrábí i při naprosto dokonalém odstínění ... (a stejně tak beze změny funguje i v hlubokém vesmíru, daleko od jakékoliv Planety ";-)

... mmch, pokud pomocí spáleného uhlí + přehřáté vody uvedeš v pohyb generátor v elektrárně, pls, jakou roli v tom hraje "napětí Planety"?;-))))

... takže příště, než někoho nazveš tupounem, nejdříve pohlédni do zrcadla, jestli jím náhodou nejsi pouze ty sám ...

FockeWulf - Profil | Út 7.5.2019 13:29:27

Děda Lebeda >> :):):), Pošli mu stanovy od Okamury, nebo ještě lépe toho extra blba Volného. Tomu bude rozumět, mimo mainstream….

Danda05 - Profil | Út 7.5.2019 10:09:33

TEZAR >> no hlavně že je cyklostezka metr vedle vody, to je caj, ale když jhá si tam postavím deštník, tak prý tábořím a to je špatně. Nechápu :)

Děda Lebeda - Profil | Út 7.5.2019 9:49:21

FockeWulf >> jináč moderní investice do revitalizace naší přírody mi připomínají totok:

Willow - Profil | Út 7.5.2019 9:34:00

Rožnovák >> Budou meandrovat, protože EU peněz není nikdy dost.

Děda Lebeda - Profil | Út 7.5.2019 9:21:51

FockeWulf >> nejhorší na tom je, že se mi to děje většinou když na to náladu nemám...Dneska mám dvě macatý jednání s velkejma direktórama a to je vždycky měsíční dávka lidské prostoty narvaná do jednoho dne...

Pedro1 - Profil | Út 7.5.2019 8:48:01

TEZAR >> Tohle je speciálně kvůli mníkům,aby se měli kam schovat.Mníčí ráj na zemi,jater plné sklenice:-)

Willow - Profil | Út 7.5.2019 0:39:50

Rožnovák >> Zítra se ozvu,no vlastně dnes

rybomil - Profil | Po 6.5.2019 23:52:13

Rožnovák >> jak jinak, betonlobby by neměla do čeho píchnout... :§)

Rožnovák - Profil | Po 6.5.2019 23:45:32

Jsem zvědavý jestli budou meandrovat i cyklostezsky, když teď kopírují každou druho vodoteč :-)-

TEZAR - Profil | Po 6.5.2019 23:13:41

Budoucí pražský meandr...-)))

potočák 62 - Profil | Po 6.5.2019 23:03:38

FockeWulf >> Vím,posílal jsem jim podklady a projekty pro jednání.U SUS už taky začali s pilotním projektem.Petrův Zdar

zdevac - Profil | Po 6.5.2019 22:43:53

Bacha >> Já jen nemám rád, když někdo píše informace zavádějící a neúplné a to ještě poučujícím stylem.

Napsal jsi "Ale aby to nebylo tak jednoduché, v noci, kdy není světlo, běží ten proces obráceně a rostlina nevydechuje kyslík, ale CO2. Proto se nedoporučuje mít kytky v ložnici:-)))"

Jenže to rozhodně není univerzální pravda, ani s tím CO2, ani s těmi kytkami v ložnici. Pokud pominu, že tu šíříš špatné informace, tak tím děláš ostudu sám sobě a určitým způsobem shazuješ i své další názory, protože když máš špatně toto, jak si člověk může myslet, že ostatní bude dobře?

FockeWulf - Profil | Po 6.5.2019 22:38:38

likin >> Ale je nezdolný! Kdy si zadarmo pokecáš s pitomcem, když na to máš náladu?:):)

likin - Profil | Po 6.5.2019 22:27:56

Děda Lebeda >> Venybit je obyčejný internetový troll, když ho nikdo nenakrmí odpovědí, tak zajde na úbytě.......