Penzion U Hrádku - rybářská rekreace

Adresa:
Lukov 25
Znojmo

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion U Hrádku byl, na základě hodnocení odborné komise, oceněn titulem " Penzion roku 2013 ", udělený asociací hotelů a restaurací ČR, za kvalitu poskytovaných služeb a dále oceněním spokojených hostů jako nejlepší Penzion roku Jihomoravského kraje a nejlepší Penzion roku pro Gurmány. Tato ocenění jsou pro nás velkou ctí a odměnou za naši práci a zároveň potvrzením, že vysoký standart služeb o který dlouhodobě usilujeme je cesta správným směrem.

Komfortně zařízený penzion s restaurací situovaný nedaleko města Znojma a Vranovské přehrady v samotném centru Národního parku Podyjí, nedaleko kouzelného kaňonu řeky Dyje. Penzion U Hrádku ***+ vám nabízí komfortní hotelové pokoje v uzavřeném pečlivě udržovaném areálu s rodinnou atmosférou a důrazem na individuální přístup k hostům.
Přívětivá kombinace současného moderního designu, romantika a klid venkova vám jistě zpříjemní vaši poklidnou rodinou dovolenou, víkendový nebo pracovní pobyt. Obklopí vás kouzelná příroda

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Znojmo (10 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

9,3 km - Dyje 11 - MP
9,5 km - Dyje 11A - MP
8,5 km - Dyje 15 - nádrž Vranov - MP
13,7 km - Grešlovomýtský potok 1 - MP
12,9 km - Jaroměřice 1A - MP
14,1 km - Jevišovka 3 - MP
5,6 km - Dyje 12 - nádrž Znojmo - P
5,5 km - Dyje 12A - P
5,2 km - Dyje 14 - P