A co manželky?

Dokáží pochopit, že zrovna teď je to ideální počasí a vy musíte vyrazit? Musíte si každou prutohodinu doslova vydobýt a koukat se přitom na otrávený ksicht? Musíte vysvětlovat, že hoďka a půl po práci z vás rozhodně krále toků neudělá? Nebo máte doma přející bytost, která dokáže přenést přes srdce, že se dokážete na nějakou dobu obejít i bez ní? Jen se nebojte a pochlubte se, jak moc jste v tomto ohledu pod pantoflem. Já bez mučení přiznávám, že dost.
Autor diskuse: katův šleh - Profil , 5.11.2015 všeobecné - ostatní

Miroslav Kanďár - Profil | St 18.11.2015 13:29:52

Ze všeho nejvíc se bojím, že až natáhnu bačkory, žena prodá mou výbavu za tolik, za kolik jsem jí řekl, že jsem ji koupil.

NAVI73 - Profil | Čt 5.11.2015 6:47:43

Jak rika klasik : nejvetsi strach mam z toho , ze az umru tak manzelka proda moje pruty za cenu kterou jsem ji rekl ze staly :-)))

Ryben - Profil | Čt 5.11.2015 14:28:22

Zdarec, tak ze začátku furt nadávala, co na těch rybách pořád dělám. Stejně nic domů nedonesu. Pak šla jednou semnou a co čert nechtěl - zavadila o šupinu. Teď mě k vodě tahá ona. Zkouší různé rybolovné techniky, poznává ryby líp, jak většina dědků, pomáhá v krámě a fakt mám pocit, že kdyby jsme se rozešli, udělá si papíry... z prvotní motivace, kdy všechno viděla na pánvičce už taky upustila. Vysvětlil jsem ji,že domu nenosím ryby ne kvuli tomu,že nic nechytnu. Jen to prostě radši pouštím a beru jen, když potřebuju. Sice mi z části chybí ten klid u vody, ale nemůže mi vyčíst málo společně stráveného času.

Pár z odry - Profil | Pá 6.11.2015 6:58:30

Zdar všem..
Ono vše má dvě stránky.Moja jezdí se mnou,ale někdy mně už fakt točí do vrtule,když jsem hounochyt a ona si tahá jednoho za druhým :-))))) Nicméně neměnil bych ;-)

Mates PB - Profil | Čt 30.6.2016 16:07:21

Nemám manželku, ale přítelkyně dobrý, standartně mě přechytává..

Depešák - Profil | Čt 30.6.2016 14:01:29

Někdy je lepší když manželka sedí doma s kyselým ksichtem.Ta moje mi už pomalu leze na nerwy :-))))

Jirka R. - Profil | So 2.7.2016 8:43:14

Příprava k lovu
Všichni zanícení rybáři o tom určitě vědí svoje. Příprava lovu je tou vůbec nejdůležitější fází našeho loveckého úsilí, resp. jeho reálného naplnění. První, na co musí lovec myslet, je totiž získat pro samotný lov časový prostor, dříve se tomu říkalo Volné opuštění posádky. Zde je dlouhodobá příprava zásadní, zove se etapou tzv. masírování, konkrétně pak manželky, družky či jiného nám lovcům obdobně nepřátelského prostředí. Za zvláště účinnou taktiku přípravy lovu lze označit následující modelový příklad:
Už někdy v polovině týdne ve zvlášť vhodném okamžiku (třeba nad polévkou po návratu ze zaměstnání či restaurace) je třeba použít ve směru ke zmíněné vzdorující cílové skupině následující rétoriku. „Tak takovouhle polívčičku umíš jenom ty, miláčku! Tenhle víkend asi budu s tebou, lásko, pěkně doma, žádný ryby! Užijeme se, něco dobrýho uvaříš, v sobotu třeba ty tvoje bramboráky plněné orientální kuřecí směsí, a v neděli něco míň pracnýho, třeba jen vobyčejnou svíčkovou... A buchty, buchty ty bych si taky dal!“
O něco později, až to danému objektu dokape, lze očekávat následující odpověď: „Jen si koukej táhnout na ty svoje ryby. Nehodlám celej víkend stát u plotny a pak se koukat, jak po tom žrádle chrníš!“
Tím je základní příprava k lovu dokončena. Je však třeba připomenout, že její načasování musí být přesné, to aby vám nepřátelské prostředí do soboty nestihlo vymyslet náhradní víkendový program. Malování bytu, výlet s dětmi na Karlštejn, návštěvu tchýně či jiné nepříjemnosti.

Lov a chování při něm
Myslete na zadní kolečka! Za zvláště vhodné pro realizaci dalších uvažovaných loveckých výprav se totiž považuje průběžný kontakt s partnerkou, a to prostřednictvím mobilního telefonu. Iniciujte takové kontakty sami. Vyhnete se tím zvedání mobilu v nejméně vhodnou chvíli, po prsa uprostřed řeky, či při zdolávání trofejního macka… Vhodných chvilek ke kontaktu se přece během našich lovů najde dost. Když očividně neberou, nebo, zrovna vyléváte vodu z tekoucích broďáků, ládujete se svačinou...
Právě svačina je obzvláště vhodný okamžik, kdy můžete telefonem pochválit kuchařku, třeba jak vám od ní šmakuje řízek. Nezapomeňte mezi řečí sdělit, že chudák kolega křoupá ubohou tatranku, neb jeho druhá polovice neumí strouhankou obalit ani hadr z nádobí. Tato fabulace druhou stranu potěší a pozvedne jí na významu. Nedbejte ovšem na to, že to samé právě tvrdí kolega do svého telefonu. Však víme, že?!
Kontaktovat partnerku můžete i tímto sdělením: „Mě to tady dneska, holka, bez tebe nějak nebaví, či co... Asi pojedu brzo domů.“ Ovšem stane-li se tak skutečně, doporučuji zastavit cestou někde na kávu, raději spíše na dvě. Buďte taktní, nestresujte svojí rychlostí ochotného souseda!

Návrat z lovu
Návrat z vycházky je snad tou nejdůležitější fází lovecké taktiky. Uvědomme si, že právě tento moment dává základ budoucnosti, vašim příštím uvažovaným výpravám. Právě na váš návrat si partnerka vždy vzpomene v okamžiku dříve popsané fáze první, tedy během vaší přípravy k lovu uprostřed dalšího následujícího týdne. Staňte se proto při návratu domů velmi empatickými. Proklamace typu: „…tady je to jako v klícce! Ty jsi tak šikovná…," nebo poněkud osobnější: „...dyk já se na tebe tak těšil!,“ jsou zvláště doporučeny. Velmi nevhodné jsou pak hlášky typu: „A žrát se nebude?,“ nebo jednoznačnější: „Pivo!“.

Závěr
Každou taktiku je třeba přizpůsobit danému objektu, jemuž je určena. Připomínám, že nejsou všechny zástupkyně něžného pohlaví stejné. Pokud by tomu tak bylo, netřeba z lovu pospíchat, vystačili bychom si jen mezi námi kamarády.
A pak, že je taktika lovu o rybách! Pche!

aladar - Profil | Čt 5.11.2015 21:39:47

prostě to umí

Straspytlik69 - Profil | Čt 5.11.2015 13:38:58

já musím uznat,že mám zlatou přítelkyni,kdybych jí unesl,tak bych jí snad nosil na rukách :-D.Ted má rybářskou pauzu,máme 2 malé prcky ale věřím,že se k rybaření vrátí.

Kovis - Profil | Čt 5.11.2015 8:15:07

Základem spokojeného manželství je nula. Pokud jdu na ryby, tak mám samozřejmě záporné body, protože nechám ženě na krku oba malé sviště. Takže pak zase musím mít péči o děti já, abych nabral body plusové. Tak to je pořád dokola. Systém nuly funguje stejně s hospodou a dalšími aktivitami :-).

Dejv - Profil | Čt 5.11.2015 21:31:03

Tak pokud je venku hezky, teplo a dá se tam koupat, tak se mi ji občas podaří vylákat i na víc dní. Dokonce mám i schváleno pořídit větší bivak :-))
Jinak se mé odjezdy v drtivé většině obejdou bez remcání, a za to jí patří můj dík.

Omlouvám se za malou cenzůru, ale to by mi u ní neprošlo :-))

Valeri2003 - Profil | Čt 5.11.2015 18:53:46

No, když to vezmu z druhé strany, tak můj chlap z ryb taky není odvázaný, ale obětoval se a byl se mnou asi 4x skoro na týden a myslím, že dobrý..ale těch hraček, co jsem s sebou musela brát :D :D

Jecháček - Profil | Čt 5.11.2015 21:45:01

Uz zacina chodit semnou 😜Jeden prut musi mit sama a kdyz nemam na prute cejna tak si okamzite bere prut a musi si to vytahnou takze ja akorat napichuju cervi to je moje rybarina 😂😂

Rybkin - Profil | Čt 5.11.2015 20:10:39

Mě se jednou zdálo že se mnou šla žena na ryby.Byl to ten nejhorší sen co se mi kdy zdál.Tejden jsem z toho koktal

klobonek - Profil | Út 24.11.2015 22:00:53

Manželka pro to pochopení má, dokonce si před třemi roky udělala papíry, takže mě občas doprovází :-) Nejlepší na tom je, že ona do rybaření nechce moc investovat, takže když jí řeknu, že by si měla něco koupit (např. prut), tak mi na to odpoví - "Marti a nechceš si to koupit ty, že bych si vzala ten tvůj starej prut" :-), takže kolikrát zabiji dvě mouchy jednou ranou!!! Nejvíc ji baví vláčka, mě zase asi feeder - nicméně chci si teď kupovat prut na ultralehkou přívlač (na okouny), takže ho pravděpodobně dostanu od ženy pod stromeček. Když jsem jí řekl, že ho potřebuji na loďku, tak neváhala ani minutu, protože ona nejraději chytá z naší pramičky!!! Ale jak říkám, takovou tolerantní ženu, co se týká ryb -potká člověk jednou za deset životů :-)

Důkazem jsou i svatební fotky, které musely proběhnout, kde jinde než u vody :-)

Lutra - Profil | Čt 5.11.2015 21:43:31

Pánové jak tady tak čtu debatu, musím vám trošku promluvit do duše a nalít trochu vědomostí do vašich nevědoucích hlav. Já, co by rybář a myslivec ženatý tento měsíc 30 let si té své cením za její životní moudrost, shrnutou do věty: Pořád je lepší spokojenej chlap v perdeli ( rozuměj v lese nebo u vody) než nasranej v baráku. Jo byla to léta dřiny a tvrdého tréninku.L.

Ticmin - Profil | Čt 5.11.2015 18:57:08

otoš >> To je skoro, jak sedí ti dva rybáři u vody a kolem jde pohřební průvod. Jeden z těch rybářů se za tím průvodem ohlídne a druhý mu povídá: ,,Nejsi nějaký přecitlivělý?" A on mu odpoví: ,,To víš, žili jsme spolu 50 let!" :))))

sven - Profil | Čt 5.11.2015 13:25:27

Už moje babička říkávala "Wie man sich bettet, so liegt man".
Poprve jsem to nějak netrefil ale na druhý pokus to vyšlo.
Základem je vzájemná tolerance, důvěra a absence žárlivosti a sobectví.
Každý máme svoje zájmy a jeden druhého neomezuje.
O povolení k vycházkám nežádám, pouze je oznamuji.
(Právě před chvílí jsem oznámil, že ve 14hod. vyrážím a že v sobotu nebudu k mání, bo jdu makat na výlov a klidně se může stát, že se to protáhne až do večera...:-)
Samozřejmě, že nikdy nezapomenu nabídnout, že může jet se mnou, jestli chce :-)
Samozřejmě, že až na několik málo vyjímek v roce, se mnou jet nechce :-)
Všechny nákupy rybařiny s drahou polovičkou konzultuji ale pouze ve smyslu, zda je pro mou potřebu lepší to nebo ono, nikoli zda ano nebo ne.
Její nedomácnostní výdaje jsem se naučil nekomentovat, bo jakákoli diskuse na toto téma, nikdy nemůže přinést nic dobrého... :-)
Dospělý člověk musí umět sám posoudit, kde jsou mantinely.

Mladým kolegům bych sdělil, že i já měl řadu let s rybařinou utrum. Ovšem ne pro nějaký zákaz ale prostě protože byly na pořadu mnohem důležitější rodinné záležitosti a povinnosti.

mondry - Profil | Čt 5.11.2015 6:26:50

To jsem vyřešil jednoduše! Našel jsem si rybářku :-))
A tak samo i spousta mých kamarádů od vody.

foxxx - Profil | So 7.11.2015 16:47:57

Když už je řeč o těch ženách/manželkách a rybaření...:-)
Odkaz na mikinu: https://teespring.com/moje-zena?utm_source=facebook​&utm_medium=share&utm_campaign=campaign

monty65 - Profil | Ne 3.7.2016 11:41:08

Zdravím chlapi! Jak tak čtu,nemáte to s těma manželkami jednoduché.Já jsem ženatý 26 let,nikda mi do ryb nemluvila,posledních 10let začla jezdit se mnou jako doprovod a teď už druhým rokem má povolenku a rybařina ji učarovala na 100%.Někdy mne i přechytá,svačinky mám u vody,báječně pokecáme ,nemám proč si stěžovat.Akorát si už nedovolím jet na ryby bez ní,těžko to rozdýchává!!!!
Ať potkáte podobné protějšky!!!! Zdarec

pohodak - Profil | St 18.11.2015 22:07:09

http://blog.mivardi.sk/2013/12/nie-len-pre-zeny-ryb​arov.html

Velmi poucny clanok asi by si to mala precitat kazda zena co ma muza rybara

Borek-kerob - Profil | St 18.11.2015 14:25:46

určitě znáte tenhle vtip:
Žena mi řekla, že jestli ještě jednou půjdu na ryby, uteče ode mne.
Ach jo, bude mi chybět.

Tak já to dotáhl do praxe... :-D a můžu kdy chci kam chci...

Lutra - Profil | St 27.10.2021 21:02:36

Zdravím ve spolek. Docela se bavím tím, co tady čtu.
Ženská do nepohody co jezdí s chlapen na ryby je asi moc fajn. My to máme trošku jinak.
Moje žena dost rychle po svatbě pochopila, že pořád je lepší spokojenej chlap v prdeli ( rozuměj na rybách, v lese) než nasranej v baráku.
V listopadu, tedy skoro teď, to bude 36 let.

mimmi - Profil | So 2.7.2016 6:41:22

bývalá manželka řekla bud já a nebo ryby no a šla!

adam.diviak - Profil | Pá 1.7.2016 10:14:16

Ak sa neurazite prispejem aj ja. Ked to este nebola manzelka tak len chodila pozerat - resp. nosit naradie :) teraz po 4 rokoch manzelstva je z nej regulerny konkurent a hlavne skvely partner. Nema problem ma prechytat. Okrem ryb spolu aj lezieme. Zial a nastastie momentalne nosi v brusku najemnsieho rybara a lezca tak som ju vyradil z lezenia a casom aj ryb. Ale vychoval som si skveleho partnera. Nemam teraz problem kupit aj vhodne oblecenie :) Niekedy nema problem ist do pradla a odchytit mi wob :D Prajem kazdemu take nieco. A pod "pantoflem" nie som. Nie je problem prchnut na tyzden sa niekam opijat. Aj ked po miminku sa to asi zmeni. Nevadiiiii.

negga123 - Profil | Út 24.11.2015 12:00:14

Rybář, právník a doktor se baví, zda je lepší mít manželku nebo milenku.
Právník říká, že lepší je milenka, protože rozvod dá práci.
Doktor říká, že lepší je manželka, protože pomáhá snižovat stres.
Rybář říká, že lepší je mít manželku i milenku, protože manželka si bude myslet, že je u milenky, milenka si bude myslet, že je u manželky,
...a on se může v klidu věnovat rybařině. :D

Matez - Profil | Pá 20.11.2015 19:57:15

Také už se mnou byla má drahá polovička na rybách. :) Bylo to super, uvařila, fotila a i PVA mě nachystala :D

Patˇas - Profil | So 7.11.2015 19:38:36

Zdarec, tak s docházkou na ryby doma problém nemám, ženská si myslím, že mi to toleruje dost. Ale nesmím to samozřejmě přehánět, když každej pátek odpoledne bouchnu dveřma a vrátím se v neděli večer, tak to už u nás taky houstne vzduch :-) Když je pěkně jezdí někdy taky a můžu říct, že je to supr, podebírá mi kaprouny, vyváží semnou a co se týká stravování, kávy atd. se taky nemusím starat a věnuji se jen kaprolovu, takže velkej luxus. Finančně mi přispívá i na výbavu, takže Valentýn,svátek, narozeniny, Vánoce, vždy dostanu něco na ryby, je jí i jasný, že nic jiného taky nechci. PS: mohla by jezdit častěji :-) vážím si toho? když sdílí můj koníček a je tam semnou !!!

Sa(l)micka - Profil | Čt 5.11.2015 9:20:20

To vezmu z druhýho konce. Co na to manžel?

Manžel je rád, když mu od vody přinesu něco dobrýho, takže až na výjimky neprotestuje, maximálně slovy "vezmi si pod ty lováky něco, ať mi v tý vodě nezmrzneš". Zrovna na víkend si objednal, že by rád rybí polívku, až přijede z práce. K rybaření ho patrně ukecam až časem. Ergo: nemůžu si stěžovat, na ryby můžu kdy chci a kam chci.

drvoštěp - Profil | Čt 5.11.2015 7:16:55

Já jsem úplně v pohodě.Pokud jedu na víkend tak mi navaří, nakoupí pivko a ještě mě to pomůže odtahat do auta a nebo mě k vodě odveze.Takže u mě manželka za 1* A pokud vemu dceru tak mám u ženy velký plus.

Denny - Profil | Čt 30.6.2016 21:51:11

IchHabe >> Pripomelo me to jeden for.Mnozi ho znaji,ale prece jen.
Anglicanka,Nemka a Ceska se domluvi,ze uz maji dost te domaci driny a ze to zmeni.Potkaji se za dva mesice a Anglicanka rika.Prisla jsem domu a rekla manzelovi,ze nebudu varit a umyvat nadobi.Tyden jsem nic nevidela,jen se hronadilo spinave nadobi.Po 14 dnech jsem mela pripravenou snidani a nadobi bylo umyte a uklizene.Nemka rika.Prisla jsem domu a rekla manzelovi,ze nebudu luxovat a prat.14 dni nebylo videt vubec nic jen hromada spimaveho pradla a prach na podlaze.Dalsi den me probudil zvuk vysavace a pradlo bylo vyprane,ususene a naskladane ve skrini.Ceska rika.Prisla jsem domu a rekla manzelovi,ze nebudu prat,nebudu varit a uklizet a nebudu chodit pro deti do skolky.Prvnich 14 dni jsem nevidela nic a za dalsi tyden jsem zacala videt na jedno oko :-)

Sa(l)micka - Profil | So 7.11.2015 10:50:06

Otrávenej ksicht na rybách? Neexistuje.

rover - Profil | Čt 5.11.2015 21:55:21

Manželka, je nutný mezičlánek mezi zálibou ( koníčkem ) a povinností. Pokud zvítězí povinnost, bude manželka do omrzení na vždy. Pokud to je naopak, zůstává koníček, tedy to "nadosmrti ". Volba jasná. Koníček zůstává, manželku lze levou zadní kdykoliv dle potřeby nahradit za jinou, resp. za žádnou. Jednoduchá rovnice o jedné neznámé.

vundu - Profil | Čt 5.11.2015 20:31:27

otoš >> ty si krajan, to se pozna :-)))

edit.neco k tematu...jikernacka kdyz uz jede se mnou, vzdycky me dokaze povzbudit, ze jsem hounochyt :-))))), radeji uz chodim sam a ona je za to rada, ze si ode mne odpocine :-))))))

štikobijec - Profil | Čt 5.11.2015 18:58:52

JA SI NAŠEL TAKY RYBÁŘKU , samosebou, že se ji to občas nelíbí, ale má pro můj koníček velké pochopení.

bart.bm - Profil | Čt 5.11.2015 8:36:12

Kdyz je teplo jede taky jinak pokud si vemu prej fenu sebou tak at si klidne jdu nebo jedu....chtel jsem fenu vymenit za kocku ale to prej nikam nemuzu pac mazlik dela bordel a kocku sikanuje :-)...No nevim kdo koho :-)))))

abul-luba - Profil | Čt 28.10.2021 14:45:18

Mám tu nej.Na ryby hlavně spolu.

Dejv - Profil | St 27.10.2021 23:51:59

megalodon >> A proto jezdí se mnou. Pořídil jsem jí kompletní vybavení (krom prutů, je nerybářka:-) a velký bivak. Jezdí si se mnou odpočinout, nic nemusí dělat, vyčistí si hlavu a je maximálně spokojená. A samozřejmě ji občas nechám vytáhnout a pochovat nějakou tu rybku :-). Má to ale jednu podmínku - musí být teplo, jinak furt prudí, že ji zebou nohy :-))
A krom ryb spolu ještě jezdíme na houby (i v zimě) a teď i na kameny.

ludek 73 - Profil | Po 4.7.2016 9:41:03

drvoštěp >> Já to měl podobný 1.7. 2016 šestnáct let ženatý přišla sms užij si výročí a já ji na to volám co mě leká poněvadž jsem čekal na sms od geisu měli dovést boilise od Těšinskýho

drvoštěp - Profil | Ne 3.7.2016 22:36:26

medák >> Dnes manželka říká je 3.7 2016 , povídám vím.Vodafon posílal upomínku na telefon.Blbcě, dnes máme 27 výročí co jsme se seznámili.Jsem v letu lehce kontroval , toto letí ;)))

Unkas - Profil | So 7.11.2015 14:39:27

Asi před pěti lety jsem měl dost velké zdravotní problémy. Byl jsem dost na dně a tak jsem řekl svojí ženě, že se na ty ryby už vykašlu, dyť je to o zdraví. Byl jsem velmi překvapen, když mě začala přemlouvat ať to nedělám, že mě zná a ví, že bez ryb bych nebyl šťastnej. Je to chytrá holka, měla pravdu, jako vždy. :-)

Juraj - Profil | So 7.11.2015 13:00:31

Zajímavá diskuze. Jelikož doma vládnu železnou rukou, výsledek je předem znám. :-)
Příjdu domů, rozkopnu dveře, třísknu do stolu a rychle pod něj zalezu, abych nějakou neslíz. :-)

V podstatě jsou ryby trvale vnímány negativně. Je to tak, že jsem schopnej si je protlačit jakkoliv a kdykoliv, ale to si sakra rozmyslím, protože kdo to pak má půl roku poslouchat?

otoš - Profil | Čt 5.11.2015 18:52:03

Martinbati >> ...jednou jsem byl na pohřbu...kamarádovi umřela manželka...a při kondolenci jsem mu omylem řekl blahopřeji!...

kendy.dom - Profil | Čt 5.11.2015 18:10:48

drive jezdila se mnou ale co se narodil druhy synek tak jezdim bez ni a do rybariny mi nekeca . par fotek

drvoštěp - Profil | Čt 5.11.2015 15:12:55

Dorazil jsem z práce a slušně se zeptal jestli mi zajede do husqvarny koupit řetězy a olej a hned se nestaví v ryb.potřebách pro zimní boty které tam mám objednané. A vše bez jediného žbrblání ;) Tak si představuji ideální polovičku ;)

Kubajz - Profil | Čt 5.11.2015 11:13:31

Moje žena je co se týká ryb tolerantní.Kolikrát až čumím co všechno snese:-).A těm co mají problém už s přítelkyní bych poradil,ať si rozmyslí si ji vzít.Po okroužkování jste v pasti chlapi;-) To už bude jenom horší.

sergej13 - Profil | Čt 5.11.2015 7:08:04

u.x.a. >> a nejmenovala se náhodou CATANA!!!!

honzina - Profil | Čt 5.11.2015 6:11:59

No je to s tou moji vyloženě boj,ale jinak je udělají i,hodná,pracovitá,ale jak slyší slovo ryba tak se ji udělá tma před očima a je konec

Sa(l)micka - Profil | Ne 3.7.2016 10:59:34

IchHabe >> Náh, to musí bejt ale koza.

drvoštěp - Profil | So 2.7.2016 8:57:37

Jirka R. >> K tomu návratu z lovu.Vždy když se vrátím tak něco ženě provedu.Zrovna včera.Barák naklizen a seděla zmakaná v křesle a čekala nějakou pochvalu nebo co ;) Tak než jsem odešel na jedno jsem procedil mezi zuby, a prach v zásuvkách (vzpomínka na vojnu) máš utřenej ? A už jsem nestačil utíkat.

carpkillerDan - Profil | So 7.11.2015 12:10:55

Sem tam jezdí

Méďa cl - Profil | Čt 5.11.2015 20:52:28

tady jsem manželka s dcerou a kamarádem a ještě jeden kapřík s dcerou

rarach - Profil | Čt 5.11.2015 19:06:00

Moje paní ví nejlíp kdy se mi chce na ryby, kolikrát musím i když se mi nechce.

splavek - Profil | Čt 5.11.2015 18:56:57

Mě je jedno co si myslí, jak se tváří, prostě se sbalím a jedu na ryby.

Martinbati - Profil | Čt 5.11.2015 18:48:13

otoš >> ja tam skoncil tiez. Preco by sa ostatni mali mat lepsie ? :DD

Kuban - Profil | Čt 5.11.2015 17:46:02

U nas je klid,mam rybarovu dceru ;-)

joch - Profil | Čt 5.11.2015 10:14:28

Základem je "udat" děti tzn. rozvozit po republice po dědečkách a babičkách ( ty chodící) a to jedno co je ještě "neudatelné" obstarávat alespoň 14 dní před plánovanou výpravou (přebalovat, vozit, krmit,nosit...:) a nakonec z toho neudělám víc jak 35 vycházek za rok počítám i ty kdy beru kluky sebou. To se neobejde bez ječení,krmení ryb klacky a nahánění podběrákem:) . A to člověk musí doufat, že neonemocní jak děti tak i ostatní zúčastnění:) jinak mám manželku hodnou a úžasnou:)

standas - Profil | Čt 5.11.2015 9:27:56

Když máš zásady je to v pohodě :-)

Mates PB - Profil | Čt 5.11.2015 8:40:55

Našel jsem si rybářku, pravidelně mě přechytává.

rybomil - Profil | Ne 3.7.2016 15:05:27

jinak manželky já mám rád, tedy ty cizí...

DaveX - Profil | Pá 1.7.2016 7:45:44

Moji, teď už manželku, rybařina chytla a strašně ji baví :) Co víc si přát :)

Loni první rok a zatím její rekord 67 cm a 6 kg :) Na svazovku to je super :)

Snad to pře svátky pokoříme!

papez - Profil | Pá 1.7.2016 7:40:26

Přítekyni mám fajn. Z 99% jezdí, i když občas nějaké to žbrblání je :-)

Kuban - Profil | Pá 1.7.2016 7:13:53

IchHabe >> To je jednoduchy.. :-)

Zlejšek - Profil | Čt 30.6.2016 20:51:30

Hola, já jsem v tomhle směru v pohodě. Ženu mám hodnou, s rybama problém není. Někdy jede se mnou, někdy mě pomalu žene z domu, když má pocit, že to ten den půjde.
Krom toho, hospody nevymetám, rodinu zabezpečím, na děti nekašku , tak ani nemá důvod prudit :-)

1568 - Profil | Čt 5.11.2015 20:52:20

Petr64 >> Nepřehánim!!!!Tuhle mi nechtěla ani donest kafe ke křeslu!!!!Že prej nejdřív oběd a kafe přinese až potom!!:-(((Dělá si co chce:-(((

vundu - Profil | Čt 5.11.2015 20:35:58

Martinbati >> jasna vec......obdobi treni nastesti netrva pouze par dni v roce :-))))))

fotojakes - Profil | Čt 5.11.2015 20:03:59

Já mám zlatou ženu s nekonečnou trpělivostí a to jí zkouším opravdu velmi často :-D Na druhou stranu pokud to okolnosti dovolují, snažím se jí brát sebou ať už jedu na výstavu, ryby, výlovy, nebo závody.

ladan1303 - Profil | Čt 5.11.2015 18:59:24

moje bytná mě posílá na ryby bez problému akorát za ta léta nepochopila jak můžu přijet z ryb utahanej když si tam jedu odpočinout

esoxboy - Profil | Čt 5.11.2015 10:48:49

ženatej nejsem ale polovička slyší ryby a je zježená jak vokoun dlouho trvalo než pochopila že pokud se nesmíří bude odejmuta to by prostě nešlo,a ty boje kuli přespávání venku no těžké to bylo

Sa(l)micka - Profil | Čt 5.11.2015 9:58:48

Huh, kdybych se měla ksichtit na drahou polovici pokaždé, když se jde vrtat do garáže ve veteránech, tak bych se uksichtila. Takhle se ho optam, co bude dělat, měnit a tak dále. Je nadšenej, když o to mam zájem - a když mu ještě s něčim pomůžu, tak je na vrcholu blaha. Je spokojenej, já taky, kor když sem tam zajede na nákup, nebo při těch pojížďkách kolem aut vyřídí něco pro domácnost...zkrátka pohoda.

bart.bm - Profil | St 27.10.2021 21:09:19

asi tak ...

megalodon - Profil | St 27.10.2021 20:40:08

Cejnek 2 >> To je pravda, ale jak říkám, téma nekonečné, tak třeba se to chytne. Jen tak mě napadlo pohledat jestli tady nějaká taková diskuze je, jelikož ty kecy znám z domu...

megalodon - Profil | St 27.10.2021 20:23:18

Zdravím všechny. Co takhle trošku oživit diskuzi?😉 Myslím že je to stále aktuální a nikdy nevyčerpatelné téma ...

Denny - Profil | Ne 3.7.2016 1:06:17

IchHabe >> Neni takova zenska,ktera tohle rekne,trochu divna?Mezi name,to radeji rozvod,protoze kdyz dava takova to ultimata,tak zitra to muze byt umyti nadobi,pozitri ta skolka atd atd :-)

brach - Profil | So 2.7.2016 8:16:46

mimmi >>
Na ryby?

drvoštěp - Profil | So 2.7.2016 6:28:29

My to máme vyřešeno jednoduše.Nakoupím, umeju nádobí, utřu prach, posekám zahradu.Natankuji plnou nádrž do auta, dám ženě 2000,-aby mohla jet na výlet a já můžu jít na hodinku k vodě.Není to ideální manželství ? ;))))))

IchHabe - Profil | Pá 1.7.2016 16:22:09

1975 >> To zní jako k navádění k trestnému činu. Nevím ale někdy jsem rád že nesedí za stejnou věc moje žena. Protože bych už dávno čichal kytky :)

rybomil - Profil | Pá 1.7.2016 8:04:13

No vždycky jsem si myslel, že je to jinak..... takže za mě rybaření je : " Hoši - bez bab ! " ( kurva hoši gutentag )
.
O svý 1. i pak 2. přítulce nemůžu říci půl slova, v tomhle tolerance na max. ( kromě občasné obavy o mé zdraví )

vaereckoff - Profil | Čt 30.6.2016 21:47:42

IchHabe >> trošku pozměnit slova a je to jak z Cimrmana o cestovateli Holubovi :D

LudoO - Profil | Čt 30.6.2016 21:05:43

Myslím, že všechny chytrý ženský své rybáře podporují neboť si uvědomují, že chlap kvůli tomu zanedbává cizí ženské, hospodu, fotbal a další radosti. A lépe i poslouchá. Ráno vstávám na ryby a žena říká, že mám jít spát. Jdu. Co mi zbývá.

klobonek - Profil | Čt 30.6.2016 17:49:30

LudoO >> 59 roků, mladej kluk, v nejlepších letech, to musí jít raz, dva :-) Božský Kája v tvém věku byl v nejlepších letech!!!

Bušák - Profil | Út 24.11.2015 20:05:49

pouzy >> a pijů a pijů a pijůůů a pak blijůůů

rapalla - Profil | Út 24.11.2015 17:36:45

brach >> Hele brachu po 46 letech to není žádná frajeřina, to funguje i po 27.
Nejhorší to bylo 0-10 to byly boje, pak už brnkačka, někdy až podezřele:))

Pstruh27 - Profil | St 18.11.2015 14:15:53

Mnohí z vá majú manželky rybárky - ja nie a asi ani nikdy mať nebudem. Čo sa týka rýb tak ma ale nijak neobmedzuje, maximálne ma slušne požiada či si nemôžem zmeniť dátum rybačky (pokiaľ má na ted dátum niečo svoje naplánované) - to je všetko. Som veľmi rád že mám takú manželku.

peeta@carp - Profil | St 18.11.2015 13:20:14

Ja som sa chce venovat kaprarine a dlhodobo byt pri vode ako J.Vitek , Stano Rafaj, P. šunes a iny. Realita je ina. Najlepsie je byt sam, bez deti prip mat len frajerku a clovek si moze chodit na velke vypravy . Teraz akurat tak mozem drzat hubu prip vyst si na par hodin zaprivlacovat alebo feeder. Dufam ze sa narodim este raz a zivot si zariadim plne inac.

kubsta - Profil | Po 9.11.2015 17:28:08

, V létě když je teplo a vezmem sebou i psi, tak jde a ráda, nejvíc jí baví hlídat splávek :) Teď na podzim už je na ní zima a remcá, že jsem furt v pejru ;)

hajnej 1 - Profil | Pá 6.11.2015 6:52:45

U mně v pohodě. Občas jede i se mnou. Daleko jednodušší je ale přemluvit ji k návštěvě hospůdky :-)

aleš vavřina - Profil | Pá 6.11.2015 6:51:52

sven >> Chlape mluvíš mi z duše, doma to mám podobné - no spíše téměř stejné. Upřímně bych aktuálně na ryby rád chodil častěji, ale dojíždění do práce je nekompromisní a ty děcka ryby vždy taky nějak přetlačí, ale o určité věci s dětmi přijít fakt nechci. Ještě takové 4 roky a bude zase více prostoru na ty potvůrky šupinaté. Pravdou je, že úplně vše je o kompromisu - někdy taky prostě musím zatnout zuby, vydržet odpolední nákup "nezbytných" hadříků, ale pak je volný večer kdy se manželka kochá novými kousky své garderoby a je ráda, že má u toho klid. S tou inovací vybavení to je taky pravda - hodně kolem toho mluvit aby bylo všeobecné povědomí o nutnosti nákupu nějaké novinky, nenápadně uvést jeden odstrašující příklad co to stojí (např. Shimano Stella) a je to doma, a třeba i na narozeniny nebo vánoce.

otoš - Profil | Čt 5.11.2015 21:18:35

vundu >> ...moje mě umí povzbudit, když ji vždy 10-tého odevzdám výplatu ...

1568 - Profil | Čt 5.11.2015 21:01:01

Martinbati >> To není k smíchu!!!!Odmítla mi přinest červy,že vaří oběd!Že si mám dojít do lednice SÁM!!!!!!!!!!!

Takira - Profil | Čt 5.11.2015 20:10:46

Valeri2003 >> Tak já kdysi slyšel větu: Vyber si, já nebo ryby. Ok, v pořádku, ty máš tenis, já ryby. Tak AHOJ. Nikdo mi teď do toho nekecá, ženská není, naopak mě na ryby tahá můj syn. Na to, že mu nejsou ani 3 roky ho to neskutečně baví. Přijde, postaví se přede mě a řekne "tati bibičky" a musí se jít. Je to 14 dní mi sebral lehoučký vláčák s důležitým pohledem a slovem chytnu. Jak to dopadlo? On chytil okouna, já nic. Snad mu to vydrží.

Lab - Profil | Čt 5.11.2015 19:59:52

Vzhledem k tomu,že moje lepší polovička je ještě o trochu rybožravější než já,problém nemám :-))) Horší,když su za hounochyta:-))))

otoš - Profil | Čt 5.11.2015 18:44:30

Valeri2003 >> ...již si nezachytáš....skončíš u plotny ( sporák) ....:-)))

Valeri2003 - Profil | Čt 5.11.2015 18:16:33

To je zajimavy,vsichni shani rybarku a me nikdo nechce :D :D jestli to nebude tim,ze jsem porad na rybach :D

rosin - Profil | Čt 5.11.2015 17:31:07

tak u me v pohode jen sem tam takove remcani to snad kazdy zna ale vesměs semnou jezdi i dcerky 10tilete rybarky tak je klid a je rada ze jsme z domu venku tak zustava doma jen se strarsim synem ale sem tam si vyjede s nama

Iza - Profil | Čt 5.11.2015 9:33:16

Nez prisly holky na svet, mel sem pravidelne cca 250 dochazek za rok. Uz pet let je to slabsi, ale porad jich mam vic jak 60. Vetsinou je zena v pohode a chape, ze jsem magor, cas od casu prijde samozrejme par vycitek, ale neni to nic hroznyho:-) vetsinou jde o problem v komunikaci:-) Kdyz se ptam jestli ji nebude vadit ze pujdu na ryby a odpoved, ze je ji to jedno apod. vim, ze budou po navratu vycitky:-)
No stejne si nemuzu stezovat, je to v pohode a vetsinou ani prodlouzeny vikend nedyva problem.
Nemenil bych a kyselej xist kvuli rybam vydam jen velmi, velmi zritka.