Jaky paralyzer pouzivate?

Cago,chtel bych si koupit na obranu k vode paralyzer,chci se zeptat tech,kteri ho vlastni,jaky doporuci a jaka je vase spokojenost,popripade jestli jste ho uz pouzili.diky
Autor diskuse: jenda_jjteam - Profil , 28.2.2011 všeobecné - ostatní
2 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NLauri - Profil | St 2.3.2011 21:39:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jenda_jjteam - >> dělal jsem několik let v jednom obchodě, kde jsme měli mimo jiné i paralyzery. Na krabičkách bylo "drsně" napsáno 200 000 V nebo 500 000Voltů. Když po mě chtěl jeden z jednodušších zákazníků, abych na něm ten slabší paralyzer vyzkoušel, tak jsem neváhal a zkusil jsem to. Nastavil ruku a a já paralyzoval :)) Jiskřilo to, ale s ním to ani nehlo. A to jsem mu to přiložil na holou kůži. Nedovedu si představit to, že to na někoho použiješ v sebeobraně třeba přes nějakou bundu. Spíš tím útočníka rozzuříš a dostaneš na budku o to víc. Na druhou stranu můžeš někoho dobře zasáhnout a třeba ten dotyčný bude mít slabší srdce a nemusí to taky přežít. A to za to asi nestojí. Pokud chceš mít u sebe něco na sebeobranu pro jistotu, tak doporučím pěpřový spray, ten je tutovej. Jen si pěčlivě přečti návod k použití, protože při silném protivětru na tom budete s útočníkem stejně.
Přeju ti, aby jsi to nemusel u vody ani nikde jinde použít

Ndukin - Profil | Út 1.3.2011 11:59:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Není na tom nic špatného že chce mít jistotu, nikdy nevíme koho u vody můžeme potkat akorát s tím paralyzérem bych si to rozmyslel :o) to už je docela mazec tohle to. Já mám pepřový sprej, v případě potřeby pokud si na něj vzpomenu tak ho použiju, pokud ne tak to budu řešit jinak každopádně paralyzér bych si rozmyslel.

NVenca888 - Profil | Po 28.2.2011 16:40:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jenda_jjteam >> v tomhle směru dost dobře nemůžete mít pravdu oba... :-) fyzickej účinek taseru skutečně končí ve chvíli, kdy přestane vnikat do postiženýho proud.
Druhou věcí je samozřejmě fakt, že šok z jeho použití dost pravděpodobně může útočníka odradit od dalších aktivit, nebo dočasná indispozice poskytne čas na jeho zneškodnění.

NDegustator - Profil | Po 28.2.2011 14:20:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jenda_jjteam - >> Paralizer jsem měl, ale určitě bych radši investoval do kesru neboli taky pepřového spreje ten je menší a levnější. Ale jestli si ho budeš kupovat tak si připlať a kup si pěnový protože, práškový při větším větru můžeš zasáhnout spíš sebe než nepřítele a tím mu to ještě ulehčíš!!!!

NMiky26 - Profil | Po 28.2.2011 13:45:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

pokud už chceš nosit tzv paralyzér.Tak je to pomůcka ktrá paralyzuje obět el.napětím. Dělá se mnoho druhů s různými výkony.Musíš však být v kontaktu s útočníkem abys jej mohl použít. mezi dobré značky jsou UZI(kvalita) a Power(dobrá cena) http://sebeobrana.atlasobchod.cz/atlasobchod/elektr​icke-paralyzery/[id-UZI-SG-2M]-paralyzer-uzi-2-mili​ony-volts-s-alarmem-a-svetlem-super-vykon.html

Pokud jsi myslel tzv.slzný, nebo pepřový sprej(kesr) tak doporučím tzv. tekutou střelu nikoliv spray mohlo by se ti stát při protivětru, že to chytíš také.Tekutá střela je gel , který se na vzduchu odpařuje.Pokud zasáhneš protivníka bude zasažen pouze on.
http://www.vlkodlak.cz/peprova-tekuta-strela-ko-jet​-oc-50-ml-p-1069.html
Osobně nosím pouze bajonetový nůž a pokud jdu sám tak mazlíka (Glock 21C)