MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách
Otázky a diskuse Seznam Diskuse

Gastronomicky koutek pro lopaty a nemehla

Koutek pro ty co vari s laskou ale moc tomu nerozumi .
Profesionalum vstup povolen jen na vlastni nebezpeci .

Prosím jen vlastní fotky, cizí fotky jen odkazem.

Autor diskuse: Bosanac ®
Dále moderují: Maxwell ® + Benda 24,72 ® + ZN ®
Zařazeno do: muškaření - ostatní, 13.2.2010

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 2.437 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

N Poušťák - ® Čt 1.12.2016 16:30:43
Čík >> tak ten je luxusní
N Čík - ® Čt 1.12.2016 12:59:15
Pike >> Není zač. Receptura je v podstatě pořád stejná,akorát záleží no tom jak kvalitní suroviny(domácí majonéza,kvalitní salám,dobré okurky) použiješ.Jinak je teď nový díl Jídlo s.r.o a tam je zrovna pařížák.
https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10015042-jak-se-d​nes-vyrabi-parizsky-salat-kdyz-uz-neexistuji-statni​-normy
N Pike - ® Čt 1.12.2016 12:41:39
Čík >> Velmi dobře, díky moc
N dosec - ® Čt 1.12.2016 12:37:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
dostal jsem chuť,na zelňačku tak jsem si jí uvařil😝Jedna z mých nejoblíbenějších polívek a zvlášť v tomto období.
N Čík - ® Čt 1.12.2016 11:31:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
Pike >> Máš štěstí,že jdu právě kolem.Já ho dělám takto.20 dkg měkkého dobrého gothaje,půlku menší cibule kterou nakrájím a spařím horkou vodou,cca 15 dkg majonézy,jednu malou konzervu sterilovaného hrášku nebo hrášek mražený,10 dkg sterilovaných okurek,půl čajové lžičky hořčice.Na dochucení sůl,pepř,worchester,ocet,cukr,poořípadě doředím lákem z okurek. PS:na fotce ho nemám z gothaje,použil jsem kvalitní domácí silný párek od místního řezníka.Salát je pak takový trochu aromatičtější,ale to vůbec nevadí.
N Sihanuk - ® Čt 1.12.2016 10:37:21
Okuník >> ty určitě zkus jsou moc dobrý
N Sa(l)micka - ® St 30.11.2016 22:30:26
medvěd >> Kurňa, regulérně se mi sbíhají sliny!!! Takhle vytejrávat člověka, co už by si dneska neměl nic dát (ale jde si udělat aspoň pitomej salát s olivama).
N Okuník - ® St 30.11.2016 22:29:41
Martinbati >> To se právě chystám, zeleninu jako přílohu. Jedeš stejným směrem jako já, taky si chcu pochutnat a najíst se a nepřibrat hlavně. Příště chcu celerové hranolky zrobit. Uvidíme ako sa povedů.
N Martinbati - ® St 30.11.2016 22:11:09
Okuník >> vyzera to dobre, ja posledne mesiace robim u vela jedal ako prilohu len zeleninu na rozne sposoby. zemiaky a ryzu zriedka. Neviem ci to treba nazvat dietou no stale si pochutim :)
N Okuník - ® St 30.11.2016 20:50:13
Já dnes pokus o snížení své váhy, oběd: Přírodní kuřecí plátek, salát s řepy a kys. smetany a k tomu tmavé pečivo. Povedlo su rád.
N Marcel - ® St 30.11.2016 20:17:08
medvěd >> tenhle byl výborný... Nejsem sice sýrový gurmán, ale za mně všechny vzorky byly vynikající. Paní domácí teda evidentně sýrový gurmán byla a chutnalo ji všechno :)
N medvěd - ® St 30.11.2016 20:14:22
Šáďa 30,27 >> teď je to jiný sýr.Je lepší
N Šáďa 30,27 - ® St 30.11.2016 20:13:18
medvěd >> Pro mě to byl chuťově nej, teda po té nivě :-)
N medvěd - ® St 30.11.2016 19:24:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
na ukončenou jsem nakrojil nový sýr z portofolia.Reblochon.Byl po dvou týdnech trošku tvarohový,ale chuť už měl.Dnes jsem nakrojil po pšti dnech další kousek a jsem spokojen.Krémový uvnitř,měkká kůrka a chuť skvostná
N PYTLAKS - ® St 30.11.2016 19:05:26
venca1 >> stresové maso není pro tebe:-)
N ladan1303 - ® St 30.11.2016 18:27:11
venca1 >> tak je to správné,tak to má byt
N brčál - ® St 30.11.2016 18:22:34
venca1 >> a pěkně se s tím masíčkem pomazli,ne,že to zmršíš :-))
N venca1 - ® St 30.11.2016 18:21:03
1975 >> To určitě, pokud u toho neusnu..:-))
N 1975 - ® St 30.11.2016 18:17:27
venca1 >> takze bude svickova
N venca1 - ® St 30.11.2016 18:15:07
brčál >> Jo sebe..-))
N brčál - ® St 30.11.2016 18:12:36
venca1 >> nádhera...
N brčál - ® St 30.11.2016 18:12:11
venca1 >> jdeš krmit ? :-))
N venca1 - ® St 30.11.2016 18:12:02
PYTLAKS >> Nee. .)Jsem k tomu zapomněl přihodit kilo a půl svíce..-)))
N ladan1303 - ® St 30.11.2016 18:08:20
venca1 >> už zas?
N PYTLAKS - ® St 30.11.2016 18:06:15
venca1 >> budů utopenci?.-)
N medvěd - ® St 30.11.2016 18:06:09
Pike >> dělám i bez brambor.Dá se tam nadrobno nakrájet třeba blanšírovaná cuketa,vařený celer.Těch možností je spousta
N venca1 - ® St 30.11.2016 18:04:08
Pike >> Tak je tam nedávej..-)
N libec77 - ® St 30.11.2016 18:02:55
medvěd >> To co popisuješ se podobá vlašáku !
N Pike - ® St 30.11.2016 18:02:30
medvěd >> já tam ty brambory moc nechci :-)
N venca1 - ® St 30.11.2016 17:56:49
PYTLAKS >> Já už zase kuchtím zeleninu..-) To zas bude keců..-))) Mrkev, celer, petržel, však je to zdravé..-))
N medvěd - ® St 30.11.2016 17:49:39
Pike >> dělám si běžně salát na chlebíčky.Nadrobno vařené brambory,možné u nastrouhat na hrubém struhadle.Vajíčko nastrouhat,nějaký maso-šunka,salám a pod.Pak dávám nakládaný cibulky,okurku,mrkev někdy trošku strouhanýho křenu.Tu zeleninu vezmu trošku nožovým mixerem.Pak dávám trošku oliv oleje a majonézu s dobrým jogurtem půl na půl.Sůl,pepř,atd
N PYTLAKS - ® St 30.11.2016 17:45:09
venca1 >> aj to je možné:-)
N venca1 - ® St 30.11.2016 17:44:22
Pike >> Všechny ty saláty jsou vlastně upravený bramborák..-))
N venca1 - ® St 30.11.2016 17:42:31
PYTLAKS >> Se z toho poserete..-)))
N Pike - ® St 30.11.2016 17:42:00
venca1 >> díky, jako varianta bramborového salátu to zní zajímavě.
N PYTLAKS - ® St 30.11.2016 17:40:43
venca1 >> míchám na smaženku zelé z bečky s tatarku:-)
N venca1 - ® St 30.11.2016 17:37:43
Pike >> Není to pařížák, ani pochoutkový, ale je to asi 80 let starý recept. Sterilované zelí, krájený šunkový salám, vařený brambor a vařená mrkev s hrachem( z Moravanky). Vše v poměru 1:1. Do toho přiměřeně majonéza. Potom nechat pár hodin odležet. Taky jsem kvůli tomu zelí moc nevěřil, ale je to super.
N PYTLAKS - ® Út 29.11.2016 22:25:13
Pike >> tak s tím jsem tak nějak počítal:-)
N PYTLAKS - ® Út 29.11.2016 22:24:26
F16 >> kdysi jsem četl,že se to nesmí prodávat,bo je to sám separát:-(

Červené karty: rover, j.sladkay, Jovánek, musiláč, tuzemak, mlíčnák, welbin, Milan3, PavelJ, chyť a sněz, Gloton, AC/DC

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 2.437 | Vybrat stránku | Starší >> | Konec ]

[ otázky | muškaření | ostatní ]

Oznámení - muškaření
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - muškaření
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniMivardi Bivak New Dynasty + lehátko + spací pytel

Za 10 350 Kč s DPH.
Dodáme do 24 hodin ostatně jak je naším dlouholetým zvikem.Luxusní velkoprostorový bivak z extrémně odolného materiálu M-Tec 410 s vodním sloupcem 10000 mm.


akce, rybareniNOVINKY daiwa 2017 - Daiwa Certate 16 - 2510 PE-H

V Japonsku debutoval nový CERTATE s velkým úspěchem a byl okamžitě výborně přijat i japonskými odborníky. Nový CERTATE nabízí nejlepší japonskou technologii


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Gammarus -Žďár nad Sázavou Gammarus -Žďár nad Sázavou

Žďár nad Sázavou, Nádražní 464