Diskuse k článku: Domácí míchání krmení

Autor diskuse: Pavel S. - Profil , 24.6.2009

Martin M. - Profil | So 21.4.2012 21:39:14

Knedlhans >> takhle - pokud vuni v krmeni citis ty, tak ji budou citit i ryby. Tohle pravidlo vetsinou staci, proste to "okoren" jako bys to chtel snist ty sam :-) Moc bych to s vunemi neprehanel.

Beebo - Profil | St 1.7.2009 8:10:30

Juraj >> V podstatě s tebou souhlasím, taky si většinou kupuji už hotové směsi, ale spíš mi jde o to, že článek byl napsán s dobrým úmyslem a spousta lidí tady pak jeho obsah odusuzuje (a to se bohužel netýká jen tohoto článku). Kdyby neexistovali lidi, kteří dokáží toto napsat, tak si tady nebudeme mít co přečíst. Já sám těch zkušeností s různými vychytávkami moc nemám a většinou kupuju to co je osvědčené a léta praxe vyzkoušené a jsem pak rád za každou radu, kterou si tady můžu přečíst.
Co se týče vlastní vnadící směsi, tak spíš nastavuju ty kupované (přidávám různé šroty, strouhanku, řepku, červy ..atd.), ale osvědčilo se mi i krmení pro kachňata od nás z výkupu do kterého přidám posilovač.

Beebo - Profil | Út 30.6.2009 22:09:02

myslím, že článek tohoto typu je vždycky přínosem. Vůbec nezáleží na tom, kdo má na věc jaký názor, důležitá je podstata věci. Co člověk to názor, někdo si nikdy nebude míchat vlastní krmení ať z důvodu vlastní lenosti nebo mu prostě nevěří a vsadí na komerční jistotu a jiný si bude míchat svou směs buď z ekonomického hlediska a nebo jen proto, že buď má své tajné vyzkoušené a zaručené recepty nebo prostě jen rád zkouší experimentovat. Myslím tedy, že články tohoto typu můžou přinášet hlavně informaci nebo inspiraci druhým, proto v zásadě nesouhlasím s těmi, kteří to tady pomlouvají a odsuzují. Prostě, když se ti to nelíbí, tak to nečti a najdi si to co tě zajímá. A diskutovat o tom? To je nesmysl, připadá mi to že někteří tady čekají na určitý názory, nápady nebo dotazy jen proto aby je mohli zkritizovat, proč nezkusí napsat sami článek aby také pomohli druhým? Nebo je to problém? Vždyť přece znají všechno nejlíp, tak ať se s námi, blbci také podělí o své zkušenosti.