Perly MRKu ...!

Zkuste sem psát povedené hlášky, které se čas od času, na Mrku objeví. Poslední dobou se tu "perly" nějak rychle množí, tak je nenechejme zapomenout:-)
Autor diskuse: Miras - Profil , 14.2.2007 všeobecné - ostatní
179 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy. (Začít číst od prvního z nich.)

Nrybomil - Profil | Pá 24.5.2024 9:25:10

Tarn - Čt 23.5.2024 23:17:06
Pedro1 >> Ne je to jinak, Jihočeskej svaz vyhlásil pro candáty štědrý sociální program a sumce označil za rasisty. Takže candáti pod vidinou štědrých rodinných přídavků a sociálního bydlení pro mladé rodiny razantně zvýšili svou reprodukční aktivitu. No a sumci se hnízdům vyhýbají obloukem, protože chápou, že by zase vyhlásili, Black Lives Matter (pro neznalé - candát je při tření černej) a rybáři by museli klečet před zahájením rybolovu na břehu, FOX by začal vyrábět klekací koberečky a prostě jako vůbec by se dostali ( sumci) na sociální okraj. V médiích by začali vycházet články s recepty na sumčí škvarky a hranolky, prostě by byl nějaký pogrom. V restauracích na Lipně by z jídelních lístků mizel candát a objevil by se sumec na víně, nebo na pivě. Sumčím sádlem by si rybáři začli mazat otlačená kolena. Jo a taky je před volbama do EU, tak si to nemůžou posrat.

Nrybomil - Profil | Po 16.5.2022 16:33:17

P!F - Pá 13.5.2022 21:35:05

_Karel_ >> Neviem, ako je na tom vačšina, málokedy sa mi stane, že reprezentujem vačšinu, skôr nikdy, za seba musím potvrdiť, že fakt ma nebaví ťahať pol tony pitchovín, fakt ma baví prejsť nie kilometre, ale desiatky kilometrov rieky, aktívne tie ryby hľadať a na záver sa vyspať pekne celú noc na izbe namiesto blbnutia v blate na brehu rieky a skákania k udiciam v strede noci.
Na druhú stranu, tvrdiť, že napr. na Páde nešli nachytať nástražky, je bohapustá blbosť. Bielej ryby vrátane kaprov rozumných veľkostí sú tam všade metráky, všade naokolo sú zavlažovacie kanály plné KS, tomuto jednoducho neuverí nikto, kto tam dlhodobo chodí.
Nevláčim preto, že by som odsudzoval lov na živú. Dokonca plánujem kombinovaný návrat k trhačkám, blatu, hromadám debilín čo treba ťahať so sebou.
V prípade, že niekto chodí na Pád, ktorý v podstate vôbec nie je Pád, ako kolega Wallys, som dokonca ochotný pochopiť dovoz, prípadne nákup dúhakov/úhorov priamo na mieste ( aj keď stále platí, že všade okolo sú kanály plné KS, čo je z môjho pohľadu normálnejšia verzia ).
Napriek tomu, onanovanie na blbou 185kou zo súkromáku na zakúpeného lieňa.... je úplne rovnaké, ako machrovať fotkou škaredej kurvy ( škaredá preto, že 185ka jednoducho nie že nie je obrovská ryba ako ju dotyčný opísal, ale ani veľká, dá sa považovať za peknú na zväzovej vode, zo súkromáku je to na úrovni kurvy s malými kozami, ktoré sú trochu chlpaté ) z bordelu, že dal som to, prefikol som ju....

Ndrvoštěp - Profil | Pá 11.2.2022 22:20:30

No, tohle mě zabilo😆

NSpecialista - Profil | Ne 13.5.2018 8:45:44

Nabízím: echolot viz.foto jednou použit! stojí 6000kc prodám za 3000kc-nezamlouvám a na dobírku neposílám! 792 225 828 ZAMLUVENO

Nrybomil - Profil | Ne 2.6.2024 11:35:57

Ještě jsem málem zapomenul přidat Wormovu perlu.

Worm - Pá 5.4.2024 8:16:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

brzak >> Jednou tě Luboši taky zavřou do pavilonu.....hned vedle Pepeho...vidím to úplně živě :o)))

Veliká ilustrovaná cedule s obrázky z Mrk.cz:
Brzák roláčníkovitý (Phalacrocorax turtleneck)
Říše živočichové (Animalia)
Kmen strunatci (Chordata)
Podkmen obratlovci (Vertebrata)
Nadtřída čtyřnožci (Tetrapoda)
Třída savci (Mammalia)
Nadřád placentálové (Placentalia)
Řád primáti (Primates)
Podřád Haplorhini
Infrařád opice (Simiiformes)
Oddělení úzkonosí (Catarrhini)
Nadčeleď hominoidi (Hominoidea)
Čeleď hominidi (Hominidae)
Podčeleď Homininae (Homininae)
Rod člověk-kormorán (Homo-Phalacrocorax)

Oblíbená strava: ryby a běžné produkty vhodné pro hominoidní populaci
Habitát: Jeho revírem jsou pobřežní okraje, kolbenka a běžná hominoidní teritoria
Zvláštní chování: Nenažranost a zvýšená chlubivost s občasným lhaním a také nezanedbatelný smysl pro humor s inklinací k zvýšené konzumaci piva a nezřízené inhalaci tabákových výrobků.

V kleci budeš mít kromě standartního vybavení i stoleček s krocátkem a každou lichou hodinu budeš předvádět lupání rybích lebek....pak se to dá sežrat tučňákům :o)

NLasskoun - Profil | Pá 14.8.2020 20:35:23

....žádný prut na přívlač si nekupuj! Zůstaň raději u feederu, kup method mix a kuku bonduele, nahoď a čekej na rybu...!
Vysvětlím ti proč...: je na 100% jisté, že pokud si koupíš levnější prut a začneš vláčet, tak chytíš hned první den pořádnou rybu. To tě nabudí a pořídíš si lepší prut, pak naviják a pak ještě dražší prut a 3x dražší naviják a k tomu milion nástrah...Gum budeš mít jak Barumka na skladě na podzim, vobů, že si určitě jeden trojhák vrazíš nechtíc do ruky...Plandavek budeš mít tolik, že když je budeš v krabicích přenášet, tak dostaneš kýlu..
Sám pak zjistíš, že již žádná velká ryba ti nezabere....A tolik krámů doma...Manželka i děti tě budou proklínat...Tolik zbytečně utracených peněz! A ty se nakonec opět vrátíš k lovu na feeder...
Věř mi...

(otoš - Pá 14.8.2020 18:30:30 ... https://www.mrk.cz/diskuse.php?id=762680 ":o)))))

NMAXXSKATER - Profil | St 18.1.2017 21:37:16

Maty96 - ® Poslat soukromou zprávu.St 18.1.2017 19:12:36
Čaute, ležím teď doma nachcípaný, nemáte náhodou někdo tip na rybářský simulátor? :D popř lépe, nějaký odkaz :D

Mates PB - ® Poslat soukromou zprávu.St 18.1.2017 20:11:09
Maty96 >> zkoušel jsi porno?

Maty96 - ® Poslat soukromou zprávu.St 18.1.2017 20:14:05
Mates PB >> To jako fakt? když se normálně zeptám na hru...

Mates PB - ® Poslat soukromou zprávu.St 18.1.2017 20:29:11
Maty96 >> Tvl je ti 20....!!! Do kolika si chceš hrát?

Maty96 - ® Poslat soukromou zprávu.St 18.1.2017 20:34:56
Mates PB >> Ty vole je ti přes 40!!! Do kolika si chceš honit u porna??

Nrybomil - Profil | So 9.8.2014 22:08:42

Diskuse Která ryba je nejdravější ?

N arnošt - ® So 9.8.2014 11:59:03
Líbí: 11 Nelíbí: 0
okoun11 - >> Tady si z toho každý dělá legraci,ale tahle otázka míří dobrým směrem.
Je potřeba připomenout,že na toto téma již bylo sepsáno mnoho velmi dobrých diplomových prací a vědeckých pojednání.Jako první se problematice začal věnovat Jaroslav Cimrman,český duchovní titán,jehož obzor zahrnoval problematiku rybářství i rybolovu jako takového.Bez jeho průlomového vynálezu vlasové metody,protihrotu anebo plovacích noků,předchůdcích dnešních pop-up by byla rybařina dodnes v plenkách.Má se za to,že rybolovné techniky zdokonalil a obohatil natolik,že urychlil její vývoj o několik desetiletí.Bez pomoci jeho génia by jsme dnes teprve přecházeli z bambusových proutků na laminátové a doma šoulali tak maximálně těsto s anýzem.Hlavně by ovšem nikdo nepouštěl a tato myšlenka by byla považována za kacířskou...Dovedeme si toto vůbec dnes představit a docenit???
Ovšem zpátky k dravcům...Jaroslav se dravci začal intenzivně zabývat při svém plánování výpravy do Indie za bájným lidožravým sumcem.Jako obvykle neponechal nic náhodě a zhruba v letech 1884-86 se ponořil do teoretické části přípravy.V tuto dobu vznikají průlomové objevy ověřené mnoha pokusy a pozorováními popsané ve vědeckých statích Okoun a jeho alergie na vodu nebo Agrese sumce na rumělkovou barvu.
Vzniká ovšem i legendární stupnice Dravosti druhů,na svojí dobu průlomová stať srovnatelná snad jen s Mendělejevovou tabulkou prvků.V ní Jaroslav poprvé přiděluje ke každému druhu tzv.Koeficient dravosti a jednotlivé druhy řadí do skupin a posléze vytváří i ucelenou Tabulku dravosti druhů.
Tragédií pro vědeckou část veřejnosti by se mohl zdát fakt,že se tato Tabulka ani vědecké stati s ní spjaté nedochovaly do dnešních dnů.Podle jedné legendy originální tabulku vlastní Američané,kteří ji odvezli jako válečnou kořist v roce 1945 a je umístěna hluboko v depozitářích Pentagonu...Podle jiné ji na sklonku svého života zničil sám Jarda Cimrman,když mu do ní omylem místní řezník v Liptákově zabalil tlačenku...Pravdu se už asi nedozvíme,ovšem Cimrmanova rýha napříč Dravostí druhů v nás jistě zůstane ještě po celá staletí....

Nsidneyv - Profil | Út 19.7.2011 9:23:24

poradna kaprarina..pobavilo ma:)

N Kok - ® Po 18.7.2011 12:01:57
jedu na týden, na swingerech mám pavučiny jak talíře a tak jen sedím, čumím a už mně to nebaví. A tak se chci zeptat jestli nemáte nápad jak se duchaplně zabavit když zrovna nekoušou ( jinak odpadky vysbírány, návazců mám už milion, vodu už jsem oběhl čtyřikrát, jsem přespanej a propadám letargii ) Za případnou odpověď předem děkuji:)

N Miras - ® Po 18.7.2011 12:31:18
Zcela evidentně máš problém s nevybitou energií - máš-li už ruku samý mozol, pořiď si nafukovací pannu. Kromě jiného na ní lze i dobře zavážet:-).
Pokud to nepomůže, zkus na háček pověsit Kokpro a kapři za tebou polezou až do bivaku:-)

Nrybomil - Profil | Út 27.2.2024 17:33:26

Pedro1 - Út 27.2.2024 15:33:22
Tady je to podobné jako v návodu jak ulovit krokodýla.

Jak ulovit krokodýla!

Potřebuješ na to: rybářský prut, aritmetický tabulky, maso na gril, jablko, dvě pletací jehlice a příručku na lov jelenů.

A jak to uděláš …

Přijdeš k řece, kde předpokládáš výskyt krokodýla a nahodíš prut. Jenže na prut krokodýla nechytíš, takže začneš grilovat maso, abys ho přilákal. Ale než je maso ugrilovaný, tak to chvíli trvá a aby sis zkrátila to čekání, tak si sedneš k tomu prutu, chytáš ryby a čteš si aritmetický tabulky.

Jenže aritmetický tabulky jsou strašně nudný čtení, takže usneš. Mezitím se ugriluje to maso, krokodýl ho ucítí a vyleze z vody. Tam uvidí Tebe, jak spíš a chce Tě sežrat, jenže taky uvidí ty aritmetický tabulky, tak si je začne číst. Ale aritmetický tabulky jsou hrozně nudný čtení, takže usne. A kdo dřív usne, tak se dřív vzbudí. Ty se teda vzbudíš, uvidíš vedle sebe spícího krokodýla, hrozně se vyděsíš a vezmeš jednu pletací jehlici a bodneš mu ji do oka.

Jenže pletací jehlicí krokodýla nezabiješ, takže ten krokodýl se akorát vzbudí, nasere se a začne Tě honit. A ty jak zdrháš, upustíš to jablko. No a jablko nepadá daleko od stromu, tak na ten strom vylezeš, počkáš si, až Tě krokodýl dožene a když se za Tebou na ten strom začne sápat, tak mu bodneš do druhýho oka druhou pletací jehlici. A krokodýl se dvěma jehlicema v očích vypadá skoro jako jelen, takže dál postupuješ podle příručky na lov jelenů.

Nrybomil - Profil | St 9.8.2023 6:34:44

diskuse Ako navinut vlasec Shimano Technium

$ - St 9.8.2023 0:12:47

Doporučuji všem do 10l kýble cca 5l vody. K tomu nějaký preferovaný dip plus pár kapek esence. Samozřejmě, jak je napsáno níže, voda teplá (rychlost pohybu molekul) a nechat ponořené několik hodin. Jestliže navíjíme přes nějaký hadřík i ten je dobré nechat předmočit. Poté pěkně zbytnělý a nasáklý vlasec namotáme na cívku přes stejně nasáklý hadřík. Dále se vlasce zbytečně nedotýkáme! (Copyright Kuna a esence na olovech). Teď to nejdůležitější. Musíme namočit i šokové šňůry. Nejen že nasáknou více vůně z odipované vody a budou vysílat ještě silnější potravní signál už dost blízko nástrahy, ale kapři při sledování ovoněného silonu směrem k nástraze tzv. neztratí niť na posledních metrech.
Tato technika je velmi účinná a přináší extrémně mnoho záběrů. Toho si samozřejmě všimnou okolní rybáři. Vy jim svoje tajemství pochopitelně nesdělíte. Ostatně nadipované vlasce a šňůry budou již brzy v prodeji.
A teď, když už ode mě víte, jaký bude průběh, můžeme se vrhnout na poslední krok, který, jak už to u kouzel bývá, je vlastně krokem prvním. Po příjezdu k vodě vezmeme kuličku boilie, nejlépe tmavé přírodní barvy a pustíme si ji vzadu do trenek. Bez zvláštní pozornosti okolí nahodíme montáž na nadipovaných komponentech. Přijde záběr.. pak druhý...třetí.. Pak přijde někdo, ten nejzvědavější, na pokec. Vezmete vymáčenou kuličku pod háčkem mezi prsty, přičichnete, zatváříte se, že už to není ono a raději ještě rozkousnete, klidně i vícekrát a poválíte po jazyku... vyplivnete, že už je to slabý. No a sáhnete do trenek, chvíli tam 'pracujete' a vytáhnete dokonalou kuličku, která vám bude vonět. Nastražíte. Nahodíte. Pak se zvědavci představíte a podáte pravici. Odmítne. Výmluvy jsou různé...

Nkubas. - Profil | Ne 18.6.2023 19:00:00

Pravá perla :-).

Nrybomil - Profil | Čt 19.5.2022 8:53:03

Popik - Ne 15.5.2022 11:10:02

hadr kapr fakr boy >> ale mas takrka jistotu, ze si zapichas 😉

hadr kapr fakr boy - Ne 15.5.2022 9:39:08

P!F >> přesně! Léta tvrdim, že chodit chytat ryby na soukromáky je jako chodit balit holky do bordelu..

Ndoliz - Profil | Pá 11.2.2022 20:39:21

Tohle hodně pobavilo

Ndoliz - Profil | Ne 25.8.2013 19:56:46

N Unkas - Ÿ Poslat soukromou zprávu.Ne 25.8.2013 16:53:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
Já jsem si s moderní kaprařiny pořídil jenom pípáky a to z toho důvodu, že když jsem se šel vyčůrat a díval jsem se přes rameno na policajty, tak jsem si vždycky pochcal ruce.

Nšmudla007 - Profil | St 3.4.2013 13:27:17

Honzasl. - ® Čt 21.3.2013 14:11:10

Zdravím,Moc se omlouvám že tě vyrušuji,vím že máš toho moc,ale prostě mi to nedá spát..
Už několikrát jsem slyšel od lidí, že za svoje rady rybářům a diskuzím dostávají peníze,a tím se také zviditelní a jsou nad timi "normálními rybáři"..Chci se tě zeptat, je možné abych se mezi ně "probojoval"? Chytám ryby cca 4roky(nepočítám ty 2 roky kdy sem se učil chytat,to mělo do chytání hodně daleko),Chytal jsem takovou jemnou kaprařinou, všechno jako na feeder, akorát kaprové pruty..A letos jsme si koupil prut MIVARDI ENIGMA 3,6..Řekl bych, že mám docela dosti zkušeností z chytáním bílé ryby, a kaprů do 50cm,za minulý rok jsme měl 74docházek k vodě...Co musím vše splnit abych se mezi tu "elitu" dostal? Mě jde o to, abych se zviditelnil,a aby si mě možná všimnul nějaký sponzor...na MRKU jsem opravdu denně kolem 3-5hodin prázdninách nebo o víkendech skoro 7 hodin..Je to možné abych se tam dostal?
(Poradna Redakce Mrku, kandidát na funkci poradce v nějaké poradně)

Nrybomil - Profil | Ne 20.1.2013 14:36:13

tohle sem nedat je nemožné:

N buldozer - ® Ne 20.1.2013 13:48:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
Líbí: 0 Nelíbí: 0
Hope >> pamatuješ jak jsem se předloni potkali na té vodě v Německu?tak já chytal vedle toho campu a tak jsem chodil kakat do kempu kde byla tojka.jednou tak jdu a příposlech jsem si dal do kapsy.stáhnu kalhoty a sedá a jenom posloucham že něco mi upadlo.koukam a na zemy nic, tak si sedám.najednou divnej zvuk příposlechu.tvl on mi upadl dnu do hoven:-))))honem jsem ho vyndal,kalhoty na kolenech a začal jsem utíkat k vodě,prdel venku:-)cestou jsem hodil šablu jak prase:-))ještě rok po tom jsem na příposlechu cítil tu chemikalii co rospoušti hovna:-)))dodnes mi na něm nejdou vibrace:-)))no další by byla z lonska z Madarska jak jsem šel srát a neměl jsem lopatku tak jsem papír podpaloval.jednou jsem ho tak podpálil a šel k prutum.za 10min hořelo celé rákosové pole 50x50m :-)))))))

Nrybomil - Profil | Po 11.9.2023 16:04:46

Worm - Po 28.8.2023 9:10:41
Pedro1 >> Chvályhodné........I když Malý Bobeš a pornočasopisy stačí složitostí tématu pouze na část zde působících individuí 😁

Pedro1 - Po 28.8.2023 8:50:13
Worm >> Hodně jsem přes léto četl a studoval, abych se vrátil na Mrk dostatečně edukován, abych jako stačil místním odborníkům:-)

Nrybomil - Profil | Út 8.12.2020 8:36:23

timb - Po 7.12.2020 18:25:09

Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké.
To samé platí, když je někdo debil.

Nrybomil - Profil | Čt 7.5.2020 14:11:15

Specialista - Profil | SZ | Čt 7.5.2020 10:15:53

To musí mít MM radost, jak se Mrk vyvíjí.. Diskuse co diskuze. Ne že bych k tomu někdy nepřispěl..
Viděli jste někdy srát hrochy? Tlačí a krátký ocásek rychle kmitá a ty sračky stříkají všude okolo... Víc hrochů, než tady, jsem neviděl ani na National Geographic

Nrybomil - Profil | Po 14.10.2019 10:34:36

brach - ® Poslat soukromou zprávu.Ne 13.10.2019 16:09:19
Líbí: 28 Nelíbí: 0Napsat si svou soukromou poznámku k tomuto záznamu.Tak to chodí nejen na MRKu.....

SamJr: "Zdar, pomůže mě prosím někdo? Potřebuju prodlužit zahradní hadici, jak to nejlíp udělat?"
Pepazdepa: "A proč ji chceš prodlužovat?"
SamJr: "No ... protože je krátká?"
Přemek P: "Si radši rovnou kup pořádnou a nic neprodlužuj!"
SamJr: "A proč proboha? Chybí mi jen nějakých 5 metrů."
Pepazdepa: "No, ale hadice v jednom kuse je lepší!"
Růžička1: "Moje řeč!"
Laďa H: "Panebože, však jen chtěl vjedět jak prodloužit hadici!"
Pták L: "Nauč se nejdřív česki!"
SamJr: "Česky když už :lol:"
Pták L: "Takový mám nejradši, co přijdou prosit o radu a pak se serou do druhých! :("
KutilTim: "No jo, je to tu pořád horší. Já sem hadice prodlužoval ještě když ty jsi chodil čůrat na nočník, ty zobáku."
SamJr: "No tak mi snad můžeš říct, jak se to dělá nejlíp?"
Pták L: "Bych se na něho vykašlal na tvým místě."
Pepazdepa: "Ještě furt jsi nenapsal na co ju potřebuješ prodloužit a co s ní chceš dělat?"
SamJr: "No ... zalívat zahradu?"
Jezevec: "Ale co je to za zahradu?"
SamJr: "No ... normální zahrada, žádná plantáž."
PanHrábě: "Ale víš, že některým rostlinám moc vody škodí, že?"
Laďa H: "Ježíšikriste, vždyť chce jen prodloužit hadici! ;) "
Jezevec: "Ty se do toho neser idiote! :evil: "
Laďa H: "Taky mě můžeš ty debile! :evil: "
SamJr: "Tak pomůže mi tady někdo?"
Slivka: "Neotravuj, mam na práci lepší věci, než se srát s nějakýma blbýma otázkama začátečníků!"
SamJr: "Tak neodpovídej, ne?"
Slivka: "Aaaa, pan je nějakej chytrej :roll:"
SamJr: "Ale vůbec ne, doprdele, potřebuju jen prodloužit hadici!"
Pepazdepa: "No když jsem před cca 10 rokma prodloužil hadici, tak se do roka zase rozpojila, tak od té doby používám jen hadici v celku."
SamJr: "Jak jsi ji prodloužil?!"
Pepazdepa: "Spojkou?"
SamJr: "Takže jednoduše koupit spojku a kus hadice?"
JZahradníček: "Poslouchej, neotravuj tady a běž do OBI, ok ? :roll: "
SamJr: "No však jo, půjdu, ale chtěl jsem se nejdřív informovat, ne?"
Rambo: "To já zásadně zalívám konvou, je to nejlepší."
Chocholoušek: "Jo, ale kdysi byly konve, co něco vydržely, ne jak dneska se ti po pár měsících poserou, už to není to co bejvalo."
SamJr: "Takže mě nikdo nepoví jak to prodlužit? :cry: "
Rambo: "Kašli na to a vem konvu, aspoň budeš fit."
SamJr: "Jenže já mám v prdeli kolena, nemůžu se tahat s plnýma konvama vody. :( "
Franta007: "Tak to seš tady chlape fakt špatně! :roll: "
Pták L: "Přesně!"
SamJr: "A to jako proč?"
Chocholoušek: "Protože tohle je zahradnický fórum a pokuď nezvládneš takovou triviální věc jako je nosit konve s vodou, zaregistruj se na fórum pro ortopedické problémy!"

Nlevhan - Profil | St 25.2.2015 8:36:33


N !M! - ® [Poslat soukromou zprávu.] Út 24.2.2015 22:40:08
zajímala by mě jedna věc tak snad mi někdo odpoví. Často někde na fórem a diskusích čtu, že přišla velká voda a vzala sebou ryby ( většinou je řeč o trofejnich kaprech a apod., hlavně Labe), což se dá pochopit. nikde, ale nečtu o tom, že by někdo sháněl nejaký info o rybolovu v Německu nebo, že by tam někdo chytal. logicky přece musí být Německá část Labe plná trofejnich kaprů a sumců nebo se pletu?


N Shu-lin - ® [Poslat soukromou zprávu.] St 25.2.2015 8:20:52
!M! >> trofejní ryby velká voda odnese až do moře a tam je sežerou žraloci, bohužel.

Nrybomil - Profil | Út 16.1.2024 14:23:16

drvoštěp - Út 16.1.2024 13:45:30
1Mara >> Vyřizuje povolení k návštěvě Seweru. A potom ho čeká očkování. Jinak ho sem nepustí😁😁😁
Worm - Út 16.1.2024 12:01:28
Řízek 5,125 >> Hlavou?...a přitom jí stačilo chytit do jeho Mrkšiltovky, jako Hašoun do lapačky :o)))))))))
Řízek 5,125 - Út 16.1.2024 11:55:23
Worm >> já sem zase někde četl, jak tou hlavou zadržel padající lavinu a zachránil tak výpravu školních dítek.
Šimek s Grossmanem o tom tuším psali,
ale nevím, jestli si to nepletu se zabráněním srážce vlaků.
I když je dost dobře možné, že obojí jsou Pedrovo příhody.
Worm - Út 16.1.2024 11:51:13
Poušťák >> Slyšel jsem,......že jednou se trochu zapotácel na sáňkách a vyválel se na svahu a od té doby prý nejezdí.....Ani mu tolik nevadilo, že ho postavili jako sněhuláka tou velkou koulí dolů, takže mu málem praskla hlava tlakem krve.... horší prý bylo, když mu zarazili do zadku ledovou mrkev :o)
Poušťák - Út 16.1.2024 11:36:35
1Mara >> s tak velkou hlavou nemůže na svah,tak neblbni ☝️🤣🤣🤣
Polčis - Út 16.1.2024 11:36:02
1Mara >> Jel na Moravu pro nové candáty do půjčovny.
1Mara - Út 16.1.2024 11:31:57
Řízek 5,125 >> Nedali, nevadí já jen jestli někdo neví, jestli není na dovolený , třeba lyžuje :-))
Řízek 5,125 - Út 16.1.2024 10:48:18
1Mara >> a telefony jste si na sebe dali?:-)
poldeci - Út 16.1.2024 10:45:14
1Mara >> hovorí sa tomu, robil si na sklad
kubas. - Út 16.1.2024 10:42:40
1Mara >> Domlouvá přeprodej těch krmítek do Německa.
1Mara - Út 16.1.2024 10:40:35
Ty voe zrovna když si má Pedro dojet pro ty krmelce, tak tu už není od víkendu :-( nevíte kde je ?

Nkubas. - Profil | Po 19.6.2023 7:58:30

Bulda 64 >> Vsak jo, sranda, o nic nejde :-).

Nrybomil - Profil | St 23.11.2022 17:55:48

rájovec - Út 22.11.2022 19:23:34

brzak >> Ten horní kapřík zřejmě sledoval MRK, protože když tě uviděl, vylezli mu hrůzou oči z důlků :-). Jinak Pardubice nasypali evidentně větší násadu než Přelouč.

Pedro1 - Út 22.11.2022 10:50:12
brzak >> Tobě z toho rybího masa ubejvá mozek.

27.10. jsi napsal vedle v diskuzi:
"brzak - Čt 27.10.2022 6:23:05

Okouny nežeru."

A 30.10. sem jebneš fotku dvou mrtvejch okounů s textem:
"Tak dva okouni a dvě bedly,luxusní večeře."

Ty jsi prostě ultramasna, co sežere úplně všechno a navíc jsi blbej jak vagón bláta, že ani nevíš, kde vlastně na MRKu lžeš. A to je nejhorší, nepamatovat si kde lžu!!!

Nrybomil - Profil | St 9.11.2022 21:09:56

Petr Rybář 07 - So 22.10.2022 16:45:51

Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo zná nějaké dobré místa na svazové vodě kde se dají chytat dravci ve zlínském kraji? Nějakou řeku nebo cokoliv kde jsou dravci...

Pedro1 - St 9.11.2022 18:14:27

Dobrej dotaz, nominuji ho na dotaz roku.
Ať se daří.
P.

Nrybomil - Profil | Čt 25.8.2022 21:59:56

I v Poradně přívlače jdou zajímavý :

LosPafkos - Profil | SZ | St 13.7.2022 17:22:27

Nechceš dorazit tento víkend ke mně, na legendární hlubinné candáty? 😉
Pedro1 - Profil | SZ | Čt 14.7.2022 8:12:45

Dobrý den,

tady je poradna a navíc Vás neznám a nevím kam bych měl jet. Ta částka taky nesouhlasí, ale jestli tam jsou 20 kg fileti, tak jedu!!!

Nrybomil - Profil | Út 7.6.2022 16:13:50

otoš - Po 6.6.2022 21:01:07

Řízek 5,125 >> Martine, již jsem ti psal, že pokud chceš candáta a nejde ti to, tak musíš jako první krok změnit nástrahu. Pokud se nedaří, tak vyměnit prut a pokud ani to nezabere, tak tutovkou je pořídit si nový naviják, nejlépe Sh. Stellu...
PS.: pokud bys to chtěl ojebat Twinem, tak budeš chytat jen a jen hurvínky...

Nrybomil - Profil | St 25.5.2022 17:08:14

otoš - | Út 24.5.2022 19:19:56
doktor multiplikator - 24.5.2022 14:52:11 >> Ano, když jsem ve vaně, tak dám povel,,Dones trencle!" a nemá s tím žádný problém...je to chytrý rotvajler... Když jsem měl pita, tak ten pokaždé s těma trenclama utíkal k sousedce.

Nrybomil - Profil | Po 3.12.2018 21:35:24

N alžběta - ® Po 3.12.2018 20:25:55
Líbí: 1 Nelíbí: 0
Samael >> ty se kouknes na jedno video a uz vybiras snuru na zubacov. Mame stesti, ze si nekoukal na zpravy severokorejsky televize, jinak bys uz vyrabel raketu.

Nrybomil - Profil | Po 2.4.2018 8:57:41

N Martin02 - ® Poslat soukromou zprávu.Po 2.4.2018 8:50:09
Líbí: 0 Nelíbí: 0Napsat si svou soukromou poznámku k tomuto záznamu.novas32 - >> Pokusil jsem se o reinkarnaci diskutovat se svou ženou. Moc mi to nešlo, protože mě nepustila ke slovu. Nicméně nakonec mi slíbyla, že po mé smrti přestane jíst hovězí, že nechce riskovat, že se jí objevím na talíři. Tak jsem se jí zeptal kde bere jistotu, že zemřu dříve než ona. Její odpověď byla: "Vaříš ty nebo já?" Docela se bojím a lituju, že jsem nedržel hubu.

Nrybomil - Profil | Pá 26.1.2018 7:05:30

N Klobasa1 - ® Čt 25.1.2018 17:58:59

Shu-lin >> Já měl taky jednou takovou strašnou smůlu. Kapr mi potmě v noci upadl přímo žábrama na špičaté ostří v zemi zapíchnuté rybářské vidličky přesně pod druhým nastraženým prutem, no a potom ještě devětkrát:-)) Dodnes si to neštěstí nedokážu zcela logicky vysvětlit, něco jako Poltergeist i akta X dohromady. Od té doby věřím, že je něco mezi nebem a zemí.

Nalfonz42 - Profil | Út 29.8.2017 13:13:15

Netipa - poslední hrdina MRKu - ® Poslat soukromou zprávu.Út 29.8.2017 13:08:50
Nevite nekdo, co meli kluci na WCM k obedu? Sedim prilepenej k monitoru, hltam online z prestizniho zavodu, ale zatim tam je jenom snidane. Nema nekdo nejaky zakulusni info? Takhle napnutej jsem snad jeste nebyl. Ty kaprarsky zavody, tam se jidlo muze menit kazdou minutou. Ted maji treba buchtu, staci ale trochu stesticka a zmena pocasi a hned je vsechno jinak. Pak muzou mit treba gulas

Nrybomil - Profil | Út 20.6.2017 10:56:06

Diskuse k bleskovce : "Mrtví sumci skončili na skládce".

Butchi - ® Po 19.6.2017 14:18:06
Líbí: 11 Nelíbí: 0
Další z otřesných případů lidského hyenismu. Sumci se nedočkali řádného pohřbu. Eva a Vašek přišli o kšeft, kameník zkrachoval a vazačka smutečních věnců propadla těžké depresi. Zdrcení řečníci zapalují smuteční proslovy a najaté plačky jedou na trenažéru, aby jim nevyschly slzné kanálky. Krematorium muselo přejít na nouzový protokol a žhne buřty. Očekávám, že prezident republiky vyhlásí státní smutek a v televizních novinách se k celé věci vyjádří Jiří Kajínek, Lenka Karlíková jako žena bodnutá vosou a paní Zdena, která strávila noc pod kořenem.

NBuffalo1969 - Profil | Pá 28.4.2017 22:01:08

N frost862 - ® Poslat soukromou zprávu.Pá 28.4.2017 18:39:15
Radunak >> Bodejž by mu čurák praskl, na podýl jak debrecinskej párek v mikrovlnce..... :-D

Nfrost862 - Profil | Čt 15.1.2015 20:38:33

Buffalo1969 - Ÿ frost862 >> to víš...Pepíno asi marodí v betli, Maxík někde velýho tátu, Pytloň čumí na dno dny, tuzemák mlátí kobru klackem, Aleš zmizel, dada někde prcá. zbytek na nás nemá čas no a tak tu zbyli dva trubkomrdi...:-)

Nsidneyv - Profil | Po 21.5.2012 19:55:13

N Lee-Haney - ® [Poslat soukromou zprávu.] Ne 20.5.2012 17:46:24
kritik >> To je tak napínavé až mi praskla guma u tepláků.

Nmik UTD - Profil | Pá 13.1.2012 10:48:58

Kapr poradna:

N jon007 - Ÿ Čt 12.1.2012 19:47:56
Chci se zeptat,jak se vám osvědčily výrobky od firmy K1?díky

N Rick - Ÿ Čt 12.1.2012 19:48:54
neznam, vim ale že K2 je hora

NSven - Profil | Pá 2.9.2011 18:39:21

Prodám kompletní kaprářskou výbavu.Pruty carp fish zevnitř uhlík a potažené carbonem....

Nšmudla - Profil | Čt 11.8.2011 13:40:40

Venca888 - ® Čt 11.8.2011 11:04:52 Diskuze o zklidňování kaprů divočáků co se tak mrskají až spadnou na zem a je po nich:

to mně se ale stává taky. Vytáhnu ho, vyndám mu háček a on sebou mrská tak, že mi spadne do vezírku. Řeknu si - dobrá, nechám ho tam chvilku zklidnit. Když potom odcházim a chci ho vyndat, začne sebou tak šít, že se hlavou praští o kámen, co mám náhodou v ruce. A aby toho nebylo málo, napíchne se žábrama na nůž, kterym jsem si během rybolovu vyřezával píšťalku. Mám na to hroznou smůlu.

Nsidneyv - Profil | Po 11.7.2011 7:53:25

otazka: Zakladna vybava pre kaprarinu - zadavatel ma 20 000kc.

N pepa-č - ® Ne 10.7.2011 22:41:24
kup paličku, filetovací nůž, podložku, kolínka a kukuřici a dva předšpičáky. zbytek prochlastej.

Nšmudla - Profil | Čt 26.5.2011 8:33:23

kranex - ® [Čt 23.4.2009 8:41:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
ja na tych rybach nesetrim,....... .. najviac milujem ked za tebou chodia vsetci rybari z reviru a vycitaju a beduju ze nekrm tolko vsak sa nazeru a nikdo nic nechyti a mne nemoze podberak uschnut...alebo nekdo dojde kdo sa ti snazi dohodit k bojkam ze ci mu nemozes dat jednu gulicku a ja mu nato ze ci si do jeho zeny mozem iba raz zasunut...ale to musim mat v tychto pripadoch gumy na aute na dohlad...

Nrybomil - Profil | Po 9.5.2011 15:44:21

N mildas - Quinn - ® Po 9.5.2011 1:20:19
Tvrda kaprarina je kaprarina s potetovanym prutem, hlasicem sprostym jak dlazdic a s boilies ve tvaru kosoctverce s carkou, v jehoz horni tretine je piercing ze zralociho zubu.


no uznáte, tohle jsem musel sem dát..

Nrybomil - Profil | St 2.3.2011 10:10:11

Diskuse - Označování lovných míst na hladině

N pepa-č - ® Út 1.3.2011 19:27:47
dělám si do lodi na dno křídou křízek nad zakrmeným místem.

Nrybomil - Profil | St 8.2.2023 10:10:26

Bulda 64 - Ne 5.2.2023 9:12:44

Řízek 5,125 >> Jsi v omylu, ne vždy ta tvá teze platí..
Znám 3 ukázkové příklady z okolí, kdy je tomu trochu naopak. :
Jeden milionář opustil základku ze 7. třídy, dnes nemocný zkrachovalý... 2. týpek totální pako, ale dokázal vydělat dost míčů ( když měl prvních 6 zaměstnanců, tak jsem zjistil, že neví, co je to DPH...)
3. začínal s maringotkou prodávat Helmutům trpaslíky, dneska neskutečnej zavoďák (z primitiva žádnej posun neudělal)...
Vesměs začali v době, kdy tu byly neskutečné škubánky bez zdanění ;-))

Takže zkrátka život není černobílý... ( ;:--)))

Řízek 5,125 - Profil | SZ | So 4.2.2023 15:18:20
mdx >> když se budeš dobře učit, tak se můžeš stát milionářem.

Nrybomil - Profil | Út 6.9.2022 16:29:43

pepa-č - Profil | SZ | Ne 28.8.2022 21:40:24

Martinbati >> 6+2 s terasou a garazi a zahradkou do vnitrobloku se samostatným vchodem bez sousedů po rekonstrukci 400 obyvacich metrů na Malé straně s výhledem do zahrad, z koupelny a dvou pokojů je videt Hrad a z dalsich dvou Petřiny. a asi by ještě zbylo.

Martinbati - Ne 28.8.2022 20:11:38

Zdar borci, ma tato farba u fat rapu nevycislitelnu hodnotu? :)

Nrybomil - Profil | Pá 13.8.2021 9:06:58

Mr.Buřinka - Čt 12.8.2021 19:13:11

Ahoj zjistil jsem kde se da blbnout s fousacema. Čistou sumcovlacku nemám, když dam na 270cm 30-60g crx predátor šňůru asso 0.18 a zaprahnu sumce 150. Jak dlouho ho budu tahat? Budu chytat ze břehu, poměrně silný proud a nebudu moc běžet po brehu po proudu. Ty šňůry tam mám cca 100m podmot slabý 0.30 5 kg dalších 200m. Je možné ho udržet na šňůře na brzde do těch 100m? Jak velkou rybu na takové sestavě udržím? Není ta šňůra silná na prut? Abych ho nezlomil.
Dík
N Pedro1 - Pá 13.8.2021 8:03:15

Běž k vodě a uvidíš, to jsou otázky jak když se prvorodička ptá, jak dlouho bude tlačit a jestli jí nebude potom bolet spodek.

Nrybomil - Profil | Út 23.3.2021 16:31:36

otoš - Út 23.3.2021 15:06:19

P!F >> Pali, tys to tak popsal ty pruty, že jsem z toho nějak celý zmatený...Já jen že ti závidím ten cit v ruce, že cítíš dopad nástrahy na dno...To můžeš děkovat pánubohu...to já kolikrát necítím při chcaní proti větru, že jsem si již pochcal prsty a maskáčové kalhoty na stehnách...
Nelíbí 0Líbí 3

Nrybomil - Profil | Út 9.3.2021 18:02:30

N1568 - Út 9.3.2021 17:43:54

sven >> O rusku vím jen, že prokázali nervový spojení konečníku, a oka. Když rusákovi vrazili do prdele drát, tak se rozbrečel, a když mu ho vrazili do oka, tak se posral:-)

Nrybomil - Profil | Čt 28.1.2021 21:23:05

Big Mike - St 2.12.2020 17:23:46

Willow >> Já už mám na předdůchod vyhlídlou výhybku na Transsibiřské ( abych byl in a genderově nenapadnutelný : ) magistrále, 5 x za den jí hodím, plat tedy nic moc, ale služební dača k dispozici 5 minut chůze, do politiky se plést nebudu, služební kalach proti medvědům, 3 zásobníky 5,45 na týden, do 3 let ruský pas, co ulovíš, to je tvoje, zbytek slušně prodáš do bývalého sovchozu, vedle řeka plná candátů, 3 jezera do 250km... A až začne chodit důchod od nás, jedno jezero koupím.

Nrybomil - Profil | Pá 22.1.2021 16:46:57

F. - Profil | SZ | Pá 22.1.2021 11:31:26

Ano, ČIŽP postupovala opravdu profesionálně a nakonec se ukáže, že Bečvu skutečně otrávila Mateřská školka. Deza to určitě nebyla, říkali to motýle.
Nelíbí 0Líbí 4

NLasskoun - Profil | Ne 13.12.2020 11:48:36

od hanyking - Ne 13.12.2020 0:56:48 ...

Důležité si vysvětlit co znamená legendární ve světě České kaprařiny. Legenda je každý kdo splňuje jednu jedinou podmínku. Chytal někdy na Labi a je vyfocenej s kaprem. Dále se do legend započítávají i ti co někdy chytali na Orlíku. Každej kdo chytal před rokem 2000 na boilí je taktéž samozřejmě legenda. Dále každý kdo byl někdy na výpravě ve Francii nebo na Balatonu. Každý kdo vyrábí boilí nebo fermentuje kukuřici. Dále se za legendu považuje i ten který sice nesplňuje předchozí podmínky ale má broďáky.
(https://www.mrk.cz/minidiskuse.php?idzapisu=1637462​3&id=763832 )

Nrybomil - Profil | Pá 25.9.2020 23:05:59

otoš - Pá 25.9.2020 21:05:32

Pítrsák >> ....posilovna a kvalitní jídlo a pití udělá z tebe nezničitelného vláčkaře
Já například každý den jím fazole nebo hrášek a zapiju to kozím mlékem nebo teď aktuálně burčákem...Pak u vody již jen vrhám a vrhám...

Nrybomil - Profil | Po 10.2.2020 15:43:48

Pike - ® So 8.2.2020 20:02:14
Velkou rybu je lepší zdolávat na dálku.
Protože když je blízko, tak z muškaře cití chlast a prchá!

Nrybomil - Profil | Ne 3.11.2019 11:48:50

pepa-č - ® Ne 3.11.2019 11:32:50
já používám elektromotůrek, který přivazuji místo obratlíku, mám ho zapojený tak, aby se točil proti směru rotačky, je tam senzor, který snímá otáčky části udice pod elektromotůrkem a pak se to automaticky synchronizuje. senzor je z cnc soustruhu a řízeno je to softwarem, který je nahraný na počítači rabsberry (je to open-source, mohu poslat přes SZ).
před tím, směrem k prutu, je v hydrodynamicky tvarované kapsli baterie pro pohon elektromotůrku, vše izolováno na IP69. Po každém lovu to rozeberu, vysuším a osy elektromotoru namažu, po sezoně převinu cívky v elektromotůrku.
Nabíjím dieselagregátem, který si nosím v tašce, kterou mi ušil brašnář Voršilek v Nové Pace (telefon po SZ), baterku stačí nabíjet po každém 4,5 náhozu. když házím daleko nebo tahám rotačku pomaleji, tak po každém 3tím. Kanystr na naftu nosím přivázaný na břiše, je to sběratelský kousek, je to us-army original z jeepu willis-b. na levém boku má díru z bojů v Ardenách, ale nechal jsem si vyrobit praktický špunt a pak to teče jenom málo.
zdá se to jako dost práce, ale jistě se to vyplatí, rovný vlasec za to stojí.

Nrybomil - Profil | Út 7.5.2019 18:13:02

Pedro1 - Út 7.5.2019 15:39:18
Lasskoun >> Hele tímhle svým textem ses na 100% popsal.Paráda,pěkně sis nastavil zrcadlo.

"jak zacházíš s pravdou a se skutečností = upravuješ (/překrucuješ) si je dle svých potřeb k obrazu svému + potom to bez skrupulí neochvějně vydáváš za jedinou možnou pravdu ... a pokud tě někdo v dobré víře upozorní na chybu v tvých tvrzeních (/ ve "smyšlenkách"), tak si přesto dál meleš tu svou (a ani nezamýšlíš se nad tím, co ti druhý chtěl sdělit) + ještě ho navrch urážíš ... "

Každopádně to nic nemění na tom,že Ty,venybit a karvo jednou zachráníte zemi.Až přiletí mimozemšťani,venybit s nima promluví aby je zdržel,ty naroubuješ sedmi-metrovou ačokču na strom vysazený karvem na dno Orlíku,ten strom vydechne milion hektolitrů vody na vesmírnou loď,zlí mimozemšťané se utopí a vy tři si následně připijete kotvičníkem.
K tomu hraje v pozadí Jožin s Bažin,zapadá slunce a celá země Vám děkuje.
---------------------------------------------------​---------------------------------------------------​-------------------------------

Lasskoun - Út 7.5.2019 13:31:44
venybit >> ... OOT ...
- fakt nevím, jak jsi přišel na to, že snad chci slyšet "mainstreamový zdroj" ... ":-DDD ... :bhead: ...
- ale velmi silně mi vadí, jak zacházíš s pravdou a se skutečností = upravuješ (/překrucuješ) si je dle svých potřeb k obrazu svému + potom to bez skrupulí neochvějně vydáváš za jedinou možnou pravdu ... a pokud tě někdo v dobré víře upozorní na chybu v tvých tvrzeních (/ ve "smyšlenkách"), tak si přesto dál meleš tu svou (a ani nezamýšlíš se nad tím, co ti druhý chtěl sdělit) + ještě ho navrch urážíš ...

... a vzhledem k tomu, že se mi též dostalo elektrotechnického vzdělání (původně vzděláním jsem totiž elektronik + mikroelektroniku mám jako celoživotního koníčka), tak si ještě dovolím uvést na pravou míru to tvé již zmíněné zcela naprosto mylné tvrzení:

... "Odpovídající proud Země je všude kolem nás. Problém je že teče pořád stejně jedním směrem , když už si hraješ na chytrého, mohl by jsi vědět , že přeměnit napětí v proud je naprosto primitivní. Každý GENERÁTOR na této Planetě PŘEMĚŇUJE NAPĚTÍ V PROUD." (https://www.mrk.cz/diskuse.php?idzapisu=15284072&id​=757307 )

... a později jsi to ještě rozvedl do této podoby (kde však stále znovu opakuješ onen stejný naprostý nesmysl): ... "Každý GENERÁTOR na této planetě PŘEMĚŇUJE NAPĚTÍ V PROUD. Ano ,ale potřebuje k tomu energii! Tupoune.Co asi točí "tím každým" generátorem ? To já neměl sílu reagovat na tebe. Protože když ti musím vysvětlovat základy všeho ,které ví snad každý .To je potom umorné" (https://www.mrk.cz/minidiskuse.php?idzapisu=1541747​6&id=758013 )

... říkáš "základy všeho, které ví snad každý"?:-)) ... dovol abych se zasmál ... evidentně si totiž pleteš pojmy, jelikož: ...
- klasický el. generátor vyrábí el. energii za použití jiné energie = mění jednu energii v jinou = v případě generátoru např. v elektrárnách je to přeměna mechanické energie na el. energii (+ ztráty = tepelné, např. z tření v ložiskách + indukční proudy + hluk atd.) = rozhodně však NEMĚNÍ napětí na proud!!!!
- napětí totiž může existovat i bez proudu = viz kupř. různé primární i sekundární články (baterie, akumulátory, nabitý kondenzátor apod., rovněž tak i ebonitová tyč, přelísknutá liščím ocasem ":-)), ale též aj v tom generátoru, pokud běží naprázdno (tj. když je nezatížený) ...
- el. proud VZNIKÁ!!! až teprve po el. propojení dvou různých el. potencionálů!! (zjednodušeně řečeno) ... tj. např. až po připojení nějaké zátěže k tomu nezatíženému generátoru, do té doby běžícím naprázdno ... = teprve až POTOM dráty teče el. proud (a to i uvnitř generátoru) ... a aby to bylo komplet, tak proud teče i při zkratu toho generátoru ... už CHÁPEŠ? ...

- neb pokud by to bylo tak, jak říkáš (že každý generátor mění napětí Planety na proud), potom by logicky nefungoval žádný točivý generátor (ani žádný jiný), pokud bys ho zavřel do klece páně Faradaye ... ale on tam přitom funguje = energii vyrábí i při naprosto dokonalém odstínění ... (a stejně tak beze změny funguje i v hlubokém vesmíru, daleko od jakékoliv Planety ";-)

... mmch, pokud pomocí spáleného uhlí + přehřáté vody uvedeš v pohyb generátor v elektrárně, pls, jakou roli v tom hraje "napětí Planety"?;-))))

... takže příště, než někoho nazveš tupounem, nejdříve pohlédni do zrcadla, jestli jím náhodou nejsi pouze ty sám ...

Nrybomil - Profil | Po 21.1.2019 17:00:36

N marmyš - ® Po 21.1.2019 12:49:28
To srovnávání kuku mi příjde jak porovnávat živou babu s nafukovací. Ta přírodní je lepší:-)

Nrybomil - Profil | Ne 16.12.2018 16:11:12

Káceč - ® So 15.12.2018 21:09:2 martcv >> když přinese tvoje holka do vztahu hodně, ale opravdu hodně, třeba dvakrát kapavku a jednou filcky, tak to jsou zkušenosti k nezaplacení :-)

Nrybomil - Profil | St 5.12.2018 2:27:52

Tarn - ® Út 4.12.2018 22:20:23
Pedro1 >> ještě chvíli to tady rozviřuj a ekoteroristi se toho chytí a budou do vody už v září sypat Rohypnol, aby se ryby vyspaly :))))))

Pedro1 - ® Út 4.12.2018 22:13:53
Oreh >> Hele nechytnul Pace toho posledního velkého sumce na zimovisti?
Čtu na MRKu,ze sumec od rijna spí.

NTom - Tuk - Profil | Pá 25.5.2018 17:45:40

Bazar MRK:

Nabízím: Vzkaz pro uziv. SLADEJN.Stale mi pisete ohledne navi Shim. ULTEGRA XTA SZ,ale me odpovedi nectete.Tak si je prosim prectete (pokud to umite) nebo zavolejte na 608 071 648.
Meo ® [Poslat soukromou zprávu.]
Čt 24.5., vyprší za 6 dnů - Závadný inzerát?

Nrybomil - Profil | Pá 18.5.2018 15:04:13

N petrikveprik - ® Poslat soukromou zprávu.Pá 18.5.2018 14:51:34
Líbí: 0 Nelíbí: 0Napsat si svou soukromou poznámku k tomuto záznamu.
Se normálně začínám bát aby nedali do bližších podmínek zákaz souložení. Nerad bych se zasunutím dopustil přestupku proti rybářství.

NBuffalo1969 - Profil | Po 19.3.2018 7:16:36

.....opssssssssssssssssssss........................​.:-)))
.
alfonz42 - ® Poslat soukromou zprávu.Ne 18.3.2018 21:21:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
marmyš >> Do zrcadla? :-)))
marmyš - ® Poslat soukromou zprávu.Ne 18.3.2018 21:21:04
alfonz42 >> Koukám na Godzilu.

Nrybomil - Profil | Pá 3.11.2017 14:13:34

Diskuse " Spánek během rybolovu - ano či ne ? "

Moc pěkně vysvětleno.

RK - ® Pá 3.11.2017 12:33:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!

Licas >> Vem si, že existují kempy, kde je kempování dovoleno. Pak si vem, jak by to vypadalo, kdyby si každý, kdo má chuť, přijel kamkoli na hezké místo, nejlépe k vodě a tam se usalašil. Lidí jsou mraky a určitě by to mnoho z nich chtělo. Proč se tlačit v kempu a ještě za prachy, když je takových krásných míst. Ale ono se to nedělá, protože normální lidi chápou, že to prostě není možné. A třeba ty si koupíš povolenku k lovu ryb a automaticky kopeš kolem sebe, že můžeš nejen kempovat, kde se ti zlíbí, ale ještě porušovat řád chrápáním ve stanu a kontinuálním chytáním ryb. To přece ta povolenka neobsahuje. To obsahuje soukromák, kde si to zaplatíš.
Já jezdím taky na rybářské výpravy, ale když už máme dost, nebo je konec povolené doby lovu, tak to sbalím a jedu chrápat do něčeho pronajatého. Maringotka na Trnávce, chatka na Lipně, nebo v pronájmu v Lysé nad Labem. A piš si, že by jsme taky s kámošem byli nejradši furt u vody a zadarmo. Ale to prostě nejde. Musíš taky spát a jiné věci. A i když jsme pěkní lupínci, hlavně teda já, tak elementární věci chápu.
Tady se pořád zmiňuje, že se někdo dostane málokdy na ryby, nebo , že pracuje do dlouha a že nemá vodu za barákem a blabla. No a co má bejt? To by někdo mohl za chvíli říkat, že je nevyspalej, protože se mu narodila dvojčátka, nebo že má zlou ženu, nebo svini tchýni. To je přece každýho věc, to nemá s naší věcí nic společného. Stejně tak, jako že nikdo nemá třeba prachy na pronájem chatky. Tak ať holt nechytá ryby, ale hraje doma šachy. Touhle zvrhlou anologií bych mohl vyžadovat štětku zdarma. Koupil jsem si prezervativy, permici na tramvaj a autobus, mám od doktora, že jsem čistej, tak budu šukat zadara v bordelu, protože nemám manželku ani milenku.
Chápeš to? Nikdo ti tu neupírá takovýto chrupnutí u prutů v křesílku, mikrospánek při muškaření, nebo si srovnání zad na lehátku. Nebo i chytání z lehátka, když na to přijde. Tak nevím, proč ty demagogie tady. Jde striktně o to, že někdo přijede k vodě a rozbalí ,,matějskou" Když ho to už nebaví, nebo chce chrupat, tak zaleze do spacáku a chrní. A to prostě nejde i když to strašně moc chceš.

Nrybomil - Profil | Po 1.5.2017 20:30:02

NAVIJAK PO ROZEBRÁNÍ A SLOŽENÍ CHRČI A PŘESKAKUJE
Dobrý den vlastní navik Kairos 6000 od Mivardi po rozebraní vyčištění a složení mi jakoby chrčí a jde strašně težce motat a přeskakuje a asi to dělá ten prostřední satelit v kterém je zasazena klička nevíte nekdo čím je to způsebené ? Děkuji
Autor diskuse: trollmikewtf ®Poslat soukromou zprávu.
Zařazeno do: všeobecné - náčiní, doplňky, Po 1.5.

N NAVI73 - ® Poslat soukromou zprávu.Po 1.5.2017 19:23:09
trollmikewtf - >> kontaktoval jsem přímo výrobce, je to v pohodě, přeposílám odpověd:

人人生而自由&#​8203;5292;在尊嚴和平1​Ē02;利。他們賦&#​26377;理性和良心ʌ​92;0006;應在相互友&#​2485;9;精神。

人人生而自由&#​8203;5292;在尊严和平&​#3156;1;权利。他们​6171;有理性和良ও​5;A292;并应在相互​451;;爱精神

Tak vidíš,a přitom to byla taková drobnost. At se Ti s Tvým opraveným navijákem daří. Vláda

Ndoliz - Profil | Ne 10.7.2016 20:26:18

...

Nrybomil - Profil | Čt 21.4.2016 17:19:42

N Knapík - ® St 20.4.2016 9:10:07
P!F >> Děkuji za vysvětlení, to by mě asi nenapadlo :-)

N P!F - ® St 20.4.2016 9:07:14
Knapík >> privlacovy exhibicionizmus je úplne nová metóda. Prevažne tak chytajú Pepíci, v podstate to spočíva v tom, že pri tej cyklostezke vlacia v kabáte a ked ide niekto okolo, tak sa odhaľujú. Po pravde ich príliš nechápem.

N Knapík - ® St 20.4.2016 7:42:59
Poblikává tu nějaký banner Přívlačová exhibice, není funkční, oč jde ??

Nsidneyv - Profil | Út 15.3.2016 8:51:19

N patlal - ® Po 19.1.2009 13:58:07

Přirovnal bych výtěr kaprů na 99% našich vod k souloži do análu.Taky se vytřeš ale pro tvoje sperma nejsou v análu vytvořeny takové podmínky aby jsi se rozmnožil a to tam k tomu můžeš stříknout i nějaké ty vajíčka z banky :-)

Nrybomil - Profil | Čt 3.3.2016 14:34:16

j.sladkay - ® Út 1.3.2016 22:39:02
Líbí: 0 Nelíbí: 0
Orion24 >> tu uz sa tak zavidi, ze ak zavidis malo, tak je clovek amater :))

Nrybomil - Profil | Út 3.11.2015 11:47:21

... i sám nejvyšší šéf MRKu nám něčím malým přispěl :


N Martin M. - ® Po 2.11.2015 9:12:45
molca >> na ankety jsem prestal verit hned potom, co si lidi chteli odhlasovat, ze MRK predaji
lidu ;-)

N molca - ® Po 2.11.2015 9:10:12
Martin M. >> dej anketu, a podle toho bych se rozhodl :-))

N Martin M. - ® Po 2.11.2015 9:07:54
molca >> a nejlepe animovane... mne se to nelibi.

N molca - ® Po 2.11.2015 7:55:33
Líbí: 0 Nelíbí: 0
Mam navrh přidat smajlíky, emotikony třeba jako jsou v aplikaci viber, docela mě tu chybí.

Ngeriatrix - Profil | Pá 9.1.2015 12:30:53

hraji - Ÿ St 7.1.2015 17:18:22
Mrknato >> víš, vzato obecně jsi docela obyčejný závistivý šupák, který hledá, zřejmě pod vlivem svého vlastního zlodějského chování k lidem kolem sebe, všude jen zlodějnu a podvod.


Mrknato se řídí příslovím "podle sebe soudím tebe" a já tímto uživateli "hraji" ještě jednou děkuji za jeho odhalení.

Nrybomil - Profil | Čt 8.1.2015 13:32:52

Fishky - ® Čt 8.1.2015 10:52:01
Líbí: 1 Nelíbí: 0
1Mara >> Z toho že jsi špatný? Kdybys častěji chodil do Plkárny, věděl bys že sem chodí i Ježíš. Jeden den je mrtvej a má prasklou páteř a o dva dny později sváží dřevo a je čilej a zdravej jako rybka. Jeden den nemá love a dva dny nato mu přijde 4D televize protože spoří s EONem a dostal prémie a kouká spokojeně na filmy v televizi kterou nemá. Nikdo se z toho nehroutí, ba naopak jeho vřelá slova všichni nadšeně kvitují a těší se s ním. Zkus být pozitivní.

Nlevhan - Profil | So 28.9.2013 19:17:13

N Anchelo - Čt 26.9.2013 21:59:14
Ahoj, zkoušel jsem kvašenou kukuřici. Loňskou kukuřici jsem zalil vodou a přimíchal k ní kefír. Za 3 týdny na ní byla pěkná bílá pěna a pěkně voněla. Bohužel nezměkla. Za 4 týdny už tam byla hnědá pěna a pěkně smrděla. (manželka mě s ní vyhodila :). Kukuřice je už zřejmě nepoužitelná. Je mi ale stále divné, že nezměkla - je tvrdá jako kamen. Kde jsem mohl udělat chybu?
Dík


poradna kaprarina

Nrybomil - Profil | St 5.12.2012 18:37:36

N Pedro1 - ® St 5.12.2012 15:07:35
Líbí: 1 Nelíbí: 0
Netipa - poslední hrdina MRKu >> On to MM vzal moc tvrdě.Tyhle nadějný bez milosti vyrazil,nebo umravnil.Jaká by tady byla sranda, kdyby tady byl třeba aspoň Dave.

Kolibřík mi taky chybí,je tady sice pořád jak NICKLOTERS,ale už to není co bývalo.Vydrák se začal starat o starožitné náčiní a naučil se poznávat druhy ryb,hlavně tlouště a amura.
Hnátek alias Xaxap asi prohrál soud a sedí vedle Ratha a internet nemá.
Bachy tady minulý týden byl,ale už to taky není co bývalo,šlo pouze o lov štik na dvanáctku vlasec a to je slabej odvar oproti nahazování 100 g slideru prutem do 12 g a nahazování streamrů mušákem do vzdálenosti 60 metrů od břehu.
Malda jak se ukáže má hned červenou,odborář kaprař Stadney už tady taky dlouho nebyl.
Pepa-č se Sliverem prodali rybařinu a koupili si let do vesmíru,když bude ten konec světa (psali to na MRKu,tak je to pravda) a kapraři se už nepřou a nehádají,jako dříve.
Malamuta je škoda,on to myslel dobře,ale málokdo to dokázal ocenit.
Šmudla už nedává foto mrtvých ostroretek,teď začíná muškařit a stává se z něj poušteč.

Uvidíme co přinese letošní zima,ale mám trochu obavu,že se tady z toho stane seriózní rybářský web a budeme mít po ptákách.

Ngeronimo05 - Profil | St 8.8.2012 22:41:42

N Nabízím: dobbry den , mam starší feeder a chtěl bych ho prodat za solidni cenu prut je vhodný pro začátečníky jsou k tomu dvš zlomené špičky které, fungulí lépe než nové protože nove byli moc měkkéa ve vštre nebo na řece se strašnč ohýbají děkuji CENU NABÍDNĚTE
haluzář ®, 733317261
St 8.8., vyprší za 7 dnů

Nsidneyv - Profil | St 23.5.2012 11:28:29

N skoťák - ® Pá 11.5.2012 16:39:07
zdravim, chtěl bych se zeptat jak dlouho se můžou vytírat kaprici na 20 ha písáku? Díky
N Rick - ® Pá 11.5.2012 21:01:39
ják u chlapu, 3 x tydne 10 minut, jakmile poleješ studenou vodu tak je konec

Nnofish - Profil | Út 21.2.2012 10:11:01

...

Oblíb. způsoby lovu: kaprařina-boilí
Oblíb. druhy ryb: kapr
Komentář: sem těžkej kaprař

...jestli se tomu vůbec dá ještě smát :-)

Nsidneyv - Profil | Pá 20.1.2012 13:19:53

diskusia : boilie mosella (citat odspodu)::D

Petr.J - ® Pá 10.4.2009 15:29:07
Shu-lin >> Protože je tráva zelená

Líbí: 0 Nelíbí: 0Shu-lin - ® Pá 10.4.2009 15:27:14
Petr.J >> Tak proč odpovídáš na tuhle otázku když nic nevíš?

Líbí: 0 Nelíbí: 0Petr.J - ® Pá 10.4.2009 15:26:22
Shu-lin >> nevim

Líbí: 0 Nelíbí: 0Shu-lin - ® Pá 10.4.2009 15:24:48
Petr.J >> A chodí sem na stránky?

Líbí: 0 Nelíbí: 0Petr.J - ® Pá 10.4.2009 15:24:13
Shu-lin >> nemám

Líbí: 0 Nelíbí: 0Shu-lin - ® Pá 10.4.2009 15:21:53
Petr.J >> A kde ho najdu abych se ho zeptal?Nemáš na něj telefon?

Líbí: 0 Nelíbí: 0Petr.J - ® Pá 10.4.2009 15:21:14
Jakýsi rybář, který s tímto boiles kdysi dávno na Labi experimentoval

Líbí: 0 Nelíbí: 0Shu-lin - ® Pá 10.4.2009 15:19:37
Petr.J >> Kdo je Jarda Vítek?

Líbí: 0 Nelíbí: 0Petr.J - ® Pá 10.4.2009 15:19:04
zeptej se J.Vítka

Nsidneyv - Profil | Pá 13.1.2012 7:54:18

N tajl - ® Út 10.1.2012 15:17:21
chtel bych vedet jestli se vyplatí jít na střední rybářskou školu

N Rick - ® St 11.1.2012 16:22:02
pokud chces jen chytat kapry (jseš v kaprarské poradně) tak ne, pokud chces byt bohaty tak ne, pokud chces mít plisen na nohách z holinek tak určite ano. Pokud maš jako vzor L Krasa tak ano, tak to maš 50-50

NMike1977 - Profil | St 28.12.2011 23:48:13

Tož holky, nebuďte blbé..... :-)

Hledám: Ahoj jmenuji se Marek je mi 23let hledám ve věku 17 až 22 let slečnu či dívku která ma moc ráda RYBAŘINU já jí přímo miluji ja když jsem na rybách tak jsem štastný. Slečna nebo dívka moc bich byl rád na léto na ryby či dovolenou jezdíme z dědou i do Itálie na řeku Delta po - Pád kdo se chce setkat a užít sy krásné léto plné pohody u vody na Kaprech atd dekuji ozvěte se my na tel číslo je 731731422 Ps. 2012
freestylemarek ® [Poslat soukromou zprávu.] , 731731422

NParanoidní Schizofrenik - Profil | Ne 11.9.2011 12:37:14

grizzly72 >> svatá pravda zadavetel zřejmě touží získat ocenění "Perlorodka Mrku"

NFilla - Profil | Út 6.9.2011 9:36:20

zdar, totok me moc rozsekalo :))
nepochopím proč už svaz dávno nezakázal zvukové hlásiče,šokové návazce,bivaky a echoloty.tohle není o rybaření je to obyčejná UK pytlačina ještě k tomu s parádní reklamou a fotkami několika málo českých kapřích prostitutek.

NSven - Profil | So 6.8.2011 12:17:43

Prodám tuto krásnou muškařskou krabičku, na jedné straně řádky se zářezama, na druhé straně škatule.

NElhierro - Profil | Po 22.9.2008 21:38:04

Vase zprava

NBomber76 - Profil | Po 22.9.2008 19:20:19

Já se docela nasmál, když chtěl jeden rybář poradit s výběrem spacáku do 1500Kč. A ledňáček mu tam dal fotku těchto spacáků. Chcal jsem smíchy! :o))))))))

NDaniel Kobr - Profil | Čt 15.2.2007 1:05:55

N Bachy - ® St 14.2.2007 22:19:29
Dobrá.
Jste stádo pokryteckých šašků, nemá smysl s vámi ztrácet čas. Seru na vás.
Sbohem.
tulo - ® St 14.2.2007 22:20:52
Bachy -zuuuuuuuuustaaaaaaaaaaaaaaaň