flajzar o firme

Autor diskuse: SERPIK - Profil , 10.2.2016 všeobecné - ostatní

Který signalizátor se Vám víc líbí?

A) Flajzar 62%

B) Alfa6%

C) Ani jeden, podporuju jinou značku32%

Od 12.2.2016 hlasovalo 202 čtenářů.

Martin M. - Profil | Po 7.3.2016 21:12:34

Pridavam jeste na zadost p.Flajzara zaverecnou zpravu, ktera je i na webu vagnerpelikan.cz
----
Skutečnosti vyplývající z příběhu, který jsem zde popsal v minulých dnech, vyvrcholily v řešení právní cestou. V těchto dnech společnost FLAJZAR, s.r.o. již podniká odpovídající právní kroky. Materiály a svědectví týkající se zveřejněného příběhu jsou k dispozici právním zástupcům.

Příběh jsem zveřejnil z mé iniciativy a čistě z důvodu informovat veřejnost o minimálně neetickém chování skupiny zaměstnanců firmy v čele s panem ředitelem. Zobrazen měl být jen na pár dní a to se také stalo.

Děkuji všem, kteří mě pochopili, podpořili a popsané chování označili za nepřijatelné.

I když to nebylo cílem, člověk, který byl strůjcem celé akce již v oboru nepůsobí a pro mě je tato záležitost uzavřena. Proto doména www.vagnerpelikan.cz bude v horizontu několika dní zrušena.

Tomáš Flajzar

---
Poté, co mě pan Jakub Vágner telefonicky kontaktoval ohledně obsahu mého prohlášení, které bylo zveřejněno na internetových stránkách www.vagnerpelikan.cz, a poté, co jsme obsah tohoto prohlášení společně prodiskutovali, jsme přesvědčeni, že jsme si celou záležitost vzájemně vysvětlili a považujeme ji pro oba z nás za uzavřenou. Oba jsme se rovněž shodli na tom, že se jedná především o spor mezi společností FLAJZAR, s.r.o. a panem Michalem Pelikánem, který si musí tyto osoby vyřešit mezi sebou, popř. soudní cestou. Věříme, že nadále zachováme korektní vztahy.

Tomáš Flajzar a Jakub Vágner

Martin M. - Profil | Út 16.2.2016 15:25:37

Po domluve s obemi stranami tuhle diskusi uzamykam. Tema pokladam za vycerpane a uz by to bylo spise o emocich. Pokud budou dalsi oficialni prohlaseni ci informace k dispozici, kontaktujte mne.

Machy 83 - Profil | Út 16.2.2016 13:03:36

Podobný případ jak Ervovi se mě stal taky ne s Q7 ale Fishtron Micro Tx,praskl mě taky kryt a po výměně jsem tam měl napis jen Flajzar.Bohužel opravu jsem řešil přes kolegu v práci nebo je z Vnorov.Po opravě mě jen vzkázali že už původní kryty nemají tak mě tam dali jiné.Byl jsem z toho zklamaný ale už jsem si zvykl.Ještě si za neoriginalni kryt nauctovali s práci 250kc.Teď se mě povolil kryt i u druhého hlasice ale po minulé zkušenosti si ho opravim sám ať mam ze sady alespoň jeden originál!

MB - Profil | Út 16.2.2016 12:24:09

Erva >> ty jako...jednu levou mít budeš

a nazdar ty tu :c)

Erva - Profil | Út 16.2.2016 9:33:26

bobrman - Čusál , já se nerozčiluju , už mě to přešlo , rozčílený jsem byl když jsem to přivezl domů ze servisu a všimnul si že na 2 krytech je nápis pouze Q7 , namísto Q7-TX a dožralo mě že 2 dny ve Flajzaru nikdo jak na servisu , tak na obchodě nebral telefon , když jsem chtěl vysvětlení , teď už jsem tak nějak smířen a hlásiče pokud prdne kryt - obal , tak na servis a výměnu určitě nepovezu , jedině že by byly ochotni prodat samostatný kryt , což taky nejsou , bych si to přehodil doma sám , zase tak levé ruce nemám :-)))

Erva - Profil | Út 16.2.2016 9:18:38

Tomas Flajzar - Díky za vysvětlení , přesto se mě bohužel v průběhu sezony i přes používání okroužků podaří kryt prasknout a to jsem na věci opravdu velmi opatrný , další věcí je použití kontramatky , když mám na hlásiči packy od swingerů na stálo a při použití "UŠÍ " za hlásiče je kontramatka k nepoužití , protože závitu na hlásiči zůstane sotva 1/2 otáčky , tedy vlastně není co aretovat , ale pokud by se našlo nějaké řešení na zpevnění krytu v oblasti šroubu , bylo by to jen ku prospěchu věci , i když možná pro mnohé už pozdě , protože další problém je že obal -kryty hlásiče Q7-TX už prostě nejsou a používáte k opravě kryty pouze z Q7 bez předchozího upozornění , tedy z mého pohledu je sada neprodejná - pokud bych chtěl sáhnout po nových hlásičích a to jen z toho důvodu že obal krabička neodpovídá realitě i když vysilač v hlásičích je a nesedí modelem jen kryt což se mě nelíbí - opět nebyl jsem na to dopředu upozorněn a všimnul jsem si toho až doma . A konečně mě zajímá cena kterou si fa. Flajzar účtuje za servis , nevím jestli je to cena standartní , nebo to je cena bohužel z příplatkem za to že mě opraví hlásiče na počkání , tedy po přepočtu si fa Flajzar účtuje za 1 hodinu práce 600 kč bez DPH , tady je ofocena faktrura , pochopím že je to zaměstnanec a že nedělá jen na sebe , akceptoval bych cenu někde na 300 kč /hod , díky za odpověď.

pizzamuzik - Profil | Út 16.2.2016 7:32:27

Calex >> Jo, tak to bylo mysleni tak trosku jako ironie, ale trosku jsem narazel na to co pise sam Flajzar ve svem pribehu, ze meli v planu "spojit se s nějakou významnou osobností v rybařině" ...je mi jasny, ze to nema zapotrebi a ani lidi by se nikdy na nicem nedomluvili...tisic hlav tisic nazoru

Tomas Flajzar - Profil | Út 16.2.2016 7:31:06

Zabýval jsem se těmi praskajícími krabičky na Q7,Q9, vada nebo změna materiálu nebo něco jiného tam není, je důležité využívat matici, která tam pro účel dotažení je. Pokud totiž kontramatku nevyužijete, je vyšroubována až úplně nahoru a ještě se celý hlásič ve stojanu dotáhne na fest, je tlak na plast příliš velký. Snažili se to ve firmě eliminovat tím, že se dává na šroub ještě i okroužek, částečně to vynaložený tlak eliminuje. Takže používat kontramatku. Nasadit hlásič, našroubovat, ale dotáhnout a zaaretovat v požadované poloze kontramatkou.
Ještě jsem jim ve firmě navrhl, aby ověřili možnost dávat okroužek mezi plast a matici. Uvidíme.

Calex - Profil | Út 16.2.2016 7:29:18

pizzamuzik >> Zdar, proč by měl Flajzar dělat něco společnýho s Vágnerem? Nemá to vůbec zapotřebí. Udělat něco podobnýho jako Gardner Tackle TLB alarm tak je trhák na světě.

Tomas Flajzar - Profil | Út 16.2.2016 0:17:20

Nazdar chlapi, jen rychlovka. Ty prakající kryty na Q7,Q9 - mrknu na to, mám řešení a zkusím zítra tady nadhodit. Pokud si to odsouhlasíme, nabídl bych novým vlastníkům firmy FLAJZAR jako řešení situace. Je zvláštní, že je toho teď tak moc, fakt vás to píše hodně, ale já si nepamatuju, že by za mě (2 roky zpět) bylo něco podobného v tomto rozsahu. To bych řešil. Přitom Q7 a Q9 se už prodávají dost dlouho. Že by změna materiálu? Zjistím.
Takže strpení.

Dobrou noc.

Tomáš Flajzar

dudu3 - Profil | Po 15.2.2016 23:54:19

Nebo udelat akci jak nedavno na Flajzary minus 45% malo kdo to věděl že

pizzamuzik - Profil | Po 15.2.2016 23:14:02

No tak a ted by se meli teda vyprdnout p. Flajzar s p. Vagnerem na p. Pelikana a treba udelat tady anketu, diskuzi, nebo neco podobneho, a treba i spolecnymi silami vytvorit revolucni vyrobek pro ceske rybare. Treba takovou kombinaci TBI 861 co se tyce vydrze a spolehlivosti, trosku retro design, spolu s par novodobejma prkontinkama z novych modelu za prijatelnou cenu :) podat si ruce...no a na vse by se zapomelo...a zezadu muze byt treba malym pismem napsano JV+F

Hekota - Profil | Po 15.2.2016 22:42:36

Ziki >> Mě se to samé stalo hned při prvním dotahování na hrazdu. Dotáhl jsem Q7 moc a pak jsem to nemoh povolit a prasklo to v tom čepu. Výměna krytu na počkání. Cena kolem 200kč. Při té příležitosti jsem zakoupil větší matice na aretaci hlásiče a od té doby bez problému. Používám je na kratké vycházky a ne zrovna šetrné zacházení a drží v poho. Ultracarpy top jsem koupil poté ve výprodeji a jsou mě sympatičtější a používám je raději, ale pouze na delší výpravy. Na jednom odešel snímač opraveno na počkání asi za 100kč.

Ziki - Profil | Po 15.2.2016 21:43:14

Zdravim, na to praskani tech krytů jsem se ptal u stanku Flajzar na For Fishing a ten prodejce mi tvrdil ze o takove vade nic nevědi,ze to bude neco vyjimecneho u maleho procenta majitelu.Nejvetsi mnozstvi zavad v servisu pry jsou vytekle baterie nebo vadne snimace.Doporucil mi Q9 vyzkouset , dotetka mam Ultracarpy a moc me nepresvedcil abych je prodal a koupil Q9, zvlast po tom co tady ctu o te zavade. Bud o te zavade fakt nic nevedel nebo dokonale mlzil.

viceroy - Profil | Po 15.2.2016 20:59:11

Tohle rozklicuje jedinne KLIMA a jeho porad na prime NA VLASTNI BULVY :-)

judas.d - Profil | Po 15.2.2016 20:57:53

Kocháč >> No já si myslím že týden je na začátku a do konce bude ještě tiskovka na Nově....:-))))))

Calex - Profil | Po 15.2.2016 20:54:38

Tomas Flajzar >> Děkuji za odpověď, varianta bez vysílače by byla určitě lacinější. Ať se daří.L.

viceroy - Profil | Po 15.2.2016 20:45:26

lilian >> jde zrejme videt ze bude Pelikan pekna VEŠ ......

Kocháč - Profil | Po 15.2.2016 20:44:20

Vůbec bych se nedivil, kdybychom si tady přečetli v budoucnu oficiální omluvu :o))))

kožich007 - Profil | Po 15.2.2016 20:37:06

Erva >> jj to je ta faktura :) tak toho jsem se já dočkat nechtěl (sory HOSIP je bestie)

Erva - Profil | Po 15.2.2016 20:34:57

kožich007 - Já si nechal vyměnit kryty přímo ve Flajzaru , následný problém jsem popsal níže . Do Vnorov to mám kolem 30 km tak jsem si tam opět zajel .

lilian - Profil | Po 15.2.2016 20:32:11

Na fejsbůku jsem našla odkaz na text, kde je k přečtení stanovisko vedení firmy Flajzar. Firma asi bude chtít Pelikána dostat před soud...

http://www.inrybar.cz/novinky/firma-flajzar-budeme-​se-branit-u-soudu-nase-obranne-kroky-smeruji-primar​ne-na-pana-pelikana/

Červené karty: vakubjagner