Povodí Moravy představilo základní technické informace o významných připravovaných stavbách

Kategorie: Všeobecné

Výstavba protipovodňové ochrany, rekonstrukce jezu, revitalizace vodních toků či inženýrsko-geodetické průzkumy, to vše jsou veřejné zakázky, které představil státní podnik Povodí Moravy v rámci prezentace významných stavebních a souvisejících veřejných zakázek.

Zdroj: http://www.pmo.cz/cz/media/tiskove-zpravy/povodi-moravy-predstavilo-zakladni-technicke-informace-o-vyznamnych-pripravovanych-stavbach/

MAXXSKATER, 25.5.2018

Diskuse k bleskovce

Rožnovák - Profil | Ne 27.5.2018 22:54:40

no zrovna tenhle úsek Bečvy nevypadá vůbec zle roky jsem tudy jezdíval, tak si pamatuju že má celkem zajímavý přírodní charakter, se štěrkovímy lavicemi a meandry. Sice polovině výrazů nerozumím, ale rozšíření koryta o 30 m a s tím spojené snížení hladiny a průtoku asi v létě žádné pozitiva nepřinese.

Harvy - Profil | Ne 27.5.2018 21:57:30

Martin86 - Profil | Pá 25.5.2018 10:38:54

Jn, to budete mít podobné jak u nás na Slovácku. Při Moravě cyklostezky a samé zákazy vjezdu...

Honza7 - Profil | Pá 25.5.2018 6:05:48

Revitalizace Bečvy, tak tohle bych raději nečetl. Dovedu si opravdu velmi živě představit co tohle vyjádření znamená v podání podniku POVODÍ MORAVY.
V případě, že chce ještě člověk vidět Bečvu s minimálním zásahem do jejího toku, tak má asi poslední možnost si udělat pár snímků pro nostalgické vzpomínky. To co se chystá nebude mít na dlouhou dobu s přirozeným tokem Bečvy nic společného - je to o tom jak p-r-o-j-e-b-a-t peníze.
V létě nebude voda, ale Bečva po těch všech zásazích bude připravena na tisíciletou vodu.