Penzion a Camping Muzeum Lesná - rybářská rekreace

Adresa:
Lesná 11
Lesná
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Plánujete prázdninovou letní dovolenou?
Chcete ji prožít aktivně, v krásném prostředí, něco vidět, zažít i příjemně relaxovat?
Penzion a Camping Muzeum LESNÁ mají pro Vás výhodnou nabídku !!!

Týdenní pobyt ve vranovské rekreační oblasti s polopenzí
již od 2450,-Kč v chatkách nebo od 3780,- Kč v apartmánech!!!

V ceně pobytu je zahrnuto:
- ubytování v chatkách nebo stylových apartmánech
- snídaně formou švédských stolů
- večeře s možností výběru z několika jídel
- volný vstup do bazénu po celý den

Camp je situován v zahradním areálu za muzeem motocyklů v Lesné u Znojma.Zcela nově zrekonstruovaná formanská usedlost Vás pak nadchne svojí malebností a konfortem. Poloha na hranici Národního parku Podyjí je ideální pro vaše cyklovýlety po vranovské rekreační oblasti i do blízkého Rakouska.Přehrada s nejteplejší vodou v republice,vranovský zámek,bítovský hrad,zřícenina Corštejn ale i muzeum Tatrovek v Bítově-to vše jsou možnosti jak příjemně strávit týden u nás naJižní Moravě.
Skutečným zážitkem pro milovníky historické techniky ale i vesnické architektury pak pro Vás bude možnost strávit týden přímo v areálu motocyklového muzea a automobilové galerie!!!
A že je toho zde ještě mnohem více: historické město Znojmo 14km,nejmenší rakouské město Hardegg 5km,zcela nové termální lázně v Laa 45km a především kouzelné cyklostezky v NP Podyjí.Příroda v oblasti,která byla do r. 1989 pro veřejnost zcela uzavřena,150m hluboké kaňony po jejichž hřebenech můžete jet na kole,slavná vinice Šobes-to je jen několik dalších možností, kam v pohodě od nás dojedou i sváteční cyklisté.Nebo chcete navštívit farmu se stovkami krokodýlů?Ano,i ta zde na Znojemsku je!

Camp a Penzion v Lesné Vás zcela jistě okouzlí.Chatky jsou umístěné v bývalé zahradě se 120 již vzrostlými okrasnými keři a jehličnany,bohatá květinová výzdoba,udržované trávníky,čistota,klid a pohoda.Několik ohnišť, dva venkovní krby,hřiště pro nohejbal,stůl na ping pong,možnost celodenního koupání v 11m - v noci prosvětleném- bazénu s průzračnou neustále filtrovanou vodou a zázemí restaurace. Apartmány Vám pak nabídnou ubytování s kouzlem a atmosférou historické formanské usedlosti s tradicí od r. 1794 ovšem s komfortem,který Vás nadchne.Prostorné pokoje,kuchyňky,vířivé vany,masážní boxy,televizory,DVD,internet atd.

Skvělá moravská kuchyně,vína znojemská a pivo plzeňské-co víc si o dovolené ještě přát?
Více info najdete na : www.veteransalon.cz

Sezóna: Od 1. dubna do 31. října.

Nejbližší město: Znojmo (14 km).

Vybavení: bez bariér.

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

11,9 km - Dyje 11A - MP
3,7 km - Dyje 15 - nádrž Vranov - MP
8,9 km - Grešlovomýtský potok 1 - MP
8,0 km - Jaroměřice 1A - MP
12,2 km - Jevišovka 2 - MP
9,4 km - Jevišovka 3 - MP
11,0 km - Dyje 12 - nádrž Znojmo - P
11,1 km - Dyje 12A - P
3,8 km - Dyje 14 - P