Čína - objednali ste uz nieco?

na ebay som v poslednych dnoch natrafil na sadu zaujimavych vyrobkov

hlasice zaberu s odposluchom, tak som sa ich rozhodol objednat jedna sa o sadu 4 hlasicov + odposluch + baterky + kufrik, vyrobca z ciny, cize tak k tomu aj pristupujem, tu na fore uz par ludi tieto halsice vlastni

http://www.ebay.co.uk/itm/301036204860?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

okrem toho sa pohravam s myslienkou objednat sonar, tiez cina, laka ma ta cena
http://www.ebay.co.uk/itm/WIRELESS-WATERPROOF-FISH-FINDER-0-6-40m-Wireless-Range-125KHz-Operate-Frequency-/181326103067?pt=UK_CarsParts_Vehicles_BoatEquipment_Accessories_SM&hash=item2a37e0c21b

cinska zavazacia lodka, ktora ma velmi nepresvedcila ale moznu ju niekto vlastni a vie napisat viac...
http://www.ebay.co.uk/itm/skyruleshk-F2-Work-Distance-200yd-RTR-RC-Fishing-Bait-Boat-Green-car-charger-/321143542982?pt=UK_SportingGoods_FishingAcces_RL&hash=item4ac5a594c6

ma niekto dalsie "vychytavky"?
Autor diskuse: neviscarp - Profil , 11.3.2014 všeobecné - náčiní, doplňky

Dědek - Profil | Pá 26.2.2021 20:26:37

Kruty PEPE >> A víš co je na tom největší sranda? Že tu silnou Čínu a to jak politicky, tak ekonomicky, stvořili západní politici a hlavně majitelé firem a nadnárodní koncerny, kteří byli natolik lakomí, že odmítali zaplatit i třeba v té squelé USA své vlastní lidi a výrobu raději přesunuli to té odporné Číny, aby ušetřili a napakovali si kapsy. Teď se jim to vrací. Čína se naučila vyrábět, stavět továrny, zaučila na práci lidi a teď je tam, kde se dostala.
Těžko jim to mít za zlé.
Kdyby se balíkaři nechrtili a měli alespoň desetinu hrdosti kterou tady Ty předvádíš a ubrali devět desetin ze svého mamonu, byla by Čína tam kde byla.
Chamtivost západních velkopodnikatelů, povznesla Čínu a Čína se dnes směje.
A já to mám řešit? Já se mám hrdě pyšnit, že nekoupím Čínský háček, nebo převlek přímo do Číňana za desetinu ceny, ale koupím tu samou blbost od Českého dovozce a přebaliče, za desetinásobek? Tak to určitě ne :-)))
Já jsem našim politikům i celé EU zcela u prdele. Nikoho z nich nezajímám, jen hledí, jak se mnou vyjebat. Tedy já na ně seru taky a zcela v klidu si počkám na levné zboží z Číny, které bych tady od překupníků koupil za desetkrát větší cenu. Nasrat :-))

mike1977 - Profil | St 2.12.2015 21:56:24

Tak...možná se pisatel přesně trefil.....jako by mi mluvil z duše....
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na chod vaší plně digitalizované a elektronikou prošpikované pobočky v našem krásném městě.....
Z kraje tohoto jinak pěkného týdne, jsem byl posílat balík. Operace pro komerčního občana zcela bezproblémová. Vejdu do pavilonu a vidím, že přepážka BALÍKY PŘÍJEM je prázdná, bez řady a bez pracovnice. V duchu jsem zajásal a jdu tedy rovnou na věc. Pracovnice se objevila v zápětí, takže všechno klapalo. Mno.. U prázdné přepážky mi však sdělila, že je tu nový vyvolávací systém "aby se nepředbíhalo a aby se vše zjednodušilo". Chtěl jsem ji v legraci požádat, ať si mně teda zavolá, ale nevypadala vůbec na to, že by se se mnou zrovna chtěla pářit a podobně, tak jsem raději držel balík. Řikám si - nevadí, mám asi 10min čas. Po vyslechnutí manuálu, kde že je ten stroj na losy a co mám zmáčknout, jsem opustil stanoviště a šel si k terminálu pro letenku.
S vypáleným číslem na čele běžím hned zpět znovu ke krmítku, protože tam stále nikdo nebyl. Posadil jsem svoji hubu asi 3cm od skla a usmíval se, jak jen to šlo. Byl jsem jasný vítěz a k nepřehlédnutí. Pracovnice u přepážky si mně teď už s lehce přivřeným levým okem prohlédla a sdělila mi, že TO číslo, co mám na svém výherním losu, je TO číslo, na které musím čekat, až se objeví TAM na některé tabuli nad ostatníma zavřenýma krmítkama. Po mé námitce, že přede mnou nikdo není a že tedy můžeme jít hned na věc, jsem ucítil i přes neprůserné sklo, jak se paní na druhé straně zvýšila teplota podle všeho na všech jejich místech a následujícím pohledem jsem byl vypreparován z vlastního těla, uveden do tekutého stavu a vypadalo to, že bych měl těma malinkými mezerami v dlažbě na podlaze odtéci ven z budovy a nechat se dobrovolně vypařit do atmosféry. Vzal jsem si tedy svůj balík, vycouval zpět a čekal až domácí dají gól a mně naskočí moje číslo. Pracovnice ústavu opustila židli a odešla..
A kurva... to mám za to, říkám si. K mému překvapení se však zhruba za minutu a 4 sekundy vrátila do ordinace. Jenže s outěžkem v podobě asi 20cm vysokého stohu dopisů. V první chvíli jsem si myslel, že si bere práci domů, protože pošta asi málo platí, nebo že si dělá prdel, což by asi z dopisů nešlo, ale omyl, myslela to vážně. Pěkně se uvelebila, možná si prdla a začala razítkovat, třídit, opisovat, razítkovat a zase třídit. Mezi tím se za mnou vytvořil shluk asi čtyř občanů, čekající na tutéž prosklenou zpovědnici. A stále se razítkovalo a třídilo jak ve sběrném dvoře. S ostatními čekateli na úkon jsme následně vytvořili nadávající celek nespokojen ých občanů a vzájemně jsme se doplňovali. Nekecám asi po 17. minutách ( !!!! ) pochrchlávání, pičování a kurvení, jsem já osobně začal cítit, jak mi na krku naskakuje žíla. A to vím, že se mně blíží restart systému. V 18. minutě šikulka z balíků naštěstí bouchla do poslední obálky a to mně zachránilo od vyvedení z ústavu pod dozorem. Takže jsem ten zasraný balík posílal asi 20 minut jen pro to, že se dopisy třídily a razítkovaly v sekci balíky příjem. To je přece logické, ne?
Dnes, v jinak sympatický pátek, asi kolem 15. hodiny, jsem si řekl, že si zkurvím víkend opětovnou návštěvou katastrofického ústavu zvaný pošta a vyzvednout si peníze složenkou. Vybavil jsem se na cestu jednou velkou štamprlí slivovice a práškem, co dávají bizonům aby někoho nepotrkali. Ještě že jsem tak udělal. Narazil jsem na dav čekatelů, kdy půlka stála na chodbě a druhá, polomrtvá půlka, seděla na zadku uvnitř v jámě lvové a hypnotizovala tabule s pořadím, podobně jak to dělá kobra při lovu králíka. Dohromady cca asi 15 lidí. Z čísla mého terapeutického kupónu jsem pochopil, že mám před sebou asi 10 kolegů pacientů. Ale dal jsem si závazek, že nevyměknu aspoň 15 minut, což by na hotovostní operace - dle zvoleného levelu obtížnosti na terminálu a počtu lidí, mohlo stačit..
Jenomže opět kurva fungovala jen jedna jediná posraná kukaň. To je prostě neuvěřitelné. Kdy jindy, než v pátek odpoledne asi může být špička? Asi v neděli v 9 večer.. Uběhlo cca 10 minut a z řady zmizeli pouze dva nešťastníci. Takže mi to v lepším případě vycházelo asi na půl hodiny. Kdybych měl doma slíbený šuk, tak s takovým časovým rozpočtem si ho můžu před poštou tak leda vyhonit na dobírku. Nehledě na to, že hrozí, že než se dostanu ke krmítku, tak mi venku na autě propadne technická. Vrcholem všeho bylo, že se v jiném, do té chvíle volném okýnku, objevila další pracovnice terária a vypadalo to, že se to zrychlí. Víte co se stalo? Hovno. Sedla si na židli, stáhl a žaluzie a začala co? No přece kurva třídit stohy dopisů.. chacháááá !!! To byla poslední kapka. Zahodil jsem letenku na podlahu a odešel jsem do prdele a ještě možná o kus dál. Má smysl si stěžovat? Komu? Ženským co tam sedí za pár drobných? To těžko. Řediteli? Hm hm. To vyřeší jedině Chuck Norris.

tragy - Profil | Ne 21.2.2021 8:50:16

Asi tak

drvoštěp - Profil | Ne 4.6.2023 10:07:03

haas >> Tak jsem dnes natočil slíbené video s klipem z Číny. Za kamerou stařeček, tak snad to bude vidět.

palkoxxx - Profil | Čt 16.9.2021 6:41:43

Ako nič v zlom túto diskusiu mám ako obľubenú lebo sme si tu dávali tipy na dobré vecičky ale už pol roka tu riešite to posra*e DPH atd atd to DO KEDY ???????????????? ... pre boha veď viete čítať, či každý tu bude písať to iste dookola ????? ja objednávam aj naďalej a žiadny podotýkam ŽIADNY problém !!!!!!!!!!

otoš - Profil | Pá 8.2.2019 12:19:39

...moje korespondence s čínským výrobcem umělých nástrah...
Má hrdost mi nedovolila, abych komunikoval v angličtině a tak jsem se naučil čínštinu (mandarínštinu).
Ale pořád mi nejdou jaksi počty...Objednal jsem 100 ks gum (kopie Gunki) a včera jsem musel jet do Hamburku pro lodní kontejner.

Zdenál1 - Profil | Čt 11.3.2021 21:59:21

Nedávno mi přišel tento kousek tak pokud někdo shání super naviják na přívlač ta kdyžtak koukněte natočil jsem k tomu krátkou recenzi a mám tam i další věci co mám poslední dobou z Alíka tak třeba někomu pomuze ve výběru ... nejsem žádný profik tak se předem omlouvám za amatérskou kvalitu projevu🙂

pepson - Profil | Pá 26.2.2021 18:37:52

Kruty PEPE >> Jeden spomb mám originál za 14 Euro, ak si si nevšimol. A nie som presvedčený, že vývoj stál miliardy, aby to museli za tých 14 predávať, nie je to raketoplán. Nepreháňaj to s tým moralizovaním ;-)

stormandnature - Profil | Út 12.11.2019 19:39:12

Číňan dneska zaválel. 😄

Gloton - Profil | Út 9.12.2014 20:10:07

Často se tu objevuje témata ohledně nákupu v cizině a u nás ve spojitosti s podporou českých výrobců a obchodníků atd.
Dovolím si také se k tomu vyjádřit.
Smysl o tom uvažovat má význam jen v případě, že půjde o nákup výrobku zdejšího domácího výrobce. Pak ty peníze zůstanou tady u nás a dostane je někdo, kdo vytváří nějaké reálné hodnoty.
Jakmile se jedná o výrobek z ciziny, je v podstatě lepší, nakoupit za minimální cenu, jedno odkud. Tím, že ho koupím dráž, od českého prodejce, se stane jen to, že peníze, které by mi jinak zbyly a mohl bych za ně udělat další nákup, takto předám tomu českému prodejci, který je pak utratí místo mě. Vlastně je jen předám někomu dalšímu, kdo nevytváří žádné hodnoty, aby neumřel hlady.
To je můžu rovnou vzít a dát prvnímu bezdomáči, kterého potkám.
Ale daleko lepší bude, když si je tím, že nakoupím levně z ciziny, nechám k vlastní spotřebě a půjdu je utratit třeba do bordelu. Peníze budou utraceny tady u nás v republice a užitek z toho budu mít i já :-))

nofish - Profil | So 2.12.2023 1:47:47

karlak >> kašli na náhrady. Udělej si registraci na Ali a nakupuj tam. Deset let a vždy v pořádku. Akorát jak říkal kolega. Nemá kupovat u piva v hospodě, to pak koupíš strašné blbosti co ani nepotřebuješ. Jednoduše nesmíš uložit kartu do telefonu. To tě pak donutí to nechat až na později, protože ji musíš vyndat z kapsy a opsat tu hromadu čísel :-)
A majlant neutratíš, to se neboj. Co se ti líbí nacházíš do košíku a stejně to pak objednáš jednou za čas až si fakt rozmyslíš co potřebuješ a co jsi jenom chtěl.

clarence - Profil | Po 6.3.2023 19:57:57

Medusa >> Asi takhle dva roky nic jiného nepoužívám 👍

Zdenál1 - Profil | Čt 8.4.2021 0:39:07

Ahoj , přidávám tentokrát něco z bižuterie. Testoval jsem chemická světýlka a už chápu i proč tolik rybářů kupuje háčky zrovna od Hirisi... můžu jen potvrdit že první dojem super a ty Cranky se liší jen minimálně od Kordy:-) Více ve videu ...

Medusa - Profil | So 20.3.2021 11:04:09

zde je foto tak jak vyzkousim dam vedet))))

PetrZ - Profil | Ne 1.11.2020 9:27:11

nofish >> neznám konkrétní firmu ani historii jejich vývoje a výroby, ale už jsem zaregistroval několik ech "českých" výrobků, kdy číňan vyrábí tisíce a možná miliony nějakých výrobků a český firmy je nakupují za hubičku a tady potom zboží přebalí a prodávají xkrát dráž. A samo že zboží vydávají za originální český výrobek. :-(

RAJA - Profil | Čt 1.10.2020 19:10:22

Kappa >> To akože nechat olovo naschvál vo vode? To asi patríš k tej bande čurákov, tzv. moderných kaprolovcov, čo kurvia to, čo ešte neni skurvené.

Rudy16 - Profil | St 3.5.2017 12:52:05

Straspytlik69 >> Problém to není, stejně jako není problém napsat větu a vyzvat tím další, aby přidali svůj názor. Proč každý kdo položí dotaz či rozjede diskuzi má být konfrontován nějakým morousem, kterému to vadí, od toho snad diskuze jsou a kdo to nechápe, ať na ně nechodí, v lepším případě ať nechodí mezi lidi vůbec. To, že někdo napíše "koupil jsem si čelovku, nevím jak to bude s výdrží" není pro mě relevantní rada ke koupi. Takřka vše se tu řešilo, nicméně čas plyne a doba se mění, proto je třeba informace aktualizovat a neříkat dokola "to už tu bylo a je těžký zadat slovo do vyhledávače".

Gloton - Profil | So 29.11.2014 16:02:20

007krivanek >> Je moc hezké, že nám tu napíšeš o tom, jak jsi našel spolehlivé obchody pro nákup z Číny, když na konkrétní dotaz na ně pak napíšeš v podstatě "najděte se ji sami, mě to stálo dost času" a nezapomeneš moralizovat o tom, že bychom měli podporovat nákupem české výrobce.
S tou podporou našich domácích výrobců souhlasím, tak nám taky napiš, kdo ty "blbosti" co si z Číny objednáváme, tady u nás vyrábí. Nenapíšeš.....protože nikdo. Vyrábí se tu snad jen zátěže/olova a dá se koupit pletenka u nás spletená z dovezených materiálů. Já o ničem jiném nevím, tedy z toho sortimentu, o kterém se tu povětšinou bavíme.
Tvoje světácké zkušenosti a rady ohledně dohody o dopravě zdarma s DHL jsou nám také hodně platné, když mi tu vesměs všichni nakupujeme drobnosti po jednotlivých kusech z Aliexpressu a nikoliv desítky a stovky kusů na kšeft/do výroby z Alibaby.
Dokonce si dovolím tvrdit, že pro naprostou většinu je to jen podružná forma zábavy. Člověk je takovej uspokojenej, když si koupí nějakou pitomost za 1/4 ceny, za kterou mu ji vnucují zdejší překupníci.....ten pocit vítězství je k nezaplacení :-)) , i když by pro nás nebyl problém koupit to normálně tady u překupníka.

nofish - Profil | Po 22.1.2024 9:32:01

Medusa >> na Ali máš jasně dané, do kdy máš otevřít spor. Pokud zboží nedorazí, nebo není v pořádku. Za roky, se mi nikdy nestalo, že pokud je něco špatně, nevyšel by spor v můj prospěch.
Jo, pokud se necháš ukecat prodejcem a propadnou dané lhůty, je to něco jiného. To ale není chyba Aliexpressu.

fejfis - Profil | Ne 23.4.2023 6:58:17

Zavážecí lodička D16 GPS. Zatím funguje spolehlivě.

ČÁP - Profil | Po 3.8.2020 20:59:34

ceczubr >> kdo neuznal? prodejce nebo "AliExpress' Judgment"?
Měl jsem taky jednu objednávku z března, co nepřišla, tak jsem otevřel spor, že zboží nepřišlo, a odpověď prodejce byla, že to je problém "local post office". Tak jsem po nich chtěl, aby mi napsali, která místní pošta mi to měla doručit a chtěl jsem číslo zásilky u místního doručovatele, abych to mohl u ní reklamovat. Mlčeli, nic jsem neobdržel a po pár dnech vstoupil do sporu Ali judgment a vrátili mi vše.
Nakonec mi zásilka dorazila v půlce července :o, tak jsem prodejci psal, že mu pošlu peníze - odpověď byla, že nic nechce, že bude rád, když mu dám dobré hodnocení.
Dle trasování zásilky bych tipoval, že problém může být více na straně naší ČP, než Číňana.

mike1977 - Profil | Čt 30.4.2015 19:44:13

Jak malí kluci.
Nebudete věřit, ale na ryby nosím stabilně 2x skládačku 10 cm (kapsa, batoh).
A Navíc, jak někteří říkají nepoužitelný nůž na opasku, který, ať budete říkat cokoliv, udělá víc větší práce, než malý. (u podle čepele (AUS8A super) Micarta držák :-)))) S nožem, ostrostí, ergonomií...prostě zatím u mě top nůž. (Ano, prošlo to bez cla...jako Kitchen knife :-)))

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Hunting​-knife-Camping-knife-Brandon-M2-AUS-8-Blade-Materia​l-Mike-Ta-handle-Outdoor/32263916582.html?spm=2114.​32010308.4.53.hmwObV

Ano, všimli jste si, že délka čepele (a to myslím, je z důvodu exportu-celnice u nich), vždy je na max 9,9 cm !!!!???

Zde foto ze dneška.

1mirda2 - Profil | Pá 22.3.2024 15:18:18

Dnes z Amazonu Rybářské hodinky.Casio ws 1200h.V ČR již nejsou.Teda má je jeden prodejce za 3200kč takže překupník.Na amazonu za necelej litr.Doba dodání 14dní bez cla a dph.Odkaz již nefunguje ale je tam jinej prodejce s podobnou cenou.Pásl jsem po nich rok🤣

Eruve - Profil | St 24.1.2024 13:21:37

Za ty prachy jsem to tam nemohl nechat, fb jde krásně narovnat nad párou, ještě počkám na krimpy ale ty mám od jiné firmy. Značka Hirisi patří na alíku mezi ty lepší a ověřené. U nás by mě to vyšlo na 600-700 stovek jelikož tu se to prodává po 10ks 80-100kč za obratlíky apd.

nofish - Profil | Po 22.1.2024 17:15:43

Qutar >> Číňan ve fabrice, respektive raději nechceme vědět příslušnost k nějakému etniku, už nechce dělat za hrstku rýže. Už chce dvě.
Pořád je to pro mě lepší než zdejší překupníci s 3-4x vyššími cenami, kteří mi stejně žádnou záruku a servis neposkytnou.
Je zajímavé, že prodejci na Ali jsou schopni alespoň pořádně uvést popisy zboží, pořádně to prezentovat. A recenze uživatelů z celého světa nejsou k zahození. Doba dodání se často neliší od českých e-shopů :-)

Qutar - Profil | Po 22.1.2024 10:38:00

Schvalne sem se dival kdy mam prvni objednavku na Aliku a je to unor 2014 dal uz to nejde dohledat(history je asi jen 10let).Nikdy se mi nestalo, ze by pri obcasnem nedoruceni nebo pozdejsim doruceni nevratili prachy a kdyz se chtel prodejce dohadovat tak okamzite zasahl nekompromisne Alik a prachy vratil. Ale 99% nakupu je bezproblemu.Nekdy se stane ze neco objednam a sem sklamany ze je to mensi, trochu jine a pod. Ale vetsinou to byva moje chyba, ze se nepodivam presne nebo na foto v recenzich.

drvoštěp - Profil | Ne 21.1.2024 17:48:56

Medusa >>Kopie Van staalu ? Nevyhazuj peníze za píčoviny 🙊🙊

1mirda2 - Profil | So 3.6.2023 5:03:08

Včera pošta něco pro synovce co se učí rybařit.Doba dodání 6 dní.Jen naviják již podražil dával jsem za něj 120kč.
https://www.aliexpress.com/item/1005005066184520.html?
https://www.aliexpress.com/item/1005005058186450.html?
https://www.aliexpress.com/item/1005005488365398.html?

ceczubr - Profil | St 5.4.2023 12:43:48

Objednáno 16.3. včera doma.

Medusa - Profil | Po 6.3.2023 18:17:12

ahojte tu je foto dnesni zasilky a i plasticke olovo jsem tam vzal na test kamarad na Morave vytahl na ty hacky 18kg kapra takze fakt drzi))))

1mirda2 - Profil | Čt 2.6.2022 11:15:07

Pošta se překonává.Doba dodání 8dní.Čelovka s červeným světlem.Jde sehnat v Dek stavebninách za cca 120kč pod značkou Emos nebo jinde pod značkou Sencor.Háčky beru již roky jsou super.Řetízkovej swinger 3ks v balení za pakatel.
https://www.aliexpress.com/item/1005002578336806.html?

https://www.aliexpress.com/item/32950668325.html?

https://www.aliexpress.com/item/32829922211.html?

nofish - Profil | St 11.8.2021 20:40:50

RAJA >> tobě chodí věci z číny dolámané a doebané? mi teda ne. Naštěstí, zatím. Za ty roky nikdy nic rozbitého, co pamatuju. On to číňan většinou balí dalek lépe než naše e-shopy.

Dědek - Profil | Pá 26.2.2021 20:14:05

Kruty PEPE >> koukej. Asi tak. Proč bych si měl koupit 10 karabinek od slavného koulís za 68 kaček, které jsou stejně vyrobeny v Číně, když si jich za tu samou cenu, můžu koupit 100? Co se týče rybářské bižu, nakupuji jen na Ali. Odmítám platit nekřesťanské peníze za takové blbosti, které vyjedou z Čínské továrny u našich koulís producentů. A to nemluvím o jiných desítkách položek. Jeden nákup na rok rybařiny na ali a mám ušetřených až dva litry. S politikou to nemá nic společného.

pirda - Profil | Pá 26.2.2021 20:11:33

Kruty PEPE >> Jaké máš auto???Televizi???Lednici???

hank - Profil | Ne 7.2.2021 12:45:07

mlíčnák >> ty ses blbej az to mlati dverma. vis co neco ti doporucim vyhazej vsechno ale uplne vsechno co mas doma z ciny a taky co vyrobili cinsky stroje . moc zvedavej co ti doma zbyde.

Batuta - Profil | St 3.2.2021 19:34:25

Carper_Andrew >> Já mám naviják na ruční pohon, takže nijak.

Specialista - Profil | Ne 22.11.2020 20:26:59

Ale houby. Většina z nás chce ušetřit. Číňan umí překvapit mile ale zrovna tak nemile. Kdo objednával víckrát, může jen potvrdit. Je třeba umět přijmout oboje zkušenosti..

antony - Profil | St 24.4.2019 17:48:57

jirka Rybář >> všechny moje čelovky, které svítí dobře ve dne, svítí v noci ještě líp než ve dne...

Knedla12 - Profil | St 5.12.2018 13:26:41

Šela123 >> Mně se podařilo koupit víno s korkem a světě div se, korek jako korek! :)
Musíte mít teda i správné víno, on třeba krabičák nebo Frankovka z plechovým víčkem moc kvalitního korku nabídnout nemůže :)

Flaška vína vyjde stejně jako Fox korek a navíc bude možná spokojená manželka. Hezký den :)

Purista - Profil | St 6.6.2018 10:55:23

Ahoj,

objednal jsem si krabičku 100 háčků za 1.07 dolarů i s poštou. Vzal jsem si několik krabiček. Háčky jsou fajn, ostré bez kazů s nějakou lesklou povrchovkou. Na kuží se při táhnutí zachytávají dobře. Na bežné chytání dle mého uplně dostačující. Mají ale tělo ze silnějšího drátu - oproti takovým těm vlasovým, snad je to z fotky rozpoznatelné. Krabička je obyčejná, ale poslouží. Za tu cenu by si člověk nekoupit v rybářství ani gumičky.. :d

https://www.aliexpress.com/item/100PCS-Fishhooks-Se​t-Box-Carbon-Steel-Fishing-Hook-Fishing-Hooks-with-​Hole-Carp-Fishing-Tackle-10/32823488576.html?spm=a2​g0s.9042311.0.0.27424c4dUEEyFf

Nemá někdo odkaz na kaprářské, nějaký mix na různé druhy montáží? :)

S pozdravem,
Pur

P.S.: Lajkněte mi to prosím! :)

Purista - Profil | Čt 26.4.2018 16:32:37

Zdravím,

tak se podělím o zkušenost s nákupem z čajny. Zkusil jsem si koupit kapr pruty, trojdíl 3.6 m a 3 lb. Po objednání přes Fed ex za asi 30 dolarů to vyšlo na 2800, což bylo srovnatelné s cenama u nás. Od téhle značky jsem měl ale už vláčak, kterej je perfektní a tak jsem si říkal, že to zkusím, protože mi přišlo, že prodávaj dobrý věci. Jenže jak se občas stává, spadlo to do cla. Strýček Zhou Jing tam totiž místo "gift" zaškrtl "sold commercial" za což ho budu proklínat vždycky, když ty klacky vezmu do ruky, hah. No co víc dodat, pruty jsou to fajn, zpracování je bez chyby, očka jsou pěkně udělaná a nic nekřupe. Na těch fotkách jsou na pruty zrníčka, tak to je bordel z pampelišek - sry bylo to všude. Pocitově jsou fajn, ale já nejsem žádný profík, takže to nemám moc s čím porovnávat. Spodní očko je 50 mm a ostatní menší jsou pod úhlem, jako to bývá u některých dražších prutů. Blank je matný, tenký a pocitově oka.

Tato koupě byla neštastná, protože jsem dal celkem za pruty 3850. Celníci si řekli asi 600 za DPH. Celní deklarace - papír, kterej za vás musí vyplnit soukromá firma ve foaje celnice (mimochodem pěknej ojeb na lidi), tak za ten chtějí 300 a musí to být vyplněné pouze strojově na jehličkovce. A pak parkování na letišti asi 150. Jeden prut tedy vyšel na 1925 kaček s tím, že jsem byl na letišti asi půl den, než jsem to celé oběhal. Neznal jsem to a tak sem tam trochu bloudil.

Za ty prachy sem mohl určitě koupit něco lepšího z UK.

Každopádně pruty přišly perfektně zabalené ve vodovodní plastové trubce. Není na nich jediná vada a když by nepadly do toho DPH, tak bych byl spokojený. Váží asi 335 g, což je u trojdílu takový průměr.

https://www.aliexpress.com/item/2PCS-Lot-SeaKnight-​MaxWay-Smart-Carp-3-6M-Carp-Fishing-Rod-3-Sections-​Lure-Weight-3LB/32783668586.html?spm=2114.search010​4.3.43.39f62f604oNvwR&ws_ab_test=searchweb0_0,searc​hweb201602_4_10152_10065_10709_10151_10344_10068_57​22815_10342_10343_10340_5722915_10341_5722615_10697​_10696_10084_10083_10618_10304_10710_10307_10302_57​22715_5711215_10059_308_100031_10103_441_10624_1062​3_10622_5711315_5722515_10621_10620,searchweb201603​_15,ppcSwitch_5&algo_expid=8097a178-1f00-4931-aa1d-​824f85706437-5&algo_pvid=8097a178-1f00-4931-aa1d-82​4f85706437&priceBeautifyAB=0

Pokuď budete někdo kupovat něco dražšího, tak si od čonga nechte předem poslat fakturu a nadiktujte mu tam "gift, free of charge, no commercial value". Toto mi poradili na fedexu, bokem neofiko. A pak se snažit to maximálně rozdělit. První prut mi prošel bez daně. Tyhle dva to chytly, protože už to asi bylo velké.

No nic, prostě tyhle čínské věci jsou trošku bojovka a s tím do toho všichni jdem, že nevímce co dorazí atp. Kdyžtak dám vědět, jak se s nima bude tahat.

Gloton - Profil | Pá 8.7.2016 18:56:21

Peter36 >> Nějak nerozumm tomu, o co ti jde. Prodejce, který ti napsal, ať tedy zboží vrátíš a on ti vrátí peníze označuješ jako "žlutého chcípáka" atp.
To je snad naprosto normální, že při reklamaci vrátím zboží a pak dostanu peníze....je to normální jak v ČR tak v SR tak i v celém civilizovaném světě.
Tak jako ty, "koukejte mi poslat peníze a já potom (možná....) vrátím zboží" se chovají právě ti vychcánkové, se kterými mají všichni prodejci své zkušenosti.
Že se výrobek pokazí, nebo je to prostě "křáp", se stává......a když objednáváš z Číny, je snad jasné, že případná reklamace obnáší i zaslání zboží zpět do Číny. Tak tu nepiš takové nesmysly a nekydej sprostoy na prodejce, který po tobě vyžaduje naprosto normální civilizovaný průběh reklamace.

tuzemak - Profil | Čt 17.9.2015 14:42:13

venca1 >> ta unese hodně.o)))

nofish - Profil | So 7.3.2015 18:05:11

thalio >> diskuze je od slova diskutovat. pokud nás baví, diskutovat o podvodnících, co se snaží uvést lidi v omyl a prodávat jim kopie, s tím že doufají, že kupujícímu nedojde, že se jedná o kopii, tak diskutovat budeme. Už proto, že to může někomu pomoci, aby nebyl uveden v omyl a podveden....

pslany - Profil | Út 9.12.2014 19:04:30

jejich nebo našeho času? :)

ROMIČEK - Profil | St 17.4.2024 11:10:08

Dnes dorazili rychlospojky od Hirisi. Slušný materiál, pekné prevedenie, A myslím že za +/- osem eur aj výborná cena

drvoštěp - Profil | Po 15.4.2024 20:07:05

bart.bm >> Ty, vypadá to super. Je nižší, tlustší. Taková jako by masivnější. Na pohled jak prdel na hrnci. Jen ještě ,,vytuním" šroubek. Na konec závitu dám kapičku z tavné pistole abych zabránil náhodnému ztracení.

nofish - Profil | Čt 14.12.2023 18:03:11

drvoštěp >> ten Kaufland je taky jen virtuální tržiště. Zapomeň na to že to prodává Kaufland a pak to v nějakém vyreklamujes.

drvoštěp - Profil | Po 27.11.2023 13:31:33

Kluk objednal brusné kameny a no name knife. Cena cca 200+-. Je překvapenej kvalitou.

nofish - Profil | Ne 12.11.2023 18:14:24

booster >> o tom to je. Jestli jsi rozklikl jeho odkaz, nemá to s Aliexpress nic společného. Tahle stránka je už od pohledu nesmysl a koupil bych tam asi tak nic :-)
Já to tu psal už víckrát. I na Ali se kvalita platí. Ale je levnější než u nás a občas několikanásobně.

drvoštěp - Profil | Út 15.8.2023 8:26:20

Slavíček >> U firmy Hirisi nebo jak se to píše v 90% nešlápneš vedle👍

Alda - Profil | Čt 1.6.2023 20:52:06

Kdyby někoho zajímalo jaká jsou střeva baterie "12000mAh" dodávaných k Ali bait boatům. Takže ta baterie má podle mých propočtů reálně 8000 mAh.

drvoštěp - Profil | Čt 1.6.2023 13:18:48

Dnes došlo po 14 dnech. Nahazovací klip na zakrmovací prut. Jsem zvědav jak to bude fungovat😆😆😆 https://a.aliexpress.com/_mKuJ0kk

jetam - Profil | Čt 18.5.2023 9:42:02

...

nofish - Profil | Ne 14.5.2023 14:52:13

ukara tuka >> to říkám příklad co se mi stal jednou a jak jsem to vyreklamoval. Nakupuji tam hodně a SMS od České pošty mi chodí dost často. Nereaguji na ně
Jsou to zloději a jen zkouší. Už aby tu pseudofirmu zrušili. Tragedie.

rv - Profil | Čt 30.3.2023 19:24:42

Dobrý večer. Předevčírem před půlnocí jsem loďku objednal z odkazu od pepého jak jsem psal níže a dnes odpoledne loďka dorazila PPLkem . Vše v pořádku. Ještě jednou všem děkuji za pomoc a Karlosonovi za další pomoc kterou mi poskytl ohledně baterií. Ať se daří

kut - Profil | Čt 2.2.2023 20:00:21

lecoun >> používám už jenom háčky od této firmy. Za deset se ohnul jen jedinej a tahal jsem na ně loni i amury přes 10 kg

drvoštěp - Profil | Út 7.6.2022 13:11:28

Bomber76 >> Ty mám taky. Super👍 Jen mám problém. Ty z Číny se pomíchali s foxáckejma ( 10kusů /170,-) A teď jsem v pérdeli😆😆😆😆😆😆😆😆

kut - Profil | So 8.1.2022 19:13:06

nofish >> nakupuji pravidelně 4 x za měsíc a zatím jsem nic nevyplňoval. U prodejce platím DPH i dopravu a nemusím se tady o nic starat a vše s číny.

moreno - Profil | Čt 29.7.2021 12:59:29

xr125l >> value added tax čo je daň z pridanej hodnoty - DPH

Zdenál1 - Profil | Po 22.3.2021 20:17:00

Ahoj, chlapi vyzkoušel jsem ze zvědavosti takový menší pokus jak se rozpouští levné PVA sáčky z AliExpressu při dvou různých teplotách tak pokud Vás bude zajímat jak to dopadlo ...pozitivní je ze se opravdu rozpouští 🙂 více najdete tady

Medusa - Profil | So 20.3.2021 17:53:04

samotář >> jinak objednavam z rybariny vicero veci ta velka civka snury zlute je 0,58mm na 75kg udajne ale uvidime co a jak v sezonu

mart1k - Profil | Út 2.3.2021 7:23:33

skor na pobavenie ale mozno niekoho inspiruje, dokonala praca fotomontaze, nemyslim ze niekto z nich aj drzal tie podberaky
https://www.aliexpress.com/item/4000474203672.html?

a topo je ten dedulo :D :D :D

stormandnature - Profil | Pá 26.2.2021 20:15:36

Kruty PEPE >> když vedle sebe postavím dvě naprosto stejný raketky (třeba, dosaď si co chceš) a o jedný z nich řeknu, že je vyrobená v číně, tak si určitě vybereš tu druhou. Ale ta je dražší, má třeba potisk a světe div se, taky je vyrobená v Číně.

mzxy - Profil | St 20.1.2021 14:49:16

Krupito >> setkali, u některých výrobků je tato informace uvedena, jak na ali tak na ebay
ale o nic nejde, trh to vyřeší....a čr pro čínské obchodníky není zajímavá, stačí se podívat na recenze kdo tam nakupuje převažují rusové , kteří na rozdíl od kalouska nechtějí číně vyhlašovat válku...

pajagogo - Profil | St 18.11.2020 20:59:57

Rudy16 >> to asi ne, ale zas když si vemu, že tady koupím 100 metrů vyzkoušenýho a kvalitního vlasce místo za 12 kč vod číňana za 22 korun vod čecha tak myslím že ten rozdíl je zanedbatelný vzhledem k tomu že tady vím co sem si omakal, odzkoušel na krámě a koupil, pokud ho ovšem nenakupuješ kilometry ročně

simak.cz - Profil | St 17.6.2020 21:06:45

tandem >> Stejnou službu udělá i normální silikonový kroužek na pelety. Já do něj dávám rohlík běžně. Úplně jsem ho přestal napichovat na háček. V tom kroužku déle vydrží a háček je volný.

venca1 - Profil | Čt 30.4.2020 10:27:15

*Majo >> Kup si doma za 20 ojro švédskou Moru, a nemusíš tahat nic z Číny..-)

1mirda2 - Profil | Ne 1.3.2020 8:40:13

Tak tuhle čelovku na hlavě moc dlouho neudržíte.To je dělo 100w.Trochu pro usmátí.Někde má jistě smysl.Ale kolem prutů to néééé.A k tomu 12v baterku.

https://www.aliexpress.com/item/32762095794.html?mp​=1

drvoštěp - Profil | Ne 26.1.2020 21:06:44

😂

vaereckoff - Profil | So 25.1.2020 10:40:43

Specialista >> tak to čekej odpověď, že jsi měl asi štěstí :D jinak to jsou smejdy :) který oni nevyzkouseli, ale znají někoho kdo to vyzkoušel :)... Kaprari.. Jak nemaj mikinu s Liškou, nelezi na harisonu s višní matrací, signalizaor nehraje lambadu a oběd nejedi z panve s opicí... Nejlépe královský toust :D tak to nefunguje.... :)

nofish - Profil | So 16.11.2019 10:09:11

Dnes jsem se opět pobavil.
https://www.chytapust.cz/Svitilny/Silverpoint-Lucer​na-Moonlight-150-Tent-Light
https://www.aliexpress.com/item/32872969715.html?
Jinak ale za tu čínskou cenu výborná lampička na povinné noční osvětlení, nebo do stanu. Mléčné sklo. Voda se do toho na dešti nikdy nedostala. Desítky hodin svícení na 3AAA a pořád svítí.
Dělá se i nabíjecí.

samotář - Profil | Út 2.7.2019 20:59:13

Tak před časem jsem obdržel https://www.aliexpress.com/item/32904226268.html? a konečně s ní mám něco odsvíceno. Za mne velice slušný výrobek. Výdrž baterii zatím ok. Režim bílého světla vlastně ani nepotřebuji (levé tlačítko - pokud je čelovka na halvě), Červená dostatečně svítí ,tak na dva tři m - k tomu vidět kde co je, je to falne - neruší ryby a ani bzuci nejsou aktivní, Zelaná svítí podstatně více akční rádius tak kolem 7-9m jak na co. Háček s červenou i zelenou jde navázat jen si člověk mosí zvyknout na jiné barevné spekrum - zkreslené barvy. Zelená neplaší ryby ale je intenzivnější a tak ryba reaguje na prutčí pohyb hlavou ale plynule bez úleku. Hmyzáci zelenou vidí a reagují na ní ale podstatně méně než na klasickou bílou. Tolik prozatimní postřeh

Obrfišlař - Profil | Út 25.6.2019 17:31:50

RAJA >> ja myslím, že to je tento wobler: https://www.aliexpress.com/item/32889934334.html

Dědek - Profil | Po 1.4.2019 17:38:16

luhalu >> tady nikdo nemá rád facebook... :-(
Nechme ho hloupým a dětem. My máme MRK a kdo se tady slušně zeptá, vždy se dozví a nemusí listovat stovkami stran...

ČÁP - Profil | Po 18.3.2019 11:40:55

Joe Smoker >> Test všech tří variant, vlasec, fluocoated, 100%FC ... https://1url.cz/aMRyP

RAJA - Profil | Čt 14.3.2019 19:20:34

drvoštěp >> je to pohan nech ho :-)

bigharrisson - Profil | St 9.1.2019 13:53:10

Snad nikoho neurazím linkem na super bivak pro dva (313x277*150mm, vodní sloupec5000mm), neb není z Číny přímo, ale oklikou přes Anglii. Do konce ledna platí sleva 20% takže je za 99 liber, tj. cca 3.000 Kč. Poštovné je zdarma a lze platit přes paypal. Mám už ho doma pro kámoše, ale přišel mezi svátky a ještě jsem ho nevybalil, každopádně je v luxusní tašce a matroš působí na omak prvotřídně
https://www.anglingdirect.co.uk/advanta-protector-e​xtreme-2-man-bivvy-57220

Cardinal - Profil | Čt 6.12.2018 18:19:25

Šela123 - 5.12.2018 13:20:57 : idem tak okolo a vraj zháňaš korkové tyčinky. Spomenul som si, ako som dávnejšie potreboval odvŕtať korkové zátky na opravu rúčky. Pomohli mi mosadzné nábojnice zo strelnice. Je potrebné ich na otvore len nabrúsiť, kúpiť korkové zátky na sudy a točivým spôsobom aj pomocou kombinačiek vyrezať otvor. Tyčinka zostane vo vnútri, tiež ju točivým spôsobom vytiahnuť, u hrubších priemeroch zavrtať samoreznú skrutku a potom vytiahnuť. Chce to len skúšať. Nevysekávať, korok sa drobí. Inak ako na foto. Najtenšie sú 5,6 mm nábojnica, hrubšie 38 speciál/9 mm/. Nech sa darí. Foto mobilom, tak nič moc.

Zdenal77 - Profil | Ne 15.7.2018 20:56:29

kajman02 >> pokud špatně otevírá tak roztahni víc pružinu pod zámkem, já to udělám vždycky u nové rakety, plus zapiluju ten zámeček, vymenim obratlik za pořádný a nakonec ještě udělám dírky kolem pantů a dám tam plastovou pásku ...nikdy se neotevře víc než snesou ty panty. Mám jich asi sedum ale pouzivam první už druhý rok a drží vše jak má. Nakonec přidám ještě kus korku před obratlik a basta. Otevřela se mi teda vždycky..

PYTLAKS - Profil | Út 12.6.2018 22:21:40

F16 >> ty wole,ty nepoznáš hydropříposlech?.-)))))

Pvl - Profil | St 21.3.2018 17:26:11

drvoštěp >> To je úmyslně aby se dalo případně přehodit --při nepřesnosti hodu :o§)

slavonic - Profil | St 24.1.2018 20:22:14

matasek >> Motáš jabka a hrušky dohromady. Každému je po shlédnutí odkazů zřejmé, jaká je konečná cena produktu. A to myslel i TomCR ve svém příspěvku jako nejpodstatnější. I kdyby byla v ceně zboží započítána suma za poštovné, tak ním zmíněný odkaz je celkově přibližně o 4 USD levnější. A to přesně básník chtěl říci.

drvoštěp - Profil | Po 1.5.2017 22:04:21

Peter36 >> Tak že jednoduše, rozum do hrsti, kapr není bůh.Ty peníze nesereš. Zapni mozek a chytej podle sebe a ne reklamní masáže ;)))

Bomber76 - Profil | Po 23.5.2016 17:45:22

MIRAXD >> Čau. Tak jsou doma. Dph jsem neplatil. První dojem je skvělý, vypadají opravdu dobře. Zámeček nikde nedrhne. Za ty prachy si myslím dobrý kup, uvidím jak budou šlapat u vody.

Stroft - Profil | Út 10.5.2016 9:19:47

mir999 >> Ano, podle něj mám 2ku v žile nonstop:-)

mondry - Profil | St 14.10.2015 18:32:55

kut >> Nejsem dnešní a vím kde se objednává a nakupuje ale aby mi někdo hustil do hlavy že běžná cena něčeho je pět litrů a vím že i s poplatky a stoprocentním ziskem se s bídou vyšplhá na třiapůl když u číňana to stojí do patnácti stovek tak to ať jde do zadele........
Navíc clo je nulové když to objednává po jednom kuse:-)))))

thalio - Profil | So 7.3.2015 17:42:42

nofish >> Tady je to snad o Číně a ne překupnících,nebo se pletu?
Pokud vám vadí pánové,že s tím někdo kšeftuje,tak bud závidíte (máte stejnou možnost),nebo máte možnost ho udat,nejspíš ŽL nemá.Ale opravdu mě s tím už unavujete,tak si to proberte po SZ.
Chci tu číst opět kdo co výhodně nakoupil,nebo co zajímavého,ale co kdo kde a za kolik prodává mi je ukradené.

Straspytlik69 - Profil | Po 16.2.2015 23:09:30

hoši,vůbec nevíte o čem píšete,myslím tím spomby.Palermič furt tady mele dokola,že ty spomby jsou na hovno,že mu vydržel 5hodů,jo je to pravda,byl jsem u toho,taky jsem jí měl a taky za chvíli byla na sračky ale na druhou stranu nechápu,proč to tady každému cpe co bylo a proč nepíše,že to byli spomby z úplně jiného plastu. Jsou už nové spomby z kvalitního materiálu které už vydrží,spolu jsme jí používali,dokuď jsme ji neutrhli,jinak do té doby šlapala na 100% ale to je jedno,každý ať si říká co chce,já mám čínskou už tu novější a s malou úpravou drží perfektně.Dohledejte si moje zápisy a tam jsou i fotky na úpravu spomba aby to vydrželo.

Straspytlik69 - Profil | Ne 4.1.2015 19:11:31

třeba se to bude nováčkům hodit




více najdete zde: http://www.tyvolekamjedes.cz/index.php?sekce=dalsi_​informace&klic=27

Gloton - Profil | St 10.12.2014 11:33:20

Sla >> Tak napiš, kde konkrétně mám v tom mém zjednodušeném příkladu "ekonomickou" chybu.
Pro tebe to ještě zkonkretizuju: můj poslední kauf, naviják zauber za 1400,- přímo z Číny. Kdybych ho koupil tady u nás v krámě, dal bych za něj 3000,- (přibližně, ceny se různí). V obou případech poputuje do Číny těch 1400,- (+/- protože i ten překupníkmá má výrobek tam odtud) a zbylých 1600 mám v kapse buď já, nebo český překupník. Pro mě rozdíl obrovský, pro naši ekonomiku nulový, protože té je jedno, jestli je utratím já nebo překupník.Pro naši ekonomiku bude rozhodné jen to, za co se dále oněch 1600 utratí, zda za domácí produkty, či za cizí výrobek. Můžeš třeba argumentovat, že překupník jistojistě alespoň část utratí za domácí produkt (energie, nájem prostor atd), ale to já mohu také. Třeba i za ty energie, že díky tomu levnému nákupu nebudu doma hlídat každý stupínek na teploměru abych neprotopil majland, nepoprdím se, když kluk nebude všude zhasínat a ještě mi zbyde na ten bordel, nebo třeba masáž abych měl dobrý záda na tahání těch velkejch ryb a tím podpořím naši domácí ekonomii.
Na druhou stranu ten překupník si může za těch mých 1600 koupit v číně něco pro sebe a prachy jsou odtud fuč.
Já v tom žádnou "ekonomickou" chybu nevidím, tedy v té reálné ekonomii.

mikos12 - Profil | St 5.11.2014 7:06:44

Pánové,přečtěte si nadpis této diskuze.Povídat o kudličkách si můžete v plkárně.

karloson® - Profil | Čt 1.5.2014 16:45:08

Já jsem objednal tuhle čelovku. http://www.aliexpress.com/snapshot/6050824871.html
Nečekal jsem zázrak, ale tajně doufal, že to bude svítit víc než se dají koupit u nás za 500. Tahle stála 20 dolcků. Byl jsem mile překvapen, svítí jako kráva, nechal jsem jí po dva dny svítit hodinu, baterky stále ok, navíc jsem s tím nabil mobil. Je to na dvě baterky 18650, jsou zapojené do řady, takže to svítí i jen s jednou baterií, tímto nákupem mě odpadlo řešení power banky, takže nyní jsem přiobjednal nabíječku a 6 baterií a ještě chci koupit světlo do bivaku, které bude taky na tyhle baterky, vyjde od 100 do 200kč a odpadnou mě nákupy tužkových baterek, nabíječkou se to snad nabije rychleji než tím adaptérem pro nabíjení rovnou v čelovce.

Červené karty: Kajman60