Slanina

Nástrahy > Živočišné > Maso a masné výrobky

  • Úspěšné období: jar, jesen
  • Druhy ryb: pstruhy, podustvy
  • Typy revírů: pstruhovy, kaprovy
  • Finanční náročnost: 10 - 30 Sk

co k tomu dodat proste je to osvecena nastraha

Ingredience

slanina

Postup přípravy

nakrajajte slaninu na casti ktore ryba dokaze prehltnut.

 

milan, 2.3.2005
Průměrná známka: 2,38

Diskuse k nástraze/návnadě

DanielH - Profil | St 27.7.2011 12:59:55

killer1 >> Je to tak.

killer1 - Profil | St 27.7.2011 12:23:03

slaniny je pro ryby škoda, nemyslíte???:-))

tuzemak - Profil | St 27.7.2011 12:20:26

milan - >> slaninu můžu jen ták bez chleba,jako chu´tovku,rybám by asi stejně nechutnala je moc solenááááá....

DanielH - Profil | St 27.7.2011 11:44:51

Jarda Š. >> Ano može se.

Hellfish - Profil | Čt 21.7.2011 17:18:32

domácí??pod míchaný vajíčka ráno v pět u vody? Neznám nic lepšího, no ta vůně:-)))Jinak je určitě desítky věcí co fungují ve vodě líp. Vyzkoušeno, zařazeno do kategorie - neefektivní.

Anýzový dědek - Profil | Čt 21.7.2011 17:14:23

Žádná sláva. Asi to chce čistou a nesolenou slaninu, jinak zábery vlažné.

Jarda Š. - Profil | Čt 21.7.2011 17:10:14

DanielH >> Na Slovensku se smí v pstruhovém revíru chytat na slaninu? (v ČR ne.)

DanielH - Profil | Čt 21.7.2011 16:59:31

Super