Cena závodní plavané

Ahoj lidi
chtěl bych se vás zeptat kolik stojí závodní plavaná na jednu sezonu bez sponzora. myslím tím krmení, háčky, nástrahy a ostatní důležité věci. Kolik do toho asi tak investujete.
Děkuji za odpovědi
Autor diskuse: Rex2 - Profil , 11.12.2007 plavaná - ostatní

HP - Profil | Ne 16.12.2007 20:42:54

Martin M.: Osobně jezdím na gulašovky a myslím, že většina se jich kona na vodach které jsou sice soukrome, ale jen pro místní lidi takže možnost zde si zachytat je pouze na zavodech a většivou to stojí zato.
Co se týká závodů, kde je 1 cena skutr, tak už bych upustil od nazvu gulašový zavody t maji jiny ceny i průběh.

LRU - Profil | Ne 16.12.2007 15:04:59

medvěd: máš dobrý názor na sportovní rybolov , ale je to jen na organizaci která pořádá závod.
Jsme dost daleko od pořádáni závodú v jiných státech.Z mé skušenosti z Itálie, kde jsem absolvoval již více závodú , je pro účastníka i tzv.gulášový závod závodem ve kterém se dá mnohému přiučit.Techto závodú na kterých se nedávají auta , mopedy a mikrovlnky, si vážím ze sportovního hlediska a rád je absolvuji.Nemluvě o tom že se závodí z obmedzením krmení i návnad.
Mimo jiného se tam dají potkat osobnosti rybářského sportu jako Trabucco , Ventturieri, Milo , Roberto Bennasi /tester národního teamu/.
Jako příklad uvedu , že na jednom "gulášovém" závode jsem dohodl sponzorství od p.Ventturieriho /výroba splávkú/a pana Settiho /výroba krmiv /jednomu reprezentačnímu družstvu na mistrovství světa juniorú v Turíne, kde jsem se také zúčastnil jako trenér.Co to družstvu přineslo?
Kompletní sady splávkú pro 6 závodníkú, vesty pro celou výpravu, nádoby na přípravu krmení , krmení na dva závody pro družstvo a krmení na trening pro 6 závodníkú.Mimo to nám byl umožnen zvlášť tening na povodí kde se konalo MS za asistence italských závodníkú, a obdrželi jsme pozvání na mezinárodní mistrovství Itálie v Perudžii na jezero Trasinenno .
Co jsme za to ?
Na vestách a nádobách byl umísten nápis sponzora p Ventturieriho .

Fandím všem závodníkúm i Konopáskúm.
Jak napsala Hanka .Každý závod je dobrý trening.

Jozef