boilie v karamelu

Nástrahy > Dipy, esence

  • Úspěšné období: Léto
  • Druhy ryb: Kapr
  • Typy revírů: Stojaté a mírně tekoucí
  • Finanční náročnost: cukr určitě najdete doma

jedná se pouze o rozpuštěny cukr (karamel) a v něm namočený boilies

Ingredience

cukr a vařič (mnozstvi cukru podle toho kolik chcete obalovat boilie)

Postup přípravy

Vezmete cukr rozpustíte ho na pánvi a jak se z cukru stane karamel můžete začít namáčet boilie, to pak jen nechate oschnout a mate hotovo, ale kdyz nechcete mit boilie příliš sladké stačí do karamelu přidat rybí moučku.

 

ada.j.3 - Profil, 22.7.2008
Průměrná známka: 4,40

Diskuse k nástraze/návnadě

c.13 - Profil | Ne 16.1.2011 10:23:53

PVA materiál nerozpouští. Podle mne souhlas s macinem, je škoda tím "kazit" kvalitní boilie a když už,tak radši karamelovou polevu (cukrárenskou),ta je dělaná na zmrzlinu,tím pádem netuhne ani při nižších teplotách.

filda filda - Profil | Ne 16.1.2011 10:19:55

chci se zeptat rozpousti to pva material????????????

rover - Profil | Pá 14.1.2011 20:48:00

Vyzkoušel bych karamel v boilie, je to jednodušší !

filda filda - Profil | Pá 14.1.2011 20:42:44

rozpousti to pva material???????

rengen24723 - Profil | Út 13.4.2010 19:44:00

servus chytil si nieco na svoj recept ?

macin - Profil | Út 22.7.2008 19:05:32

jak píše Dujáč, akorád to boilí zabetonuje. Esence, aminokyseliny, všechno v niveč. Leda že by si tím karamelem obaloval kuličky z pšen. klíčků spojené vejci:)

dujáč - Profil | Út 22.7.2008 19:00:08

no nevím,nezkoušel sem,ale ani nebudu,to musí kouli totálně zazdít..

Sp. - Profil | Út 22.7.2008 18:50:12

zaujimalo by ma ako to potom nastražiš(navlečeš na vlas) keď je ten karamel ulne tvrdy a krehky.
ale aj tak v tom nevidim žiadnu vyhodu.