Uprava potočáka ?

Pstruží zahájení se pomalu bliží.Sdělte svůj osobní recept na úpravu ,,potočáka".Děkuji.
Autor diskuse: P.J. - Profil , 28.3.2003 muškaření - příhody, kuriozity
13 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NRudej Tesák - Profil | Čt 3.4.2003 16:04:07

Mně je to jedno, klidně si žerte mrkev.

NHolátko J. | Po 31.3.2003 22:57:29

Nejlepší úprava je ta americká RELEASE

NMagnum | Po 31.3.2003 18:02:46

Royal Wulff:
:-)))) občas rybu vezmu, když už moje wife moc otravuje..... :-)))

NRoyal Wulff | Po 31.3.2003 7:10:40

Magnum, Honza H.> I vy filutove!! Zabudol som dopisat, ze pisatelov takychto otazok je potrebne zlahka naklepat, aby boli lahsie stravitelni.

NMagnum | Ne 30.3.2003 23:06:15

Honza H.
RW má určitě o číslo větší neopreny :-))))))))

NHonza H. | Ne 30.3.2003 20:57:31

royal wulff>no jemne uvolnis,polozis do kosiku a co snim potom delas doma? Jak ho dal pripravujes kdyz uz jsi to nakousnul? :-)

NMagnum | So 29.3.2003 21:49:27

nafiletovat, a obalit jako řízek - pak do fritáku...

NFIFA | Pá 28.3.2003 12:38:51

Je z něj vynikající rybí salát.

NRadynek | Pá 28.3.2003 12:21:45

Taky je v mnoha revirech premnozen jako cejn?

Npike | Pá 28.3.2003 11:58:41

Pstruhy obecna ja vubec nechytam. Privandrovalci z USA jsou cily me.

NPatton | Pá 28.3.2003 11:07:36

Sůl,kmín,libeček,čerstvou petrželku,citron.Pstruha i s hlavou mrsknu do friťáku 7 minut peču na 170 stupňů.V hrnečku rozehřeju máslo,vyndám pstruha pokapu citronem,poleju máslem a zůstane z něj jenom hlava a páteř.

NRtep | Pá 28.3.2003 9:53:55

Ještě malá úprava této úpravy: doporučuje se používat háčky bez protihrotu. A obejdeš se i bez soli, která je nad zlato.

NRoyal Wulff | Pá 28.3.2003 6:04:33

Moj najoblubenejsi recept je nasledovny: odstranit pstruhovi musku este vo vode bez zbytocneho dotykania sa. Ak to inak nejde, potom uchopit ho mokrou a pokial mozno aj studenou rukou ( tiez najlepsie vo vode ), odstranit musku a pstruha jemne uvolnit. Desat z deviatich muskarov odporuca tento sposob upravy.