Trabucco Fan Club

Rybářský pokec pro příznivce této značky
Autor diskuse: plavan - Profil , 20.3.2012 všeobecné - náčiní, doplňky
Dále moderují: RADYNEK Profil + chřenovák Profil

plavan - Profil | Po 9.3.2015 8:25:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já bych chtěl poděkovat p. Petru Viktorovi za vstřícnost a ochotu, že jsem měl kde čerpat faktické informace. Stejně tak bych rád poděkoval celému osazenstvu prodejny u dovozce, převážně Jirkovi Klimentovi. Nepotkal jsem za svůj život ochotnějšího prodavače a když jsem tu často četl od lidí, kteří s ním nikdy nepřišli do styku, jak je neochotný apod. , tak mi to trhalo duši. Po přečtení těchto rozlučkových řádků si mnozí budou ještě více myslet, jak jsem kopal za team VIPA. To mi je jedno. Já ze svého pohledu považuju za slušnost jim poděkovat, byl jsem tak vychovanej.
Chtěl bych poděkovat všem čtenářům a všem, kteří přispěli k zajímavosti tohoto vlákna. Chtěl bych poděkovat i Martinovi M. , který to tu dlouho trpěl , i když to tu bylo mnohdy za čárou. Mějte se fajn a v nové diskusi se určitě uvidíme.
A už toho patosu bylo dost a hledám tlačítko uzamknout :-))))))

plavan - Profil | Po 9.3.2015 8:04:03

Jak jsem slíbil, zde je odkaz na nové vlákno a přeji Martenovi, aby s tím naložil dobře. Nějaká malá komunita tu vznikla a má tak o trochu snažší rozjezd, než kdyby začínal od píky.

http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=733834

plavan - Profil | Po 9.3.2015 7:59:28

chřenovák >> Romane, děkuju ti za podporu i za info, že nová diskuse už je na světě a já doufám, že si tě Marten vybere za spolumoderátora. Jestli mne mrzí uzamčení tohoto vlákna, tak je to právě kvůli lidem jako jsi ty. Těch, co by to chtěli koučovat se najde vždycky hodně, ale těch, jako jsi ty, kteří přiloží ruku k dílu, těch je hodně málo.

herak - Profil | Po 9.3.2015 7:33:12

Dopadne to jako s EU,kde máme taky svobodu slova /vyjma hanobení rasy..../, ale pro všechny ty regulace a paragrafy "život prostého človíčka zadusí......"

chřenovák - Profil | Po 9.3.2015 6:04:44

plavan - >Je to škoda ,že to končí život jde dál už je na světě další diskuze .Hlavně to zdravíčko ať je 💯㊙🏊

plavan - Profil | Ne 8.3.2015 23:21:22

Stillman >> tady to hlavně už za chvíli nepůjde :-(((( Já vím, že to protahuju , ale čekám a jakmile vyjede Martenova diskuse, půjde vše už rychle.

Stillman - Profil | Ne 8.3.2015 23:19:41

plavan >> V pohodě Peťo. Já Ti nějak zavolám a dáme pořádnou řec. Tady se mi nějak rozepisovat nechce.

plavan - Profil | Ne 8.3.2015 23:17:16

Stillman >> tebe jsem úplně zasklil, promiň Míšane. Dáš dva příspěvky za rok a já jeden takhle zazdím. Já měl špatnej tejden , sebrali mi hračky, vytrhali nějaké zuby, omezili jídlo a to je moc i na silnějšího chlapa než jsem já :-))))))) Se mnou ta rybačka teď nebude nijak velká, za dva měsíce jdu na kudlu a do té doby už těm rybám zas moc nedám. Navíc mám hluboko do kapsy a na Béčko pojedu jen hodně zřídka.

Stillman - Profil | Ne 8.3.2015 23:13:16

plavan >> Tak semnou se taky evidentně nebavíš :-D

nextfish - Profil | Ne 8.3.2015 22:21:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

To, co tady ctu, ctu i ja velmi nerad. Nejde mi ani tak oTrabucco jako takove, ale o prispevky lidi, kteri sem chodi a pisi o tom, co je bavi, co ma hlavu a patu a kteri maji vyvinutou urcitou socialni inteligenci a nehadaji se o blbostech. Kolikrat jsem se tady nasmal a kolikrat jsem tady dostal pouceni. Mame spolecneho krasneho konicka a toto psani tady o nem, (diky tobe, Petre) mi bude dost chybet. A jak vidim, tak nejenom mne. Je to skoda.

Ladináč - Profil | Ne 8.3.2015 22:16:35

Redakce by mela byt spokojena za kazdy klik.kdo sem chodi ma rad tuto znacku.vzdyt nikdo tady nikomu neříká tohle kup.tohlene.zde na mrku mam jen dvě oblíbené diskuze.jedna je prave trabucco fan club.pokud toto vlákno zanikne bude to skoda.

plavan - Profil | Ne 8.3.2015 22:15:29

standas >> nene, jedinej Mrtvej je tady Butchi :-)))))))))))

standas - Profil | Ne 8.3.2015 22:14:03

plavan - >> Petře jestli si tu diskusi neprosadíš tak seš u mě mrtvej PLAVAN! :-))

herak - Profil | Ne 8.3.2015 22:01:00

plavan >>
Neznám přesně pravidla, ale můj názor je takový, že vstup do diskuse je dobrovolný a o nekalé reklamě nemůže být řeč.Šlo hlavně o pokec a drbárnu příznivců jedné značky, která se bude dobře prodávat tak jako tak.Jestli to bylo trnem v oku někomu,komu se kšefty nehejbou to bude stejně h....o platný.......
Pokud se to rozhodneš ukončit - za ty léta DÍK
Tom

fheavy - Profil | Ne 8.3.2015 21:52:14

plavan >> nejsu zrovna velky priznivec trabucca ,to vis ale tebe beru.nadrel ses tady asi nejvic ze vsech co se tyka recenze prutu a nejenom trabucca tak doufam ze budes pokracovat dal /i v jinych diskuzich/ a nenech se otravit.i kdyz mam na nektere veci jiny nazor tak tvoje prispevky si vzdy rad prectu.zatim ahoj karel

plavan - Profil | Ne 8.3.2015 21:48:37

herak >> tak jasně, že mi to nepřidalo, ale z toho bych se oklepal. Tady prostě není viník, nešlo to napasovat do pravidel aniž bych neubral . Mohl jsem ještě pár tejdnů kličkovat jako úhoř, ale průser je, že těch novinek je mraky. jednou za šest let je to takhle překotné. Když odprezentuješ jeden prut za půl roku, všechno se časem utiší. Teď bych ale mohl sázet každej den jednu novinku :-)))) To by ti hořel displej :-)))))

herak - Profil | Ne 8.3.2015 21:37:23

plavan >>
Tebe pořád žere ten neomalený příspěvek z 3.3. - viď?
Co je to jedna potrefená husa / několika spokojenejm lidičkám, kteří sem rádi chodí?
Chápu tě a soucítím,ale ....er na to !
Když už jsme u těch přísloví:"Na každý prase se voda vaří".......

plavan - Profil | Ne 8.3.2015 21:20:53

herak >> tak jeden novej feeder a novou ručku v kompu rozpracovanou mám , ale co nadělám ?
Já bych se toho nebál. Těch prutů mezi lidma je už dost, jen to chce najít někoho , kdo nemá vazby na dovozce, prodejce apod. a kdo je ochotnej obětovat svůj volnej čas, aby podal podrobné info i lidem, kteří ho za to budou urážet a snažit se ho zesměšňovat :-))))))))))))))))))))).

herak - Profil | Ne 8.3.2015 20:42:30

plavan - >>
Bude mi to líto,jestli to tu skončí.Chodím jsem už "nějaký ten pátek" a vždycky se těšil až budou nový fotky a postřehy.Dle mého názoru to bude úpadek.Komu se tu nelíbilo,nemusel sem chodit.Vstup na vlákno byl dobrovolný - žádná agresivní reklama,s kterou se setkáváme v dnešní době na každém kroku."Jak je to přísloví, s tou potrefenou husou........."
Dělal si to dobře,Petře.Ať se ti daří !

plavan - Profil | Ne 8.3.2015 20:28:53

Ondratdi >> a k tomu prodeji prutů díky mně - to bych zase tak růžově neviděl. Ty feedery se dobře prodávají hlavně proto, že jsou dobré. Díky mne by si možná koupilo prut pár lidí, ale kdyby to byly srákorky, tak by se to rychle rozkřiklo a těžko by si někdo přikupoval druhý, či třetí feeder apod.

plavan - Profil | Ne 8.3.2015 20:24:09

Ondratdi >> a jsme u toho, můžeme dát druhé kolečko :-)))) Vola jsem jim nedělal, naopak ke mne byl dovozce vždycky přímej. Do ničeho mne nenutil , v tomto je u mne p. Petr Viktora velkej frajer. Pan Viktora je majitel Vipa s.r.o., jen aby tomu každej rozumněl. Nedělalo mu potíž hrát padni komu padni, tolik svému zboží věřil a věří. Kdokoliv měl problém s reklamací apod., mohl se v TFC vyjádřit. Nikdy jsem nesmazal žádnej příspěvěk, vyjma těch, o jejichž smazání jsem byl požádán samotným přispěvovatelem. A že se občas najde vadnej výrobek všude. A já jsem šel třeba za týden do prodejny a mohl jsem si měřit, ptát se a vždycky to zkousli, i když jim třeba moje psaní nedělalo vždycky radost. Stejně tak vše zkousnul MM, i když to pro něj muselo být taky hodně těžké. Protože k mým subjektivním dojmům jsem se snažil přidat i faktické údaje a k těm bych se bez návaznosti na dovozce nedostal. A s návazností na dovozce jsem zase porušoval pravidla MRKu. Já si nemohu na nic stěžovat. Jen už prostě nejde dělat TFC jak jsem byl zvyklej. Prostě Martin chce měřit všem firmám stejným metrem a Fan Cluby ostatních značek nemají takového pilného koníka, jako je plavan, při vší skromnosti. A tak tu Trabucco vyčnívá stále víc. A v tom je podle mne největší problém. Že má dovozce připravenou celou novou kolekci a že byl na FF o jeho feedery zvýšenej zájem, to tomu tady taky nepřidalo, že jo :-))))
A kdyby se chtěl dovozce s Martinem dohodnout, tak by se asi dohodli, ale mne nepřísluší myslet za jiné lidi a subjekty, zvláštrě ne takhle veřejně a v tak soukromých věcech.

Ondratdi - Profil | Ne 8.3.2015 20:15:59

Milda >> Aha to jsem nevěděl.

Červené karty: černásmrt