Kdo z vás je tady řezník?

Moc to sem nepatří,ale řeší se tady často jiný blbosti.Asi založíme club Řezníků a uzenářů.Tak kdo z vás je,byl,nebo hodlá se stát řezníkem? (mám na mysli zaměstnání) nevhodné okamžitě mažu !!!
Autor diskuse: exori - Profil , 7.2.2010 všeobecné - domací dílna

PYTLAKS - Profil | Ne 28.1.2024 18:44:42

p.lorenc >>včil už začíná být po řemeslníkách hlad,kámoš do hospody už půl roku nemože sehnat servírku nebo kuchařa

p.lorenc - Profil | So 27.1.2024 22:59:44

PYTLAKS >> jednou bude jakékoliv řemeslo opravdový zlatý důl 😉

PYTLAKS - Profil | So 27.1.2024 16:49:35

p.lorenc >> vracíme se zpět v čase,ikdyž sů obchody plné všeho možného,tak lidi se zase vracajů k chovu a pěstování

Leos - Profil | Pá 3.6.2022 7:21:43

Reznik76 >> Díky, abych neumřel úplně blbej :-)

PYTLAKS - Profil | Čt 2.6.2022 17:56:28

Reznik76 >> o takym mase se nám može akorát zdát 🤭

Reznik76 - Profil | Čt 2.6.2022 15:07:28

Kruan >> ale chce to nějakým způsobem zrat z čerstvýho to je na 💩

Reznik76 - Profil | Čt 2.6.2022 15:06:10

A pokud máte někdo možnost tak vepřová pavučinka je na grilu výtečná
V bejvaly práci sme je prodávali za cenu panenky

Reznik76 - Profil | Čt 2.6.2022 15:04:36

Leos >> ano

Leos - Profil | Čt 2.6.2022 14:58:53

Pánové, co je to ta pavučinka? Já, jako neřezník, tak podle fotek je to ten plátek masa u pánevní kosti?

Kruan - Profil | Čt 2.6.2022 14:34:37

Reznik76 >> ty jo musim zkusit rict reznikovi, jestli by tu pavucinku umel sehnat :)

Reznik76 - Profil | Čt 2.6.2022 14:34:36

Kruan >> chuťově nejlepší je kráva, pak jalovice s volem a nakonec ten bejk
V guláši a rajský je to teda úplně jedno 😆

Kruan - Profil | Čt 2.6.2022 14:32:17

Reznik76 >> to porad kazdy chce mladeho bycka, mladeho bycka...ale ona chutove je mnohem lepsi jalovica...

Reznik76 - Profil | Čt 2.6.2022 14:31:51

PYTLAKS >> tu oponku musím vákuovat protože by z ní byl po třech tejdnech jen vysušeného kousek k ničemu
U pavučinky se modlím jestli na jatkách něco neposrali a vyndavam ji až při bourání

Reznik76 - Profil | Čt 2.6.2022 14:28:43

Calex >> přesně tak, alespoň těch 14 dní aby se to odleželo

Reznik76 - Profil | Čt 2.6.2022 14:27:51

Kruan >> jalovice, práce pekelná samej lůj ale výsledek pak stojí za to

Reznik76 - Profil | Čt 2.6.2022 14:26:43

PYTLAKS >> tak u nás 470,-/kg
To je jeden z těch levnějších steaků 🤭

Calex - Profil | Čt 2.6.2022 12:56:58

Reznik76 >> Ahoj, bez ničeho, nasucho, jen odležet?

Kruan - Profil | Čt 2.6.2022 12:45:05

Reznik76 >> to maso na tretim obrazku vpravo dole...to je nadhera

otoš - Profil | Čt 2.6.2022 12:41:40

Reznik76 >> Můžeš mi to prosím tě zabalit a poslat?

PYTLAKS - Profil | Čt 2.6.2022 12:29:42

Reznik76 >> to je škoda, když se to dostane na pult tak je za to řacha

Reznik76 - Profil | Čt 2.6.2022 10:48:15

PYTLAKS >> většinou se to nikam nedostane 😆 a skončí to jako ořezy v mlejnku stejně jako tohle

PYTLAKS - Profil | Čt 2.6.2022 10:28:48

Reznik76 >> většinou to lidi vaří,to je škoda

Reznik76 - Profil | Čt 2.6.2022 10:06:33

PYTLAKS >> uříznu ze čtvrti, seříznu kraj a sloupnu blány, potom to chce tak na 14 dní do vákua

PYTLAKS - Profil | Čt 2.6.2022 8:06:15

Reznik76 >> to stahuješ přímo ze žeber?

Reznik76 - Profil | Čt 2.6.2022 7:53:10

Kaso >> oponka - skirt steak

Kaso - Profil | Čt 2.6.2022 7:50:01

Reznik76 >> ahoj. Prosím ťa tie krásne zatočené je čo, pupok?
Ďakujem.

PYTLAKS - Profil | Čt 2.6.2022 7:40:16

Reznik76 >> to sů krásné kusy😁

Reznik76 - Profil | Čt 2.6.2022 7:34:16

PYTLAKS >> grilovací sezóna začala nevím co dřív 😁

PYTLAKS - Profil | Čt 2.6.2022 6:43:55

Aj v teple se dá

Charley7 - Profil | So 29.1.2022 20:05:05

Reznik76 >>
se stane :) hlavně správně odpovědět nebo poradit

Reznik76 - Profil | So 29.1.2022 19:15:32

Charley7 >> a teď vidím že kdy ta otázka je :-)