Máte o "NĚJ" strach??

Ahoj, máte o "něj" strach když musíte ( a to ať už z jakéhokoliv důvodu) do vody nazí? A on si tam v prostoru jen tak "blembá". Mě je to velmi nepříjemné. A co vy?
Autor diskuse: GRUPA - Profil , 26.6.2010 všeobecné - příhody, kuriozity

Bojíte se o NĚJ ???

A) ANO, mám velký strach, a plavání jen tak, mi je nepříjemné.6%

B) NE, nebojím se.7%

C) Zásadně nelezu do vody ani v plavkách.3%

D) Neumím plavat.2%

E) GRUPA je magor a zadává hloupé otázky.75%

F) Otázka je zajímavá a líbí se mi.7%

G) Nevím.1%

Od 27.6.2010 hlasovalo 631 čtenářů.

10 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nrover - Profil | Čt 18.8.2011 9:50:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

GRUPA >>
Tato diskuse mi připomněla jeden starý vtípek o varování kolegy, aby nelezl do vody "jen tak", že je tam štička, která kousá, kousá, ...kolega se nezalekl, po chvilce volá z vody, že je tam kapřík, který žužlá, žužlá ... :-)

Nbakulebart - Profil | Čt 21.2.2013 11:51:01

plavat nahatej ve vodě nevadi ale horši je když maš nahozino a jdeš se smočit třeba jen pod pruty,a tak se tam rachaš na mělčině a pohoda a najednou pipák začně křičet,to se mi stalo minule jsem vylit z vody zasekl a zdolavam koukam kolem sebe jestli někdo nejde a nic tak si řikam strojit se nebudu,mam mistečko tak trošku schovany takže pohoda no akdyž jsem rybu podebral a nesu ji na břeh tak z pozastromu se vynořila stařenka tak kolem 70 roku chodi se tam koupat asi o 100 metru dal a zrovna šla asi dom,při pohledu na rybu v podběraku a na moje nadobičko jsem jen zaslech,ja jsem věděla že ti rybaři jsou nějaky divny:)

a druha přihoda když jsme šli na labe na sumce labe v tomto useku mam široky jen asi 20 metru tak jsme nebraly ani člun že to přeplavem a přehodime prutem,kamarad se sliknul vlez do vody a přeplaval a začal přehazovat v tom se v dali oběvily běžci co tam běhaj mame totiž kolem labe cikllostesku a vono udělat tahle 4 sumčaky dá nějakej čas mezitim proběhlo asi tak kolem 15 až 20 ženckejch jak na potvoru a při desaty už jsem si z něj dělal srandu a křičel jsem přez řeku pani bacha na něj je to uchyl:)kamarad se snažil schovavat do větši travy ale stejně se baby mohly pokadit smichy,některy i po dvětstě metrech se otočili a běželi si dat ještě jedno kolečko:)

NKok - Profil | Čt 18.8.2011 10:57:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

do vody lezu bez zábran, v pohodě, ....jen mám stále na mysli hodně dávnou historku na kterou si vzpomenu když plavu ať už s ptákem jen tak halabala a nebo schovaným pod kusem látky kdy jsem ještě jako krmítkář umýval zaprasené ruce pod převislým břehem, hloubka cca 0,5m, kalnější voda a vystartovala po mý pravačce štika. Asi byla zaparkovaná pod břehem a spletla si ten šrumec umývajích se rukou s nějakou rybou. Kousla mně přez tři prsty, odehrálo se to neuvěřitelně rychle, jen jsem ucítil cvaknutí, následoval z mé strany totální úlek. Na ruce tržné ranky a trocha krve, pamatuji se že se to blbě hojilo a dva dny bolelo jak čert. Odhadem tak 50 až 60cm kousek.

Nencek21 - Profil | Čt 21.2.2013 10:14:16

Jednou me pri koupani samo ze na adama kousla ondatra do palca. Normalne drzela zakousla i kdyz sem sni vsemozne kopal.:)) na brehu mi pomohl kamarad rybar,vrazil ji pean mezi celisti a zkousel rozevrit jenze ona furt drzela. Takk ji nakonec tim peanem stipl do cumaka a konecne povolila. Usmevna prihoda,ktera mne stala jeden steh a tetanovku. Zaplat pambuze ta mrska nezakousla o kousek vis to by zas tak usmevne nebylo.;)))

Nbremic - Profil | Čt 21.2.2013 9:43:58

GRUPA - >> Je to o zvyku....když tam leze člověk sám tak je to pochopitelný, bo člověk je velce zranitelnej tvor...pak si vzpomenu na doby když jsme v noci s holkama blbli nazí ve vodě normálně:)) Pěkná otázečka :)

NKec2 - Profil | Pá 19.8.2011 11:29:36

GRUPA >> jaký poťouchý.aspoň je sranda.rozebírat donekonečna vercajk,nástrahy,apod. bych řek,že většinu nebaví.Po letech vefinále všichni zjistěj,že buď berou,nebo ne.Buď tam ryby jsou,nebo ne.A skoro nic mezi tim neni....... :-))

NIvo - Profil | Pá 19.8.2011 11:12:46

čím studenější voda - tím je strach menší .....:-)))))

Nhakin - Profil | Pá 19.8.2011 11:09:33

http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=6010
Dá sa to použiť aj ako nástraha.

NBambus...Tacklesmaniak - Profil | Pá 19.8.2011 11:07:03

GRUPA - >> největší strach o něj mám když ho strkám v podnapilém stavu do neznámé dívčiny :-)


proto chlapi :-) radši noste čepičky. na tyhle situace se mi osvědčili :-)

NKok - Profil | Pá 19.8.2011 10:59:40

GRUPA >> mně nepřipadaj poťouchlý, ....spíš naopak, ....problematika samotného lovu, jakej návazec a podobný ptákoviny se probíraj pořád a vzhledem k tomu že ryba je docela hloupý tvor věnuje se jí až moc pozornosti, ...lépe se zaobírat těmito otázkami, jsou neotřelé, veselé a s rybařinou taky souvisí, takže to není úplně mimo mísu:)

Nyvana - Profil | Pá 9.7.2010 16:40:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na tohle se mi jako ženský těžko odpovídá,ale já do vody,když nemusím nelezu vůbec,jo stanou se občas příhody,kdy tam mažu rovnou v botech a oblečená.Když je teplo,tak mi to nějak nevadí,boty sundám,vyleju vodu,ale když je to v listopadu,to už je horší.Jinak není nad vanu plnou vody.Tím pádem tohle si pánové musíte vyřešit sami,ale studená voda smršťuje hááááááááááá