Rybarske aplikacie pre android.

Zijeme v modernej dobe, kazdy z nas ma nejaky MT, a mnoho z nas s androidom. No, a ked uz takyto MT mame, mozeme ho vyuzit nejako v nasej vasni?
Tak ak mate tipy na nejake zaujimave aplikacie vyuzitelne pri rybacke, davajte sem!

Na zaciatok:

KnotWars - kopec uzlov, aj rybarskych pekne spracovane
link: https://market.android.com/details?id=com.huntgeek.knotwars

Knots Guide - podobne ako predchadzajuca app.
link: https://market.android.com/details?id=com.max.KnotsGuide

Time2Fish Lite - podla vasej polohy, fazy mesiaca a podobnych zalezitosti vam vypocita aktivitu ryb pre danu polohu na kazdy den aj podla jednotlivych hodin. (existuje aj platena verzia z viac moznostami)
link: https://market.android.com/details?id=com.baddaddy.time2fishfree

Simple moon phase widget - widget na plochu, kt. zobrazuje aktualnu fazu mesiaca (vraj okolo novu a splnu to ide najlepsie...)
link: https://market.android.com/details?id=com.SimpleMoonPhaseWidget
Autor diskuse: vobluda - Profil , 11.1.2012 všeobecné - ostatní

fotojakes - Profil | Čt 12.1.2017 23:30:50

Jovánek >> jj, je to boj, ale myslím, že to jednou bude velmi dobrý nástroj, který nemá v evropě obdoby. Z pohledu naší MO to šlape, uvidíme jak velké budou porodní bolesti hospodářské sekce:-)

Do systému se přednastaví revíry (s podrobnostmi a poznámkami o cestě a možnostech zarybnění), zarybňovací plány a podobně. V provozu se pak budou zadávat násadové listy a budou vidět statistiky kolik se kam vysadilo, kolik zbývá na splnění ZP v daném roce a vidím to jak já v MO, tak hospodář na kraji. Dále by to mělo být propojeno i se sumarizací, tedy by měla být zřejmá i výtěžnost, návštěvnost a hlavně snadno hodnotitelné vlivy zarybnění z předešlých let. Alespoň taková je představa, tak snad to bude šlapat:-)

Teď je to tak, že já si tu celý rok hospodařím, na ÚS vidí jen sumu kolik ryb mi dodali, ale už nemají přehled o tom rozdělení. To zjistí až při prověrkách... Já si třeba udělal na to vlastní tabulky, protože těch ryb a revírů je hrozně moc a nedá se to sypat z hlavy. První tabulka je pracovní pro kapra v průběhu roku, druhá je srozumitelný výstup pro členy na konci roku

computerfish - Profil | Čt 12.1.2017 21:26:48

fotojakes >> Myslím zařízení. Je by si modifikoval firmware pro potřeby RS. Je to jednodušší řešení. Navíc můžeš koupit jednu a tu si půjčovat. Jako takový jednoduchý příklad ti uvedu vojáky, kteří hlídají sklady a na pochůzce snímají kontrolní body a záznam GPS. A dévéťák ví, že nechrápou. Jinak nejlepší jsou anonymní žvanilové.