Rybarske aplikacie pre android.

Zijeme v modernej dobe, kazdy z nas ma nejaky MT, a mnoho z nas s androidom. No, a ked uz takyto MT mame, mozeme ho vyuzit nejako v nasej vasni?
Tak ak mate tipy na nejake zaujimave aplikacie vyuzitelne pri rybacke, davajte sem!

Na zaciatok:

KnotWars - kopec uzlov, aj rybarskych pekne spracovane
link: https://market.android.com/details?id=com.huntgeek.knotwars

Knots Guide - podobne ako predchadzajuca app.
link: https://market.android.com/details?id=com.max.KnotsGuide

Time2Fish Lite - podla vasej polohy, fazy mesiaca a podobnych zalezitosti vam vypocita aktivitu ryb pre danu polohu na kazdy den aj podla jednotlivych hodin. (existuje aj platena verzia z viac moznostami)
link: https://market.android.com/details?id=com.baddaddy.time2fishfree

Simple moon phase widget - widget na plochu, kt. zobrazuje aktualnu fazu mesiaca (vraj okolo novu a splnu to ide najlepsie...)
link: https://market.android.com/details?id=com.SimpleMoonPhaseWidget
Autor diskuse: vobluda - Profil , 11.1.2012 všeobecné - ostatní
6 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NMIra - Profil | Po 27.2.2017 17:30:51

Zápisník lovů https://goo.gl/3Bf4BM

Ngibbon - Profil | Pá 13.1.2017 8:17:50

zaujímavá appka pre rybárov na slovensku... https://www.mojandroid.sk/aplikacie-fisharea-rybars​ke-reviry/

Nnofish - Profil | Čt 12.1.2017 19:38:53

fotojakes >> Blbá připomínka, ale u nás ví, že jsou lidé, co mají "sešítek" a píší si, koho kontrolovali. Napadnul jsem to, aby nezaposovali údaje z povolenky, že by to chtělo jen teda číslo povolenky, třeba.. To je jedno. Ale pokud někdo chce, umí si vykázat kontroly, i bez psionu. POkud tohle chceš rozjet, zkus e zeptat na ÚS Ostrava... ti naši darmožrouti (profi RS) to používají.... :-)

Nfotojakes - Profil | Čt 12.1.2017 19:34:03

Co aplikace pro rybářskou stráž? Při sumarizaci povolenek se sleduje aktivita (počet kontrol) jednotlivých porybných a často dochází k tomu, že dotyčný tvrdí, že provedl daleko více kontrol než ze sumarizace vyšlo. Jenže kontrola z druhé strany (od porybného) není možná, protože nemůže mít přehled o všech svých kontrolách.

Moje představa je obdoba čtečky čárových kódů z povolenek s ukládáním data a času s tím, že si před kontrolou vyberu číslo revíru a podrevíru, že kontrolu provádím tam a tam. Ideálně aby to uložilo snímek toho čáráku. Pak by se dalo oboustranně kontrolovat vykazování kontrol a každý porybný by měl podrobný přehled o své činnosti.

Zkoušel jsem ty čtečky co jsou na google play, které čtou ten kód dobře.

Je to jen nápad, nemám vůbec tušení co obnáší tvorba takových aplikací :-)

Nviceroy - Profil | So 7.1.2017 16:00:22

Pouzivam uz jen ALADINA a Klaru .....vse pocasi

Npetrhod - Profil | So 31.3.2012 23:26:19

Šámik >> Napadla mě aplikace na označení krmného místa sice to není tak přesné a komfortní jako boje, ale kde je zákaz označování bojí možná pomůže aplikace car locator slouží k upřesnění polohy auta na velikém parkovišti přes GPS
( http://androidaplikace.cz/index.php/2010/03/car-loc​ator/ ) je to trial ang. verze v v marketu ale dá se sehnat i full verze budeš chtít v napiš sz.